Jag vilar bara sidan.

uppdateringen är inte bra alls. jag har haft häcken full och därför kommer detta inlägg vara jobbigt långt.

i torsdags skulle dom som ville åka ut till Bellas land på Bullandö och sova där till fregad, för då var det klassensdag. självklart skulle jag, Kira, Madde, Malin och Ida ut dit. jag  backade in min gigantiska och extremt otympliga väska i Bellas bil, så att jag skulle slippa konka runt på den. sen följde jag med Ida hem, hon packade och vi snackade lite skit. 14:42 skulle vi ta tåget från Tullinge till Slussen och där byta till en buss som gick till Bullandö. självklart stannar tåget i Årstaberg pga teknisktfel och jag och Mailn fick panik. när va satt där och väntade kom tåget som gick en kvart efter vårat och stannade på andra perrongen, vi tre flyger ut ur tåget och hoppar på det andra. och när vi precis har kommit in stängs dörranra på det andra tåget och det åker iväg. i vilket fall som helst va paniken total hos alla tre och vi hoppade av i Södra, sprang till tunnelbanan vid medborgarplatsen och tog tunnelbanan till slussen, sen sprang vi till bussterminalen och såg att bussen som vi skulle ta stod och blinkade (alltså vilken tid bussen skulle gå och det betyder att den typ har åkt) så jag, som hade minst packning, sprang för kung och fosterland för att hinna till bussen och stoppa den. vilket jag naturligtvis gjorde och vi hoppade på bussen och pustade ut :D

när vi kom fram till Bullandö stog Kira och Madde och väntade, sen gick vi till Bellas stuga och installerade oss i de hus som Kira hade paxat. sen roade vi oss med att hoppa studsmatta, snacka skit och leka diverse lekar. vi käkade de som vi hade fått från skolan, sen drog vi i väg och spelade fotboll. de va skit kul, innan jag brakade in i Schiller och vrickade min fot, de gjorde svin ont och jag hade dessutom fått en smärre astmaattack, bra jobbat! sen linkade jag tillbaka till stugan och konstaterade att min fot hade börjat svullna. vi gav oss iväg till vattnet och de badades och ojades, vattnet va skit kallt, men min fot domnade bort och det slutade att göra ont, så det va bra. när vi kom tillbaka till stugan grillade vi marshmallows (stavning!?) och skrattade gott åt Schillers grillkunskaper. vi utsåg honom till marshmalllows expert och han tog sin titel på fullaste allvar.

så småningom började några samlas på studsmattan och skvallra, några bastade och några gjorde annat. jag lyckades göra alla tre saker :) tillslut satt alla på studsmattan in rullade i täcken och filtar, packade som sillar och frös. vi insåg att studsmattan nog skulle rasa och därför begav vi oss in i våran stuga. klättrade upp på loftet där vi skulle sova och fortsatte snacka, det va otroligt trevligt och jag kan nog säga att alla hade jävligt trevligt :) tillslut droppade alla så småningom av och vi gick och la oss. klockan fyra somnade jag och vaknade av att Ida (den jäveln ;D) tattade min sovsäck, men jag delade med mig såklart. vi gick upp nio och kände oss ungefär så fräsha som man gör efter fem timmars sömn uppe på ett loft med dålig luft och varmt som fan.

på fredagen kom iaf resten av klassen och vi umgicks och hade trevligt. men jag måste säga att jag hade roligare på torsdagen. jag fick iaf åka bil med Martin hem för att jag inte kunde gå på foten. väl hemma tog jag en dusch och peelade mig tills jag va röd. 17:51 tog jag bussen in till tälje för att möta Gustav och äta middag. vi käkade på restaurangen under donken, jag har ingen koll på vad den heter. och sen gick vi spontant på bio. mycket trevligt :D måste tillägga att Gustav bjöd på maten, tack för de! :) sen åkte jag hem, somnade som en stock och vaknade halv nio av mamma som trodde att jag hade försovit mig, vilket jag inte hade. sen gick jag upp nio, käkade frulle och åkte till jobbet. jag jobbade i fem timmar i ett zombie liknande tillstånd. fick med mig bananer och bullar hem till familjen :) alltid gott. sen borde jag har pluggat när jag kom hem, men jag orkar fan inte. så de har jag inte gjort, och jag har inte det minsta dåliga samvete, trots att jag har sociologiprov på måndag. ska plugga nu tror jag.

hoppas att Ilse, Frida och Gustav har det trevligt på maskeraden dom är på idag :D känns ruttet att jag inte åkte hem till Ilse innan. känner mig elak och har dåligt samvete... fan! nu ska jag ta tag i sociologin.

so long!

Dagens citat: en halvlullig Samme på loftet i Bellas stuga. han använde meningen när han förklarade för Kira att han inte alls sov xD

sooolen skiner :)

dom senaste två dagarna har mina unikbesökare varit åtta stycken, det känns som ett framsteg. iaf, gick av vid flemingsberg i dag och gick till skolan, de är ju så fruktansvärt fint väder :) solen gassar och man blir alldeles lycklig :) va och kollade på Ida, Linnea, Elin och Mickis när dom spelade teater. den va bra, djup och lite deppig, men bra.

måste dra, lektionen börjar.

so long!

Skabb och Syfilis.

sitter och skriver på naturkunskapen, där av rubriken. vi ska hitta två könssjukdomar och skriva fakta om dom, sen på tisdag nästa vecka kommer vi ha en liten redovisning.

med tanke på ångesten jag hade igår kan jag berätta att det är okej. pappa lyckades maila alla arbeten till mig så jag ska fixa allt idag efter skolan. Ida ska också ha en teater föreställning och jag måste nog gå på den. hoppas den är bra, för jag missar fan Gossip för den xD den är nog jättebra skulle jag tro. annars inte så mycket nytt. hade egentligen sovmorgon till 1 men jag kom till 10 för att vara med Issas klass och lyssna på en hypnotisör som skulle komma. Malin va också med och det va väl spännande, jag blev lite besviken, men så är det. allt kan inte vara super bra. samlar ihop pengar i klassen för vi ska köpa en grej till Liss, hon ska gå i pension så vi tyckte att det passade bra med en liten grej till henne.

back to syfilisen.

so long!

jättebra........

jättebra att grafikkortet på datorn har pajat, jättebra att det kommer ta ungefär tre veckor att få det fixat, jättebra att mitt samhällsarbete ska in i morgon, jättebra att mitt psykologiarbete ska in nästa vecka, jättebra att jag inte har någon backup på något arbete, jättebra att jag håller på att börja gråta, jättebra att jag inte kommer få något betyg i samhälle....

Schools out for summer, snart iaf :D

då har vi gått på vecka 22 och det betyder att det är circus en vecka kvar tills vi slutar. EN VECKA!!! fan va nice. hade ungefär 30 minuters matte nu på morgonen, skulle göra en statistiskundersökning, och den blev klar och jättefin :D

på torsdag bär det av till Bullandö med delar av klassen. på fredag är det klassens dag så vi ska sova över där på torsdagen och ha det allmänt trevligt. kommer bli trevligt :) skulle följt med min kusin på In Flames som kommer till Grönan på torsdag, men nu kan jag inte och måste därför sms min kusin detta. hoppas han inte blir alltför deppig över de. jag kan väl jobba för honom nån helg för att blidka honom. på lördag den 7 juni är det Gnestadagen och Suzanna Råberg ska jobba till halv 4. kul, får komma senare till Gnesta. hoppas jag inte missar allt det roliga...bytte bort den helgen till min kusin förra året, men i år har jag bytt till mig den helgen för att jag inte kan jobba helgen efter (jag och Emelie drar ju som sagt till Göteborg!!) så jag kan inte byta igen, men de blir nog bra ändå.

det är varmt idag, jag ska ha FN- seminarium, Nk- redovisning och plugga FN i eftermiddag, men jag har inte ångest någonstans....hahaha, känner att Metrors (tidningen) pluggtips inte funkar på mig xD

träffade 75 % av familjen Johnsson på tåget i lördags, de va trevligt och jag och Annika kom överrens om att vi ska till Mariefred på Midsommar. och då har jag INGEN TANDSTÄLLNING!!! weeeooo, jag spricker snart. så mycket längtar jag, haha.

so long!


Simon Mathew, gärna för mig :)

Jag diggar Danmarks bidrag totalt, och hade inte Sverige kammar hem vinsten hade jag gärna sett att Simon Mathew och hans crew vann :)

du hittar bidraget här

so long!

Bortom all hjälp....

tittade på Eurovision igår hemma hos Issa, en mycket fin lägenhet hade hon också måste jag tillägga. vi samlades klockan 6 för inhandling av mat, och den blev god vill jag lova! som vanligt va alla pepp som fan på tävlingen, Sverige var segetippat och jag kände att besvikelsen över förra året inte va lika påtaglig längre. så vi bunkrade upp med godis och vatten(!) och sen satt vi och hoppades. vi gjorde ett eget röstschema så alla fick bedömma alla 25 bidrag. en applåd till Charlotte faktiskt, hon hade den bästa låten i startfältet ochhon gjorde ett riktigt vasst framträdande, men vad hände sen undrar jag? ja, ingenting.. varje år hoppas man att det ska gå bra, varje år hoppas man att det ska gå bättre än året innan men varje år går det precis som året innan.... ALLT handlar om politik, och det suger. vad är det som händer när inte ens grannländerna röstar på varandra? 3 poäng va Norge så generösa att bidra med till Sveriges 47 poäninga pott...3 poäng va är det för skit? Tack den som bestämmer attdet va Björn som fick presentera de svenskafolkets röster. han räddade min (och äker flera andras) kväll ordentligt! dock tror jag inte att någon annan än svenskafolket fattade hur kul de va, resten av världen tyckte nog bara att det var fint att Sverige lät ett dumhuvud vara med.

jag säger som förra året, jag kommer inte titta på den nästa år, men precis som iår kommer jag sitta där framför tv:n och vara lika peppad och hoppas lika mycket som nu. jag hoppas att jag slipper bli lika besviken då...

so long!

Foundation i massor...

at Ilses house. ska kolla på Juno med henne och Maria :D hoppas den är bra, de tror jag.

smink kursen va jättelyckad, jag och Maria blev nöjda :) jag fick med mig två grejer hem och det visar hur jävla dyrt de är där. de blev snyggt iaf, kommer inte vilja ta bort de ikväll xD jag har nog aldrig haft såhär mycket grejer i mitt ansikte och jag fattar hur lång tid de måste ta för dom som jobbar där och kunna se ut som dom gör. jag är imponerad fan.

sprang idag på gympan, hade rest sen ettan. kutade runt på 12:46 och MVG gränsen va 12 sekunder. men det är bara att komma igen nästa år :D imorgon är de schlagerfest hemma hos Issa i Tumba, jag är pepp och de kommer bli skit kul! de blir ett härligt gäng och vi knoppar där allihopa. för er som vill kolla SVT 1 21:00 i morgon alltså. nu får vi hoppas att Charlotte vinner.

ska käka med Gustav nästa lördag, kommer bli trevligt :) vi får se vad vi hittar på, men att de blir trevligt tvekar jag inte en sekund på :D nu ska jag kolla på filmen så att mina vänninor slipper vänta :D

so long!

Nu landar vi!

fredag, fan va skönt!!

idag ska jag på make-up kurs med Maria på Make Up Store :) kommer bli jättekul, de va längesen vi träffades och gjorde något bara vi, så de är kul.

höll förövrigt på att få betala 1200 kr i böter idag på bussen för att min korkade syrra hade glömt att lämna tillbaka mitt busskort. hon dansade i går så då brukar hon få låna mitt kort, men hon lämnade som sagt inte tillbaka det. detta upptäckte jag när jag skulle gå på bussen i Järna, som tur var hade jag min bussremsa (som är obligatorisk för oss utan plus kort) jag behövde inte visa min remsa förens jag skulle gå på 713 till skolan. för att diskret smita förbi, men busschaffisen ville kolla ingående på remsan och sa :

Hon: vart har du åkt ifrån?
Jag: ehhh,
Hon: vet du inte vart du har åkt ifrån
Jag: jo, östertälje.
Hon: egentligen ska di böta 1200 kronor för att du inte har giltligt färdbevis. det kostar 3 stämplar till Tullinge,
Jag: asså jag sa till han på Östertälje station att jag skulle hit och då stämplade han bara.
Hon: ja då gjorde han fel.
Jag: mm, och det borde väl han veta?
Hon: ja det borde han, men nu vet du det till nästa gång. 1200 kan man ha roligare för.
Jag: mm..

sen när vi kom fram till skolan och hon skulle stanna sa hon i högtalaren.

- vi har nu kommit fram till skolan, och jag vill tacka alla elever för ett trevligt samarbete.

då undrar jag vilket samarbete? jag fattade ingenting, men eftersom jag inte låg så bra till hos henne så log jag störst av alla. sen gjorde jag sällskap med Issa till skolan och nu sitter jag och skriver kärleksuppsatts.

Everybody freeze! I dropped me brain.

jag kan glatt meddela att mina unikabesökare är över 15 stycken! inte så illa pinkat för en liten blogg som min :D nu sitter jag och pluggar och lyssnar på nostalgi musik :) haha, eller musik som jag lyssnade på för kanske 3 år sen. den är fin den och jag kan alla låtar fortfarande.

slutade 10:30 idag, så jag trog till södertälje träffade Ilse och käkade lunch på Nancy´s sen åkte vi hem och solade, solarium faktiskt. va livrädd att det skulle bli som första gången jag solade. resultatet av min solning blev ett ansikte rödare än en paprika och två vita stora ringar runt ögonen (där ögonskydden satt) här kommer en dialog som följde på bildlektionen i ettan.

Li (bildlärare) : Har du bränt dig?
Jag (försöker täcka mitt sönderbrända ansikt med luggen och mummlar): lite kanske
Li (försöker låta kul): du kanske har bränt dig i solen?
Jag (fortfarande med luggen i ansiktet): nej
Li: nehe...
måste påpeka att hon sa så framför hela klassen vilket resulterade i att alla ställde sig upp och rå glodde på mig.

senare när vi ska snacka betyg.
Li (lutar sig fram och får den där rösten som säger 'du kan berätta allt för mig'): du har inte den där tampong sjukdomen va?
Jag (kollar helt chockat på henne): ehhh, nej.
Li: för du är flammig i ansiktet och på halsen och det brukar man bli om man har den sjukdomen.
Jag (fortfarande chockad): nej, asså jag solade solarium igår..
Li: jaha, men skulle du ha tampongsjukan så får du gå till skolsyster.
Jag: fint, de ska jag komma ihåg.

jaa, min bildlärare (nu mera bibliotikarie) är lite speciell, men hon är en fin människa :)

min täppta näsa verkara inte göra större ansträngningar för att sluta täppa igen sig -.- taskigt tycker jag!! idag är en fin dag, solen skiner och det är faktiskt varmt. Jag har fått klänningen jag beställde och skickade tillbaka för att den va förstor :D känns kul.

jag och Ilse skakade hand på att vi ska sätta upp tältet på lördag. det finns ingen okej orsak att inte göra det! hoppas att solen skiner då, så slipper vi stå och huttra. iaf, nu ska jag fortsätta med mitt pluggande och maila engelskan till Liss. för nu kommer jag inte på något mer så det får helt enkelt räcka.

so long!

Dagens citat: Johnny Depp/ Pirates of the Caribbean 3

plugg med Madde :)

sitter i skolan och pluggar med Madde :) trevligt. egentligen börjar vi 11:55 idag, men vi kom tidigare så att vi kan plugga. har gjort klart min webbsida och fivk VG, vilket blir VG i kursen!! jihaa, trodde att jag skulle få G så det känns jäkligt bra. har nästan inte kunnat sova inatt pga min allergi. näsan är täppt, jag hostar, kallsvettas och snyter mig om vartannat. fan ta pollen och all annan skit!! mamma ska köpa nässpray och mer piller idag. hon trodde att jag låter som jag gör för att det är fuktigt nere i mitt rum. bajs på de... annars är det en fin dag. vi har bara sociologi idag. kanske ska jag sitta kvar efter skolan och plugga. vi får se.

pappa hade kalas i går och det va kul att träffa tjocka släkten :)

de blir ett kort inlägg, jag och Madde ska gå och käka nu, mumma.

tisdag :D

Vill börja med att gratulera min far Ander på födelsedagen, han blir hela 43 år idag :D grattis pappa!

gårdagens inlägg var minst sagt flummigt... så jag fattar om ingen hänger med på vad det handlar om. nu har jag iaf webbdesdign, har haft det i ca 35 minuter och jag har inte gjort något alls... jag kan inte webbdesign, det här va nog det absolut sämsta val jag gjort. jag blir fan glad om jag får G, men det är Sergej vi snackar om så det kommer nog bli bra :)

annars har dagen varit bra, började 10 med en redovisning av projektarbete från några treor. det var intressant. sen hade vi lunch, och vi spelade Fia med knuff som vi inte har gjort på jättelänge. flytet i Team Depp kanske inte funkade så jättebra, men vi tog upp oss på slutet och kom trea :) bättre de än att komma sist, right Man ;) sen hade vi naturkunskap, lyssnade på en redovisning och sen fick vi jobba själva. gick faktiskt bra och vi blev klara med allt.

18:00 kommer släkten för att fira pappa så det blir ingen simning idag, tungt. jag får springa i morgon istället. det bjuds på tacos, drömmar och en kladdkaka hemma hos familjen R, gott!!

i morgon börjar jag 11:55 och slutar typ 14:20 eller någonstans däromkring. vädret idag är kallt, blåser och det är mulet. fan, va så lycklig i morse för att det var sol och lite varmt...har kjol dagen till ära.

nu går Sergej hem, så jag sitter ensam med massa stora treor. känner mig jätteliten och aptöntig. nu går det framåt med webben iaf och Sergej sa att jag nog till och med får VG!!! tänka sig det :D haha

Ångest

Jag känner mig äcklad, kränkt, trampad på och bedragen. För vad? Något så enkelt som en mening eller ett felvalt ord. Jag orkar inte lyssna på människors meningslösa prat om meningen med livet (finns det någon mening har man väl i så fall kommit på den själv och behöver knappast någon som upplyser omvärlden om den), alla ska vara lyckliga, hur man mår och hur man förväntas må osv, osv. Vem har rätten att bestämma vad som gör mig glad, vad som borde göra mig glad och hur glad jag känner mig?
All negativitet klibbar sig fast vid mig som om orden var indränkta med honung och socker. Minnen som etsar sig fast i det medvetna och vägrar att försvinna. Känslor känns obekanata och smutsiga. Saker skjuts upp och förblir ogjorda . Inget känns som det brukade göra...

helgens bestyr :)

måndag, solen skiner och det är faktiskt varmt :) inte tropiskvärme kanske, men varmt. har haft en lugn helg och inte pluggat ett dugg. i fredags träffade jag Emelie och vi lagade mat och snackade skit, mysigt. sen bokade vi vandrarhem och planderade tills jag åkte hem. i lördags var de jobb och det va trevligt. sista helgen med Maja, nya schemat börjar gälla idag så då byter hon helg. tråkigt, men Hanne kommer jobba istället :)

igår åkte jag in till södertälje med mamma, pappa och Bella. Bella skulle dansa på Torekällberget så familjen R åkte dit och var självklart moraliskt stöd...de duggregnade och va kallt som fan, men de va trevligt också. sen övningskörde jag med pappa och det gick mycket bra! :) trampade ner till Ilse på mammas hoj och köpte kakor och iste på vägen. sen svullade vi som satan och kollade på Into the Blue. alltid trevligt hemma hos familjen H. på kvällen gick jag ut med Molly tillsammans med pappa och sen kollade vi på National Treasure 2 och den va bra. de blev lite sent, men jag började 10 idag så de funkade :D

i lördags kväll var det en lite tillställning för Malin och Issa som har fyllt 18. vi skulle träffas 18:30 och jag va laddad som attans. började göra mig iordning efter jobbet, men som alltid blir det inte som man tänkt sig. tåget skulle gå 16:57 så pappa skulle köra mig till stationen. jag hade allt planerat in i minsta detalj, kläder, skor allt!! men när jag skulle sätta på mig min tänkta outfit ser jag ut som en korv som väger 250 kilo, jag blev frustrerad, irriterad och emotionellt rubbad. så jag gav mig på nästa outfit, och nästa, och nästa och så höll det på tills jag satte mig ner på toan och började gråta. men mamma kom och räddade mig, vi provade och provade och provade och tillslut ringde vi Bella som var inne i tälje och dansade. hon sa vad jag skulle ha på mig och de körde jag på sen. åkte med pappa till tälje (han skulle hämta Bella) och där hoppade jag på tåget till Tullinge. jag blev lite tidig och sen gick jag till Ida, där jag träffade Johanna och så begav vi oss av.  det va väldigt trevligt, maten va god (plastbesticken kanske inte funkade lysande, men händerna fanns väl till hands) alla va glada och jag hade jättetrevligt.

dags att återgå till skolan.

so long!

fredag :)

äntligen fredag! yes, är pepp för helgen, ska jobba i mogron och plugga på söndag. men det känns bra iaf :) idag ska jag träffa Emelie och vi ska kolla på vandrarhem nere i Göteborg. Igår bestämmde vi, fast resten inte kan att vi åker själva!!! wii, ser fram emot Gtb, vi åker 14 juni och kommer hem 16. dagen före jag ska tabort min tandställning  :) hihi. vi skulle tydligen sitta barnvakt till hennes lillebror några timmar också, men de är helt okej för mig.

satt barnvakt i går från 18:30-21:30 och tjänade 200, kalas :D mamman till barnen jag passar va på föräldramöte på dagis, och när hon berättade för en annan mamma att hon hade barnvakt frågade den andra mamman om jag hade lust att passa hennes ungar om hon skulle behöva en barnvakt. jag ska givietvis ja, pengarpengarpengar, och faktiskt så är barnen rätt så söta, när dom har fattat att det är jag som bestämmer, moahahah. skämt åsido x)

vaknade i morse på ett strålande humör, funderade lite på vad jag skulle ha på mig och gick upp och käkade frulle. men vad är det jag får se? DET REGNAR SOM FAN! jag blev jättearg och surade hela frukosten. blää, de blev inte dom kläder jag tänkte. så jag fick gå med paraflax hela vägen till skolan, surt. hoppas inte att vi behöver ha utegympa idag... inte coolt isf.

so long!

jaha...

jag visste att det finns alla sorters människor, men inte sånna som orkar läsa andras bloggar och sen leta stavfel vilket dom sen glatt påpekar till den som har skrivit bloggen. vad är det för kul med det förutom att den som skrivit bloggen känner sig värdelös, och den som skriver kommentaren får en liten stund av makt och känslan av att trycka ner folk...

Ludde; Jag har inte lätt för att stava, vilket jag aldrig har haft, och jag tror själv att jag har en lindrig form av dyselexi, så jag gillar inte om någon säger till mig att jag stavar fel, speciellt en människa som knappast vet något om mig eller mitt liv. så jo Ludde, jag tar jävligt illa upp!

till något helt annat, jag har precis haft svenskaprov och det kanske inte gick så kalassuper bra, men iaf. jag kunde svara på fler frågor än vad jag förväntade mig. nu tillbaka till svenskan..

so long!

Toppografi och geologi

tisdag, vädret är tyvärr inte samma som i helgen, de blåser kallt och jag är trött. annars är det en trevlig dag :) jag ska sitta barnvakt åt mina grannarsbarn idag, tror att det blir ca två timmar, och tre timmar igen på torsdag. eller om det var tre timmar idag och två på torsdag, aja strunt samma.

pluggade svenska igår och det gick riktigt bra :D romantiken är kanske inte mitt favoritömne, men måste man så måste man. träffade Stina, Ilse och Frida på tåget, alltid trevligt. annars kämpar jag på med min allergi och allt annat som hör till. snart är det sommarlov och jag får ta bort min tandstälnning om 35 dagar. inte lång tid alls.

lång dag i dag, slutar vid fyra och jag måste göra klart mit projekt i webbdesign, men det är ju inte mitt starkaste ämne. men det är bara att kämpa på :D

känner att det vore smidigare med en laptop, inte bara för att det går lättare att uppdatera utan för att då kan jag plugga överalt. jag ska nog flirta med pappa så kanske kanske jag får en när jag tar studenten xD

Dagens människa: det blir Ilse

För det första är hon ruskigt snygg! och för det andra är hon en snuskigt bra kompis och för det tredje så är hon Ilse!! och det är en prestation i sig xD jaa, Ilse och jag träffades egentligen första gången när jag flyttade till Järna, vi började leka prinsessor och när vi inte orkade mer så dog vi, låter kanske konstigt, men de va sjukt kul. Ilse finns alltid när jag behöver henne, och när vi inte är med varandra är jag inte hel, det är en del som fattas. min bättrehälft är inte där. kommer bli så sjukt roligt att flytta ihop med dig! mina bästa stunder, och dom värsta har jag uppleft med henne, hon finns alltid där som sagt och det finns inget som jag inte skulle göra för henne. Älskar dig av hela mitt hjärta, ibland kanske jag inte säger det tillräckligt ofta <3

Jag kommer nog alltid att vara en medelmåtta i andras sällskap...

egentligen skulle inte det här vara ett depp-inlägg, men nu blir det så iaf och jag kan nog inte påstå att det är ett depp-inlägg, snarare mer av ett konstaterande.

Jag fick G på naturprovet idag, de kanske är ett bra betyg för en del, men jag hade ett starkt VG när jag gick ut nian. så vad fan är det som har hänt? jag brukade vara bra på naturkunskap, men nu verkar min förmåga ha lagts på is och sjunkit fortare än Titanic... och jag känner mig som en medelmåtta med tanke på min umgängeskrets. jag vet att man ska vara glad för att det går bra för andra, och det är jag verkligen tro inget annat! men när blir det min tur?

ska det vara såhär resten av mitt liv, ska jag alltid känna mig lite sämre, lite mer korkad än vanligt när jag är tillsammans med människor som det går bra för? självklart är jag glad för deras skull, men borde inte något som jag är bra på komma snart? eller kommer det alltid att vara så att någon behöver känna sig lite sämre hela tiden? jag fattar inte, någonstans borde det väl finnas en liten 15-minutes-of-fame till mig, och även om det går bra kommer det alltid någon och har lyckats bättre och då småler man fånigt och tänker nästa gång sanna, då får du till det. men den där "nästa gång" kommer liksom aldrig och jag är trött på det nu. kan det inte vara någon annan som det går dåligt för. nu menar jag inte det här för att vara elak, och alla har väl våra egna gränser för vad vi anser vara lagom bra, lite mer bra och bäst. men mina bäst verkar alltid ligga under alla andras lagom bra...

so long!
och det känns som att jag har gett upp dagens människa, men det kommer igen. snart, tror jag. om jag orkar.


sol och värme

äntligen är matten över! Ida, jag och Man kom överens om att vi inte skulle önska varandra lycka till eller prata om provet när vi va färdiga. så jag tänker inte ens nämna det här. men det är fruktansvärt skönt att ha det gjort. nu kan jag andas ut igen :) vilket känns bra.jag och Ida bestämde att klockan åtta igår skulle vi sluta plugga och göra något annat för att koppla bort matten, hon skulle spela lite golf på tomten och jag gick ut och sprang :) de gick faktsikt riktigt bra och jag kände mig stolt, haha.

Grey´s va de igår också. ett fint avsnitt tycker jag, föresten när är det inte ett fint avsnitt av Grey´s? ska käka på Kolgrillen i morgon vid 6, träffa ilse idag, plugga lite och sen plöja Sagan om Ringen. nu måste jag leta reda på resten :D

so long!

Minnen...

igår när jag kom hem från Friskolan insåg jag att jag saknar stället. mycket faktiskt. de kändes fint och sitta där och kolla på syrrans deckare, jag har ju faktiskt också gjort samma sak en gång. de va mycket nya människor, de va ju faktiskt 2 år sen jag slutade. alla små barn hade blivit stora och jag kände mig gammal och tantig. egentligen var det bara lärarna som var samma, eller som jag kom ihåg dom iaf. träffade några gammla klasskompisar och vi snackade minnen och hur vi hade haft de.

i början av nian va de nog ingen i klassen som tyckte om varandra, bara dom man umgicks med och kanske knappt dom heller. men under klassresan till Göteborg blev alla helt plötsligt bästa vänner och ingen ville sluta nian. vilket kanske va lite konstigt med tanke på problemen vi haft innan.

men när vi väl skulle säga hejdå till klassen, hejdå till friskolan och våran trygga lilla idyll i Järna och fortsätta ut i den stora världen blev alla som fört mest oljud och sett sig själv som coola, skraja och höll krampaktigt i varandra när vi snyftandes framförde den absolut sämsta verisionen av "What a feeling". men vi hade a hell of a good time och jag saknar klassen. fast vi kanske inte hade så trevligt alla gånger. men vi hade riktigt kul ute på Järna Vildmark när vi skulle tälta och leva lantliv. när vi badade, paddlade kanot och bastade. fan va kul vi hade. eller när vi skulle bestämma vart vi skulle åka och hur länge vi skulle vara borta. hum, orimliga mål har haf hört förut, men min klass tog nog hem vinsten. resa till Grekland, 25 stycken, mitt i sommaren och vi hade inte ett korvöre. hur tänker man då? ja, inte alls skulle jag vilja säga. men som sagt, Göteborg va jättekul.

hittade t-shirten som all fick när vi slutade. de står mycket trevligt på den. och jag tänker genast på musikalen. de va en rolig grej vi gjorde i hop och den blev faktiskt riktigt bra, sången va kanske lite tveksam, men den blev lyckad. och vi hade jävligt roligt! :) ja, friskolan kommer jag alltid att komma ihåg, med både glädje och irritation. och jag tycker att det kommer bli intressant när vi har en liten återträff om några år...

min nostalgiska tripp får sluta här med ett citat från Tomas
- julskinka, följt av asgarv.
ni som inte va med oss den dagen fattar inte, vilket är helt naturligt för Tomas och Ilses humor tillsammans va inte alltid lätt att fatta ;)

Friluftsliv

av någon anledning publicerades inte inlägget igår...

idag skulle jag, Malin och Kira vara funktionärer i Huddinge. Det var barn med olika sorters funktionshinder som skulle ha friidrottsdag. jag måste erkänna att jag var mycket skeptisk i går när jag pratade med Malin. jag tror att hon också va de faktiskt. iaf, klockan 07:30 skulle vi träffas på Tullinge station, Tarja (kiras mamma) va snäll och körde oss till Källbrinks IP där vi skulle vara. alla funktionärer skulle anmäla sig 08:00. jag och Kira skulle stå vid löpningen och Malin skulle hålla till vid anslagatavlan. det slutade med att Malin begav sig till längdhoppet, vilket jag och Kira också gjorde efter att våran funktionärsledare insett att det bara behövde vara 4 st vid löpningen. så vi va tillsammans hela dagen :)

vädret va inte det bästa och vi stod och små huttrade på morgonen, men vid lunch skulle det spricka upp förutspådde jag, då började Kira mobba mig för att jag sa spricka upp, det var typiskt ett Malin ord tyckte hon. men jag hade rätt! de sprack upp och blev jättefint. vi va klara vid halv 1, då lämnade vi in våra västar, tog bröd, dricka och en sallad och gick till bussen. jättebra att bussarna går en gång i timman och efter typ 12 går det ingen buss förens vid 15, så vi gick ut till stora vägen för att ta 172. som tur va behövde vi inte vänta länge. och jag kom hem vid typ 3 och då gick jag till ilse och sen cyklade jag hem.

tråkigt att vi missade hypnotisören (stavning?) som skulle komma idag, men jag hoppas att jag får se någon hypnotisitör någon annan gång. pluggandet har gått förvånansvärt bra faktiskt, vilket höjde mitt självförtroende en aning :) känner mig dock fortfarande fruktansvärt opepp för skolan. men skönt att träffa ida så vi kan prata om OTH. tittade på Sagan om Ringen igår efter pluggandet, kändes bra att varva ner. det är riktigt fina filmer måste jag säga. pappa kom också och gjorde mig sällskap. Viggo Mortensen som spelar Aragorn fyller tydligen 50 iår,,, vilket man inte kan tro. och sen ska Aragorn tydligen vara 87 i filmerna. Yeah right säger jag. men om jag kommer se ut sådär när jag är 50 kommer jag inte klaga!!

imorgon är det matte plugg och öppethus på Friskolan :) syrran ska visa sin deckare, kommer bli kul. hoppas att det är någon jag känner som ska dit, så slipper jag sitta själv som ett ufo..

42 dagar kvar tills jag får ta bort min tandställning och jag är helt salig!!

Dagens människa: Viggo Mortensen

Viggo får bli dagens människa, inte bara för att han är dödligt snygg utan också för att han är en mycket duktig skådespelare. Exempel på filmer han har varit med i: Sagan om Ringen 1-3, Hidalgo, A History of Violence, Eastern Promises och 28 dagar. Viggo fyller som sagt 50 i år, vilket absolut inte syns. kul för honom säger jag...
image6

Bark med smak av sjögräs

uppdateringen här är bedrövlig! jag fattar inte vad jag har gjort. dåliga prioriteringar kanske. här kommer någon slags sammanfattning:

Onsdag (valborg)
åkte in till stan med Ida, Issa, Malin och Madde. restaurangen dom hade tittat ut va full så vi fick gå någon annan stans, de va också trevligt. Min lasagne va god :D sen åkte vi till Riddarholmen och skulle titta på brasan, då örjade de sjävklart att regna as hell så vi fick stå under ett hus och trycka, inte coolt. iaf, brasan tändes och vi fick lyssna på något weird band som dom hade tagit dit. de va nog de sämsta jag har hört...helt värdelöst, sångaren sa att vi gärna fick sjunga med, men dom spelade bara okända stockholmsband och Povel Ramel. jag menar vem kan sånt? och låtarna va skit deppiga så de passade kanske inte riktigt in... jag och Issa köpte remmar, tre för 45. dom va hårda som fan och smakade unket. Issa tippade på att dom va från 1800-talet, vi kunde inte göra annat än att instämma. åkte hem vid 9 och följde med ida hem, vi hade mycket trevligt, dock blev jag mobbad för hur jag såg ut när jag skulle spana efter min kära mor...

Torsdag
spenderade dagen med Gustav inne i tälje, han skulle ha kläder så jag (!!) följde med som smakråd. Gustav känner uppenbarligen inte till mitt icke existerande modesinne, men jag höll god min xD jag hittade en klänning på Blend, som dessvärre gick sönder när kassakillen tog bort larmet, jag gick och hämtade en till, klänningen trasig, jag hämtar en till, klänningen trasig. ja ni fattar poängen. jag fick iag 10% rabatt. vilket blev cirkus 40 kr, vilket jag tyckte va snålt, jävligt snålt. så jag betalade 360 istället för 400 kr. mamma lagade hålet så nu är de ur världen.

Fredag
dagen D!!! jag, syster, mamma, moster, farmor och kusin skulle gå på Svansjön på Kungliga Operan. mamma ville shoppa lite innan så vi åkte in till stan vid 1. jag hittade en plånbok, men mamma och bella shoppade loss (som vanlig). sen på kvällen käkade vi på en restaurang som hette Viktoria. maten va fantastisk. Baletten skulle börja 19:30 och alla va lite spända. och det va helt otroligt vackert!! jag har aldrig varit med om något liknande. Herregud säger jag, om jag bara hade en gnutta talang som dom dansarna då skulle jag vara nöjd. på riktigt, det va de finaste jag någonsin har sett. jag blev verkligen rörd. jag tycker att balett är något som man måste se! så är det. iaf, kom hem vid 12 (efter att ha spenderat hela hemresan i bagageluckan, alla fick inte plats på något annat sätt. kan inte påstå att jag klagade. tror att jag somnade också) och så satt pappa och kollade på Sagan om Ringen, jag belv lite sur, vi skulle kolla på dom tillsammans. menmen... och självklart kunde jag inte hålla mig borta så jag kom i säng vid 1..

Lördag
det var min lördag den här veckan, vilket innebär 9-15:30 på Nibble Handelsträdgård. jag och Maja gillade inte att behöva jobba när de va så fint väder. fikapauserna va många, lite väl långa men oj så nödvändiga. det var Maj-dagar på Kulturhuset och folk bara strömmade in. har nog aldrig sålt så mycket blommor i hela mitt liv. jises.. kvällen spenderade jag med mina kära vänner. jag och Maria lagade mat tillsammans och kollade på a shot of love with Tila Tequila, ja, det va ett speciellt program. vi garavde glatt när fem människor va tvungna att åka ut. sen glodde vi på Las Vegas och dregglade lite. sen kom Frida, Emelie och Micke. trevligt trevligt. Scarface va på ettan så jag och Micke satt som tända ljus. så småningom drog sig folket tillbaka och jag blev ensam med Tony Montana. stängde av tv':n vid 1, städade undan och hoppade i säng halv 2.

Söndag
jaha, pluggdag number one!! fan, känner att ångesten och paniken över Nationella har försvunnit, vilket oroar mig. sammanbrottet har inte kommit ännu, men det är en tidsfråga. imorgon ska jag, Kira och Manwald vara funktionärer i Huddinge, kul! :) nu måste jag bara få tag på Manwald och knåpa ihop någon slags reseplan. pluggandet är inget jag känner mig tvungen till, vilket inte är ett gott tecken. jag orkar helt enkelt inte. känner mig tom och som en zombie. allt va lättare när man va barn.  ett plus är att det är One Tree Hill idag :D om jag hinner kolla förstås. men det måste jag. annars kommer jag bryta ihop.

nä nu måste matten fram. Nationellaprovet kommer gå så dåligt.

so long

Dagens citat: Gustav, på stationen i södertälje :D

RSS 2.0