sannolikheten för fysisk och mental kollaps är nu påtagligt hög...

sitter hemma hos min blivande sambo :D emelie är också här, vi kollar på film och svullar (som vanligt) emelie och ilse har spenderat större delen av kvällen med att citera Ice Age, mestadels var det Sid som blev utsatt. stackars kille! xD

kommer tillbringa natten här, och jag kommer se till att Ilse inte får så mycket sömn.. HAHAHAA känner mig ond ^^. jag hyrde Matrix 1 och 2, meeeen ettan funkade inte, bajs. det va något fel på ljudet, eller filmen. tvåan funkade bra så vi såg den istället, ilse fick ta en snabbgenomgång av ettan så att jag hängde med.

ska vinka av emelie nu,
sov gott :D

Dagens citat: Johnny Depp/ Fear and Loathing in Las Vegas.

In the jungel, the lion sleeps to night....

idag är en värdo dag, har haft matteprov nu på morgonen och jag känner att mitt fina IG närmar sig stadigt. BLÄ! har inte bloggat på jättelänge, vi har så sjukt mycket i skolan. Men nu har lärarna kommit på att skeppa över allt till vecka 14 -.- att dom aldrig lär sig. i fredags var jag och fikade med Gustav, mycket trevligt :D dock tror jag att vi måste jobba på det där med pengar.... köpte fyra filmer med Johnny :) kostade 350 spänn, min hobby börjar bli lite dyr, men det är han värd!! har nu 16 filmer, jobbar stadigt på resten.

Ida!!! vi måste köpa tröjorna snart, jag känner att min garderob behöver den xD

förutom att livet känns som en degklump är jag hungrig, nackdelen är att maten inte är en speciell aptit retare. vad har hänt med min skola? maten brukade vara jättebra förut, fast i går var den god iofs :D Chili con Carne. älskar den rätten, efter spagatti och köttfärssås förstås. hum, det kanske är för att vi har en tema vecka nu, "Jorden Runt" gud så spännande, nej tack!! jag vill ha normal mat. lasagne och spagetti kan varva varandra, så skulle iaf jag vara nöjd :D

känner att det är ett irriterat blogginlägg i dag, men sånna dagar måste man också få ha. jag har inte varit nere på länge nu, känns bra.

har spenderat min morgon med att läsa en massa modebloggar, jag förstår inte. det står samma saker i alla. helt meningslöst. visst, min blogg är väl inte en världssensation kanske, men jag gillar min mer än deras xD läste en intressant grej för tio minuter sen kanske, en bloggare hade fått tre skinnjackor med posten. som en present från ett företag. tre? det är väl lite magstarkt kanske. vad ska hon med tre stycken till? svar på den frågan: man kan bara använda en i taget, och det är helt värdelöst att ha tre jackor som ser precis likadana ut i samma storlek, så hon lottar ut dom. men gud va ödmjukt av henne tänker väl alla. oerhört. jag beundrar verkligen hennes ödmjukhet... snälla nån. kan inte hon köpa sina jackor som vi andra medelsvenssons? nej, varför då, hon sitter på en plånbok lika tjock som Grand Canyon är djup. så köpa sina grejer själv, det är för mycket begärt. så vi skänker hela hennes garderob till henne....! ge en Oscar till den som kom på det vettja..

nu ska jag leta reda folket..

RSS 2.0