Helt oprovocerat från min sida!

dagens samhällslektion var ett äventyr utan dess like! jag och Ida bestämmde idag med Cissi (nk-lärare) att vi två skulle ha labb idag ist för på onsdag morgon som restena av klassen ville. så när vi va klara med våran FN:analys och vi hade kollat på de sista resolutionerna vihade kvar gick vi. de föll sig mest naturligt så tyckte jag, Ida och Manwald. Manwald gick hem och jag och Ida skulle gå till hus 5. när vi kommer ner för trapporna ser vi Mickis som står och trycker utanför klassrummet, och Mike och Schiller ropar "där är dom" jag och Ida fattar ingenting, men går in till Bella iaf. då tittar hon skitsurt på oss oh säger "varför gick nu från lektionen tidigare?" jag och Ida bara stod där och fattade ingenting "lektionen slutar om 3 minuter" sa Bella sen, fortfarande jättearg. jahaa, tänkte jag, nu skämtar hon med oss, jag menar 3 minuter är ju ingenting. först tänkte jag garva och säga något lagom klämtjeckt, men sen insåg jag att hon va helt SERIÖS!!!! hon skämade alltså inte. jag visste inte vad jag skulle säga, men Ida räddade situationen med att vi redan va klara.

helt ärligt är jag fortfarande helt paff! vi hade inte gjort något som helst för att förtjäna den utskällningen vi fick! inget alls... jag och ida är för fan stjärnelever, vi har aldrig skolkat under hela vår skolgång, vi kommer alltid i tid, vi lämnar alltid in våra saker i tid, vi får bra på proven, vi är med under lektionerna, vi pratar inte med alla andra, vi har en trevlig attityd mot lärare och våra klasskompisar (oftast). så jag fattade absolut ingenting. 3 minuter är inte värt att gnälla över. jag förstår att man som lärare blir arg av diverse anledningar, men hon tog ut det på fel elever!!!! jag hoppas att hon tar upp det i helklass i morgon. annars kommer jag...kommer jag... ja vadå? jag kommer sitta snällt på min plats, le supertöntigt, nicka och hålla med. som jag alltid gör....

idag tänkte jag börja med något nytt, jag ska presentera en kändis, kompis eller någon annan människa som jag tycker förtjänar uppmärksamhet. En liten patetisk motivering kommer också.
Dagens gubbe: Hans Zimmer (har gjort musiken till Pirates of the caribbean, Pearl Harbor, The Rock, Gladiator, Transformers m.m)

Hans blir dagens gubbe därför att han är fruktansvärt duktig på att göra musik utan sång. Det är kraft i hans musik som är svår att beskriva. De är så maffigt på något sätt, han är riktigt duktig och jag önskar att jag också kunde trolla så att stråkar och bas lät som i Pirates. Men det är nog bara Hans som kan det och han gör det jävligt bra! 

Favorit låt: One Last Shot- Pirates of the Caribbean (the black Pearl)
  

image3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0