Lägenhet?

Spenderade dagen med I igår, jag skulle ha en bikini och hon en ny plånbok, vi hittade allt och begav oss sen hem till henne för lite popcorn och cola. Vi satte oss också ner och tittade på lägenheter i Paris, hittade en riktigt bra sida faktiskt. Men shit vad dyrt det var, alla hyror låg på mellan 800-900 euro i månaden alltså 8000-9000, tur att vi är två så egentligen blir det samma hyra som om vi hade bott själva. Det är tänkt att vi ska maila Markus i helgen, killen som ska förändra våra liv, hoppas vi. Det är något fel på mig och I vi tar alltid allting och gör det sjukt överdrivet och målar upp planer och hur allt ska bli, fast det är det som är charmigt med oss! Hur som helst, ikväll ska jag och I till Jessica i södertälje på middag och sen drar vi vidare til Royal Garden för party hela natten, jag mår sjukt illa och har en huvudvärk som är helt störd, som det ser ut nu blir det nog inget Royal Garden för mig... typiskt, inte varje kväll man står på VIP listan till ett snobb ställe inne i stan.. Får se hur jag mår efter middagen.

Dags att hoppa in i duschen och städa lite snabbt innan I kommer.


See yah!

Just det!

Slog mig precis att jag måste börja fixa med Idas present, om den här ska gå i lås krävs det en del... Det kan bli svårt men jag tror på mig själv. Kan nog vara bra med ett speciellt besök i morgon, mer säger jag inte för Pyret kommer läsa när hon kommer hem från skogen (hon är i småland) så ett litet tag till får hon hålla sig :)


Jag kikade in min statistik, 20 unika besökare igår. Sweet!

Bläää

Oh jisses vad jag har ont i skallen, det här är helt absurt. Ska gå och lägga mig vilken sekund som helst, öppnar i morgon. Ska in till tälje sen och hitta en bikini till Gotland (jag mår illa) och sen hem för grillning hos M&M, kommer nog bli trevligt.

Har funderat på sån där bild man kan ha på sina bankomatkort ni vet? Jag ska nog fixa ett sånt, kostar 100 kronor eller nåt, inte alls så farligt. Har nästan exakt hittat bilden jag ska ha, men den visar jag inte än ^^


sov gott!

Thailand?

Ja alltså jag har velat åka till Thailand, Ida och jag funderade på Thailand, Paris och New York, det blev Paris som bekant, hehe. Nu kom min mamma precis in i mitt rum och sa att det fanns resor till Thailand för 5 500 inklusive 4 stjärnigt hotell. Fint sa jag och förstod liksom inte vart hon ville komma med konversationen. Tillsist kom bomben;

Jag: vad försöker du säga egentligen?
Mamma: jaha, ja alltså att ni kanske ska åkta till Thailand istället för Paris
Jag: what?
Mamma: ja men det är ju varmt och man gör nästan inte av med några pengar, det är väl bra?
Jag: ja det är jättebra om man nu vill åka till Thailand
Mamma: ja men det vill ni väl?
Jag: nej mamma det vill vi inte
Mamma: nähä, jag trodde alla vill åka till Thailand

sen gick hon... Alltså jag blir lite irriterad, vad är det jag konstant pratar om nu för tiden? Åka till Thailand och inte göra av med pengar? Jo för så var det ju -.-
Förstår inte varför hon alltid måste få mig att ändra mig eller komma med förslag som ska låta bättre än mina. Sen jag började 2: an på gymnasiet ville jag ta studenten, jag var så skoltrött så det var inte sant. När vi väl tog studenten ville jag jobba, jag vill fortfarane jobba, minst ett år för att få tillbaka suget efter skolan. Mamma säger till mig minst en gång i veckan att hon tycker att jag borde söka enstaka kurser. De första gångerna svarade jag bara nej men nu blir jag arg, riktigt arg varenda gång hon börjar med sitt prat, hade jag velat plugga så hade jag sökt till högskolan, men det gjorde jag inte så är inte det ett bevis på att jag inte vill plugga? Uppenbarlige går det inte in i hennes hjärna, senaste gångerna har till och med pappa blivit irriterad och sagt till henne. Jag försår bara inte vad det är som är så svårt, jag vill inte that´s it liksom. Jag blir nästan mer anti för att hon börjar tjata... Föräldrar är ett mysterium.

Pappa och jag pratade om att jag skulle börja betala hemma i september, vilket jag helt gick med på. Slut summan hamnade på 20 % av min lön. Det är mycket pengar, men jag orkar inte bry mig, mamma kom sen med sina krav...

          - Ett boxvin i månaden skulle ingå (pappa la in sitt veto så det röstades ner) vart skulle jag få tag på det liksom?
          - Mitt rum ska städas och hållas snyggt
          - Min toalett ska hållas snygg
          - Jag ska ta körkort innan jul

Kul att mina föräldrar verkar planera min framtid. För ett tag sen sa mamma också att hon tyckte jag skulle bli bibliotokaríe, ser jag ut som en person som har den ambitionen i livet? Nej, så jag fattar inte vad hon håller på med. Det är väl fint att hon kommer med förslag men jag blir trött på att hon inte kan ta ett nej....

Nu ska jag lyssna på Rise Against och sen blir det sängen. Ska kanske försöka ta itu med Gomorra igen, den är så sjukt seg!


Störd?

Jag undrar om det är möjligt att ha mano-depression light? Jag verkar onekligen vara en sådan människa, när jag väl är på humör finns det väldigt lite som kan ändra mig, men samtidigt väldigt lite som kan ta ner mig totalt när jag är på det humöret. Just nu är det en saknad stor som evigheten som finns i min själ, jag går seriöst snart sönder inuti, men snart snart kommer det ändras och för fem dagar kan jag bli hel igen. Jag har läst igenom min blogg lite och kollat på inlägg under min bloggkarriär, det är väldigt många inlägg som är deppiga, jag förstår varför dom var deppiga och att det verkligen inte var lätt ibland, nu är det helt annat, jag går runt med ett ständigt lyckorus i kroppen (förutom evigheten) evgheten tar bara över när det blir tyst eller jag är ensam.  Vilket jag inte förstår, jag har förändrats otroligt mycket under året och jag är stolt över vad jag har blivit, ibland har man dåliga dagar och det är helt okej att vara arg eller ledsen, man kan inte vara glad hela tiden.

Nu blev det poetiskt och smörigt, jaja


Nämen!

Och helt plötsligt hade jag fått 5 kommentarer på det senaste inlägget av människor jag inte känner, jag gillart! :)

Ett leende

Ett leende som smittar, ett leende som värmer, ett leende som skapar en smärta och saknad som är helt sjuk

   



Trötter

Shit, jag är helt färdig! Ska snart sätta igång med mitt rum (ja IDAG ska jag städa det!) och sen försöka höra med Ilse om vi ska göra något, har faktiskt glömt bort hur länge hon jobbar i dag, dålig kompis! Sitter och lyssnar på en låt som heter Hero of War med Rise Against den är mycket bra, lite sorglig sådär men den är fin.

På onsdag blir det antagligen hem till M&M för lite chill med god dricka och sällskap, hoppas att det blir något vore trevligt. Det är nästan samma gäng som ska till Gotland nästa vecka, gud vad jag längtar! Vill ha sol och riktig sommar. Har insett att sommaren snart är slut och vad har jag gjort egentligen? Inte ett smack, det har gått sjukt fort men jag har haft det härligt. Någon klass har man inte heller längre, känns konstigt och jag saknar dom faktiskt. På fredag är det partaj för Jessica som fyller år, kommer också bli mycket roligt.

Dags att sätta fart här...

Sådär

Nu har jag duschat, borstat tänderna och skrubbat ansiktet ordentligt, jag känner mig som en ny människa. Det är faktiskt så att det mesta kan man duscha bort, ensamhet, sorg, saknad och ilska, observera dock det mesta, jag har själv provat, allt går inte att duscha bort, hur mycket man än skrubbar. Snart dags för mig att hoppa upp på cykeln och trampa iväg till Ilse, först på med kläder och göra sig lite presentabel!

Dagen efter

Började kvällen med att leta efter min äckliga hund som sprang iväg, jag hittade henne och var arg. Sen gick jag till Martin för att grilla med Frida, Ilse, Marcus och Gabbe. Mycket trevligt, vi drack gott och jag åt korv. Vi fick springa till tåget för att Marcus var så långsam och Gabbe gjorde ett dåligt jobb med tågdörren. Hur som helst, Marcus, Ilse och Gabbe jobbar på Ica så vi gick dit för att Karin och Jonas skulle stänga, dom bodde tydligen i tälje så vi skulle få åka med dom. Sagt och gjort, jag och Frida fick åka med Jonas, mycket trevlig kille och vi pratade om lättöl, åldrar och bilar. Jag hittade också ett gossedjur i baksätet som jag döpte till Gunnel Gul, gul för att det råkade vara en banan. När vi skulle gå ut fick jag Gunnel av Jonas och nu ligger hon på mitt rum, fin tjej! Tack Jonas!

I södertälje skulle vi till Viktor, en kille som gick på Ragnhild för lite förfest, alla var på toppenhumör och vi sjöng disneylåtar för full hals, Gabbetog självklart ton! Vackert och stämningsfullt. Innan vi gick avslutade vi med nationalsången, alla stod upp och sjöng för full hals.

Påväg till FemFemNoll hade vi det trevligt och pratade massa skit, i kön utanför kräktes Viktor ner majoriteten i kön. Blodutgjutelsen hade börjat, folk blev som galna. Jag förstår att det inte alls är roligt att få hela skjortan ner spydd (som Matte tillexempel, Frida fick på armen, Ilse på kavajen och jag på foten) men varför har man på sig klänningar för 800 spänn på krogen? Det händer alltid något, någon spiller dricka eller kräks. Så är det liksom. Matte gick hem och bytte om och jag och Frida gick in på toan och tvättade henne. Sen var det dans! Jag har aldrig varit på FemFemNoll förut men jag tyckte det var kul, nere fanns det ett dansgolv som spelade mer RnB och uppe fanns det ett dansgolv med gamla låtar, nästan som schlagerrummet på Blue Moon Bar. Trevligt hur som helst, vi höll till på övervåningen och det var också där jag dansade med Hugo från Linda Rosings dejtingprogram, ingen snygging precis, någon av dom. Gabbe dansade som en maniak och alla skrattade hjärtligt åt hans vänner som han fann. Vid 20 i 3  kände vi att det var dags att åka hem, Marcus, jag, Frida och Ilse delade på en taxi och jag trillade i säng vid kvart i 4. Alltid skönt att komma hem till en säng efter en galen natt.

Träffade också Jessica och Nicole vilket var roligt, har saknat tjejerna. Idag blir det dusch, städning av rum och sen drar jag till Ilse för middag och någon film. Jobbar i morgon 8-13. Ska bli otroligt skönt att åka till Gotland med tjejerna och bara ha äckligt roligt!

Stay fresch

Helg!

Äntligen lite ledigt, jobbar igen på måndag men vadå, en sovmorgon tackar man inte nej till. Försov mig i morse, men hann ändå. Mobildjävulen bestämde sig för att ett felslag med pinkoden räcker, dags för pukkod för det är lite mer spännande. Nu är den upplåst och klar för användning, jag känner mig alltid löjligt naken när jag inte har den med mig. Men nu är jag hel.

Läste på Idas blogg att hon är bitter idag, var det! Alltid nyttigt att vara lite sur och arg. Ska slänga mig i duschen nu och ta bort lukten av örter och grönsaker, jodå det är fullt möjligt att lukta det jag lovar! Sen blir det antagligen hem till M och M för grillning och sen tälje för lite drinks. Kan blir riktigt trevligt, frågan är vad man ska ha på sig..... gud så jobbigt.

Public Enemies

Ikväll var det då premiär på Public Enemies. Berättelsen om bankrånaren John Dillinger, Johnny Depp, som härjade under depressionen 1930 i amerika. Det är den amerikanska regissören Michael Mann som har tagit på sig uppdraget, han har tidigare gjort filmer som The Insider och The Aviator, så det är en duktig kille. Under filmens gång får man följa John Dillinger liv och även FBI- agenten Melvin Purvis, Christian Bale, jakt på Dillinger. Det är mycket biljakter, vapen, kärlek och så klart en massa spänning!

Johnny Depp gjorde ett helt fantastikst jobb med att tolka John Dillinger, fullständigt lysande. Michael Mann har också gjort ett lysande jobb med hela filmen. Som sagt, John Dillinger får man följa genom livet, hans beslut, bra som dåliga och till slut det lite desperata som leder till det oväntade slutet. Jag ska också nämna Christian Bale, för han var inte dålig han heller som den extremt pressade och desperata Purvis. John Dillinget är totalt orädd och fullkomligt iskall i sitt sätt att agera, men samtidigt en gentleman när det kommer till kvinnor. Michael Mann har gjort ett mycket bra jobb i tolkningsfrågan om Dillinger. Jag tar samma exempel som Ida, John Dillinger vandrar helt sonika in på polishuset, upp till det rum där "John Dillinger gruppen" huserar och vandrar runt där en god stund, kikar lite på foton och till sist frågar han några agenter som sitter och lyssnar på en basebollmatch vad det står, han får sitt svar kikar runt lite till och sen går. Helt makalöst iskallt!  Agenterna lyfter inte ett finger, de känner inte ens igen honom.

Jag rekomenderar varmt den här filmen, den var mycket bra! Jag menar verkligen mycket bra, ibland var spänningen lite väl jobbig. Det är en fantastisk historia om bankrånaren som blev en helt nations hjälte.

                                                

" You walked right by him on the street, but you where to scared to look around"

Fast

Sådär, nu har jag ordant med Tele2 betalningen, jag fattar fortfarande inte vad som hände... Jag måste också gå till banken och fixa så jag kan betala räkningar över internet, föra över till mamma och pappa fungerar inte.

Påminnelse till mig själv: nästa gång kan jag väl använda hjärnan? Den lilla jag faktiskt har som vet att abonnemang är helt värdo

Egentligen

Borde gå och lägga mig nu, ska fortfarande öppna i morgon. Kom också på att bensinen är slut i moppen och det blir antagligen cykel i morgon, suck. Har kikat runt på iphones på nätet, kan comviq haka på trenden snart eller? Och måste dom vara så dyra? 5 500 liksom, shit. Alla i Paris hade en, verkligen ALLA man kanske ska köpa en på nätet från USA eller prata med kontakterna man har där...

Kom precis på att jag har en räkning till Tele2 som måste betalas. Ångest

Förstår fortfarande inte varför du lät mig gå på den där SKITEN ida, jag trodde du skulle ha min back när det kommer till försäljare, du vet att jag får rabies varje gång någon "med ett mycket bra erbjudande" tittar på mig. När det har gått 12 månader är det jag som byter tillbaka till comviqkontant fortare än någon hinner säga abonnemang. Jag måste vara den mest korkade människan i hela världen

Update!!

Har kollat runt på massa videobloggar, hittade en brittisk tjej som är make-up artist. Kul för henne. Man kanske skulle försöka utbilda sig till något lite mer spännande, ungefär som F. Hmm, fast man måste vara lite estetisk och det är jag verkligen inte.... suck, låter som mitt liv inte kommer bli vidare poppigt trots allt

Torsdag

Jobbade 12- 18.30, men kom inte från NH förens vid 7. Det tar alltid så lång tid att stänga själv, fast det kanske är lite mitt fel eftersom jag inte pallar köra värsta racet. Familjen R äger en Puch Maxi från stenåldern (morfar köpte den tillsammans med tre andra för typ 18 år sen, jag fick en, syster en, kusin en och den sista fick följa med upp till Jämtland, till saken hör att mamma och pappa sålde min när jag var typ 5. Gulligt...) Moppen puttrar jag med fram och tillbaka till NH. Den går i 30 i dom brantaste nedförsbackarna och i 15 när det är plant... så det är verkligen en oljad blixt. Efter jobbet svängde jag in på vägen som skulle ta mig lite närmare hemmet. 500 meter framför mig ser jag en cyklist, med rätt bra fart. Äsch tänker jag, han knappar jag in på. Vilket jag gör och tänker att nu är det dags att köra om. Problemet är att han kör för fort för att jag ska komma om men inte tillräcklig t fort för att jag ska kunna ligga bakom. Innan jag upptäcker detta kör jag upp bredvid för jag ska köra om, går det? Nej, killen kollar på mig och flinar, fort som satan bromsar jag in och kör in bakom, för att minimera skadan låter jag honom komma ifrån mig en bit innan jag provar igen, samma resultat. Förudmjukad och totalt röd i ansiktet kör jag upp på cykelvägen för att slippa denna fartdåre...

Nu har vi ätit och jag har packat min flyttahemifrånlåda, helt sjukt egentligen. Pappa tittade upp från sin tidning och frågade hoppfullt: betyder det här att du flyttar snart? Nej svarade jag surt och baxade lådan till mitt rum. Jag såg besvikelsen lysa i pappas ögon, gubbe... Planerade egentligen att städa mitt rum, men det orkar jag inte, funderade sen på att spela Sims, men Bella har min datormus, unge...

Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Sova vore kanske en fin idé öppnar nämligen i morgon. Men jag har energi över så jag vill göra något, tv är annars ett tidsfrödriv, sortera klänningar det är alltid spännande. Kanske borde städa iaf..... Naaeh, det gör jag i morgon, fast då är det Public Enemies, får bli på lördag, fast då jobbar jag... Kan någon komma och städa mitt rum?!

Sitter också och funderar på vad jag vill bli när jag blir stor, började redan mina funderingar mellan zucchini lådan och salladen fortsatte sen på moppen. Överväger starkt att bli religions lärare gud så poppigt! Somliga är modeller, somliga sätter sprätt på 12 000 spänn under en snabb shoppingrunda och somliga är skådespelare eller artister, men Suzanna... hon vill bli religions lärare. Gud så tråkigt mitt liv måste vara. Håller till bland grönsaker dagarna i ända och sedan hem till ett äckligt rum, utan pojkvän i eller mycket pengar... Nej, får kanske tänka om

Chillpill

Sitter här i mitt otroligt ostädade rum och ska snart sätta mig vid tv:en och se vad jag hittar. Jobbade 8-13 idag, skönt att komma hem tidigare. Käkade lunch med pappa och sen la jag mig i solen och stekte, fattar inte att det kan gå så långsamt för somliga att få lite färg, ge mig lite av Biffbiffs pigment tack! Ida och jag har tittat på resa till Paris, 14-18 oktober är nästan spikat men det lutar år det. Kommer bli så galet roligt att träffa alla igen, vi lovade också Wavingman en drink, vi får se om vi måste fly eller köpa pepparspray. På tal om spray så är min hårspray hemma hos I, jag känner mig helt muppig i uppsatt lugg hela tiden. På fredag är det Public Enemies med våran man, vi har längtat som satar! Såg också Baksmällan med Jenny, Frida och Ilse igår, FY FAN vad klockren säger jag bara. Den var helt underbar, jag och Ilse skrattade genom hela filmen, rekomenderar den starkt! Snart åker vi till Gotland också!! wiii, är lite nervös om jag ska vara ärlig, har aldrig varit på Gotland men det ordnar sig, Frida är ju halv gotte så henne kan jag hålla in handen. Vi ska hyra cyklar och ha det mysigt tillsammans. Shit vad tiden går fort, känns som jag slutade nian förra veckan....

Mot den som alltid ställer upp, oavsett vilket humör man är på Jag <3 Tv:n

En dröm


Precis som Martin Luther King har jag en dröm. Min dröm handlar inte om rikedom eller ett liv utan olyckor eller sjukdomar. Min dröm handlar om en känsla, lycka. Min dröm handlar också om kärlek. Inte den typ av kärlek som att hitta den perfekta mannen eller ha det perfekta förhållandet. Egentligen är min dröm väldigt enkel, men den kräver mycket av mig och dem i min omgivning. Det går att beskriva min dröm med en mening. Man behöver inte vara speciellt utbildad eller ha ett speciellt jobb för att läsa och förstå innerbörden av meningen, man behöver inte heller plocka isär meningen till 1000 bitar och analysera varje del, man behöver inte heller kommentera meningen eller ens säga något, det räcker att läsa den tyst för sig själv och förstå, för det är inte så svårt.

Min dröm är att få kalla Frankrike och Paris mitt hem

Lite humor

Tänkte att jag kör en liten humorspecial för alla mina (tre?) trogna läsare. Jeff Dunham är verkligen något extra. Så titta, skratta och njut!

Jeff Dunham och Peanut , del 1 (det gick inte att sätta in en ruta i bloggen)
 
Det här är del 2, älskar när José börjar sjunga xD




 
Så klart måste Achmed måste så klart få vara med, jag vet att det är såå 2008 men jag älskar den!

den som inte har sett Jeff Dunhams dvd MÅSTE se den! Helt galet vad jag garvade.

Söndag

Idag är det söndag och självskriven städdag för min del. Försöker att alltid städa på söndagar, bort med veckans smuts liksom. Hur som, har duschat och börjar bli lite små hungrig, får försöka ta mig upp ur bunkern och ta någon form av föda. Vädret är inte alls så fab som jag ville, men skönt också för då slipper man ha dåligt samvete om man är inne. Kanske ska man spela lite Sims i kväll, var längesen. Hoppas Robin (sisters boyfriend) kan fixa sin brännare så vi kan få Sims 3, 599 eller vad det nu kostar känns lite väl mycket att betala när jag inte alls spelar lika mycket som jag gjorde när jag var mindre.

Vill också säga grattis till pappa som spelade golf igår och sänkte sig, nu får han spela i vita skor och känna sig som en riktig champ!

Städa var det ja...

Tirritera!

Ja så sa Karlsson på taket till Lillebror, jag tycker det är ett fint ord. Igår drog jag och Ida till söder och chillade lite på en uteservering. Trevligt. Vi pratade om Paris och gick ännu djupare i träsket, förstår inte varför vi alltid måste ta det till en nivå som gör det så mycket mer än vad det var från början. Vi har våran vision men just för att vi förstorar det kommer inget bli som vi vill. Hur som, vi kollade på Prins Caspian och slängde ihop en kladdis. Sen drömmde vi oss bort till Paris och sjukade oss som vanligt.

Vi vaknade vid 13 idag, dissade solen totalt och tittade på Cribs hela dagen. Vi insåg hur ofaba våra liv är och blev lite deprimerade. Vem har en hiss i sitt hus liksom?

Jag har också insett att jag blir irriterad och tycker att simpla saker är jobbiga. Som att äta tillexempel, det kan vara gott och väldigt trevligt, men ibland är det sjukt jobbigt för att man inte orkar laga maten och sen måste man tugga. Och denna vikthets, vad är felet? Igår blev jag bitter, som vanligt över min kropp, Ida skrattar så hon gråter varenda gång jag går igång med min bitterhet men ibland är det bra att vara bitter. Jag tycker att alla ska läsa det senaste nummret av Vecko Revyn, där stod det bra saker om det här med vikthets och ideal. Pengar är också något som får mig stressad och irriterad, som inlägget tidigare är det uppenbart att med pengar går allt lättare. Jag tycker om att ha pengar och jag tycker själv att jag är bra på att spara (om det finns något att spara) men jag är också rätt bra på att göra av med pengar. Jag jobbar så mycket som jag kan för att alltid kunna ha pengar att göra saker för, nu är det lite torrt i börsen för att jag har varit i Paris och inte jobbat så mycket. Till hösten ändras det förhoppningsvis.

Hur som haver blev det ingen date med Frida idag, får ta det någon annan dag. Funderar på att poppa mig lite popcorn och slå mig ner hos mami och papi.

(klännings kriget fortsätter och jag tänker inte ge upp än på ett tag!!)

so long!

Fakta



Drömmar är för människor med snuskigt mycket pengar

090617

Hoho!

Ska snart gå till tåget och åka till Ida. Blir en chillkväll med några drinkar på något ställe inne i stan. Mys! Har också shoppat med Ilse idag, jeans, en lång t-shirt och en scarf. Förstår inte vad det är med Ilse och mina pengar, varje gång vi är inne i tälje eller stan shoppar vi som galna, tror att hon kör med någon konstig voodoo eller så. Måste hon göra, finns inget annat alternativ. Sover hos Ida så det blir film och snack hela natten!

stay fresh!

Solsken!

Solen skiner och det är varmt, härligt! Igår träffade jag Ilse och vi lagade mat, kyckling med hasselbackspotatis, mumma! Vi slängde ihop en kladdis också och käkade jordgubbar, Ilse har seriöst det största jordgubbslandet i hela Sverige. Det är verkligen helt galet vad det växer där. Jag övninskörde med mamma också, gick mycket bra och jag kände mig lite stolt.

Om 10 min börjar Ilse jobba så jag kan skriva utan att hon kommer läsa, hihi. Tänkte åka hem till henne vid 8 eller så och göra lite mat till henne när hon kommer hem. Stackaren slutar vid nio och är hemma halv 10. Då måste det finnas lite mat på bordet tycker jag! Det får bli en nattmacka med grönsaker och te. Tar en väska med mig så jag kan sova där om jag inte orkar gå hem, tror inte att hon jobbar i morgon men det visar sig.

Borde egentligen städa mitt rum, men jag tror bikinin åker på och det blir lite stek, måste ta vara på alla fina dagar. Springa måste jag också göra, usch vad tråkigt det kändes helt plötsligt. Nej ut i solen!

Britney Spears och Harry Potter

Hittills har veckan varit fylld med mycket äventyr måste jag säga. I måndags var det dags för Britney! Och som vi hade laddat, i våras hämtade vi ut biljetterna så det var ett tag sen. Jag, Ida, Malin och Johanna var det friska gänget som skulle till Globen. Min klocka ringde inte, så jag kom en timme senare än dom andra till Globen (för att vara på den säkra sidan skulle vi åka in vid tolv, vi trodde att det skulle vara sjukt mycket folk, det var det inte) ungefär 30 personer satt i kön när jag kom. Jag blev mycket förvånad faktsikt, trodde att det skulle vara mycket mer männiksor. Efter ett tag kom Macho-vakten, han var inte alls macho. Han oroade sig för det massiva tryck som skulle bli några timmar senare. En hake, det satt inte en djävel efter Nader och Dawid (göteborgare som vi började prata med, sjukt sköna!) så vi förstod inte rikigt vad han var orolig för. Vi flyttade iaf som han sa, bäst att vara samarbetsvillig från början. Sen fick vi tre flytta tillbaka för att Malin hade nummer 31, det var nummer 32 och upp som skulle flytta. Nader och Dawid fick dock inte flytta så jag och Ida gjorde en insats med total övertalningsförmåga och Macho-vakten gav med sig. Yes!

Hakim och Knappen underhöll i någon minut och sen kom det en mycket lättklädd kvinna som uppträdde märkligt, ingen i publiken hakade på hennes förtvivlade försök att hotta upp alla. Britney kom på scenen vid 9 eller halv 10. Hon var grym! Jag blev lite besviken över att det bara var Everytime som hon körde live, dock rös jag ner till tårna så det gjorde hon bra. Hon är en skuk performer och dansarna till alla låtar var verkligen duktiga! Till varje låt var det sjuka dansnummer och uppträdanden. Tycker också att Britney ska vara blond, är hon brunett smälter hon in i mängden och sticker inte ut. Mer blont Brittan!!

Harry Potter var det dags för i Tisdags natt, bion skulle börja 23.59. Jag hade väldigt höga förväntningat eftersom boken är så bra. Med tanke på vad dom har lyckats göra med 3:an-5:an vet jag att det kan bli en total flopp. Men jag måste säga att dom gjorde det bra. Början var helt åt skogen och jag började fundera på om det var fel film dom hade satt på. Det tog sig så småningom fast det fanns stunder då jag mest satt och inte fattade vad som hände. Malin, jag och Ida kom fram till att filmen var bra, men vill man gå in och krossa kan man göra det också utan problem. Jag gillade att det var mycket humor i den, det blev mycket skratt och sånt är alltid roligt. Jag och Malin sov hos Ida och vid 3 åkte jag hem, i den totala värmen och den totala brist på funktionsduglig mobil. Vet inte vad som hände men arg var jag.

so long!


Paris 09

Måndag, dag 1 : Ida och jag vaknade vid halv nio, eller det var då vi skulle gått upp men vi kom upp vid halv tio eller så. Vi hade ångest, Ida var flygrädd, jag var bara rädd. Tolv kom Jan-Åke och hämtade oss, vi poppade som fan i bilen och hade det great! Väl på Arlanda kunde vi checka in på en automat så vi behövde bara lämna bagagen så det gick mycket fortare. Vi hängde lite i Taxfreen och vem ser vi inte? Jo Måns i Pelle Svanslös! Hans outfit var mycket märklig, vita linnebyxor, stråhatt och en vit shorta med turkost på, inte okej. Han köpte upp hela avdelningen av barntidiningar och sprang sen till sitt flyg. Sen var det dags att traska på planet. Ida var så rädd så hon skakade, stackarn! Vi kom till Charles De Gaulle i ett stycke och sen var det dags att vänta på väskor och försöka hitta ut. Vilket vi tillslut gjorde och sen bar det av till tåget och jakten på hotellet. Enligt den fiffiga kartan vi hade fått skulle vi gå av tunnelbanan på Republique, så det gjorde vi. Sen visste vi inte vart vi skulle ta oss, fransmännen är vänliga själar så alla försökte hjälpa oss. Resultatet var inte så lyckat och efter två timmar hittade vi hotellet. Rummet var fint och vi hittade en plasttomte och helt i guld. Vi döpte honom till Efraim och han var trevlig. Fin kille. Efter någon timmes kortspel hörde vi någon som sa: scjuussme (excuse me) det visade sig vara grannarna över gatan. Tre killar, alla runt 25-33 hängde ut genom fönstret och kontakten var fixad. Vi blev bjudna över på drinkar. Tack men vi ska sova sa vi. Första kvällen liksom!! Fransmännen är inte blyga heller.. Vi somnade skrattandes och fattade inte riktigt att vi var framme.

Tisdag, dag 2 : Uppe med tuppen var vi, skulle vara äkta turister hela dagen. Ida har varit i Paris två gånger innan så hon fick visa mig allt som var värt att se. Vi gick till Notre Dame, vilket tog sin lilla tid, Eiffeltornet, Louvren (men själva museet var stängt) och sen hann vi inte så mycket mer. Fötterna bultade som aldrig förr och svetten rann. Tillbaka på hotellet vi fixade vi oss lite och drog sen till restaurangen på hörnet. Ida sa bestämt att hon hade sett en mycket snygg kille så vi tänkte satsa. Les p'tites indécises visade sig vara en mycket trevlig restaurang. Maten var sjukt god och bror 1 (han som ida hade sett) var ruskigt charmig, lika så hans bror (bror 2, klurigt nog). Vi gick därifrån på lätta steg. Bror 1 döpte vi till Jean- Claude (JC) och bror 2 till Jean- Pierre (JP) . Killarna tittade, eller nej GLODDE snarare väldigt odiskret, jag gillade det skarpt och tittade med rådjursögon på J-P. Jag hade mycket svårt att fatta att jag befann mig i Paris, det är inte varje dag man är där menar jag!

Onsdag, dag 3 : DISNELAAAAND!! Japp, hela dagen var vi som barn igen och mådde därefter! Helt underbart alltså. På tåget såg vi en fin skapelse, det visade sig att han jobbade på Disneyland och så vi tog ett odiskret kort på honom, han log åt oss och vi kände att det är väl trevligt att man kan roa andra. Vi åkte Pirates of the Caribbean (hallå!!), Peter Pan, Tekopparna, It´s a small world, Space Mission och så vidare. Dagen var helt galen och vi letade musse, snygg vakt som vi hade sett och t-shirtar. Vi hittade allt förutom musse, men vi fick honom på håll (alltid något) jag filmade hela paraden och jag höll på att börja gråta, helt ärligt var det bland de bästa dagarna i mitt liv. Jag kände mig som ett barn och allt var liksom topp! Allt var verkligen som man har sett på alla reklamer och jag var helt tom i huvudet när vi satt på tåget hem.  Vi kom tillbaka till hotellet vid elva eller nåt, så direkt i säng.

Torsdag, dag 4 : Det var dags för shopping, och inte vilken shopping som helst. I PARIS!! Hallå, bara det gjorde mig lite nervös. Vi började på Chappe (Champs Elysée, men vi förkortade det lite) kände att, varför inte starta på Gucci? Sagt och gjort, vi gick dit. Och tittade genom fönstret, sen var vi klara. Vidare gick vi till Zara, där var det hysterisk rea. Alla var som galna och grep efter allt som dom trodde skulle passa. Lite obehagligt faktiskt. Vi kom ut med välfyllda påsar båda två. Sen drog vi vidare längst gatan och tyckte att det skulle komma ett H&M eller sånt. Det gjorde det inte så vi letade som galna. Under tiden gick vi in på NAFNAF och Ida skred lyckligt ut med en påse, inte jag och det ångrar jag lite faktiskt. Sen klev vi in på allt som verkade ha bra rea och det verkade vara hela Paris som hade rea, herregud vad folk! Tillsist kom vi fram till att vi skulle åka till Lafayette, ett megastort (jag menar verkligen MEGASTORT) köpcentrum. Det visade sig att allt var ungefär i prisklassar för Angelina Jolie och så vidare. Vi hade fortfarande inte hittat H&M och frågade därför en trevlig tjej. Efter att ha fått en förklaring lämnade vi överklass butikerna och letade efter H&M. Vi sprang in på Mango innan och Ida provade en klänning, lite osäker var hon så vi gömde den listigt. Tillslut hittade vi H&M och där shoppade vi loss ordentligt, en klänning, en kjol och armband blev det för mig. I kön till H&M bestämde sig Ida för att köpa klänningen på Mango, vi gick tillbaka och jag funderade på att köpa en helkroppsklänning i glitter och paljett (xD) efter att ha sjukat oss med diverse MYCKET märkliga kläder betalade vi och gick, två killar före oss försökte få kontakt, vi dissade dom diskret. Sen drog vi vidare och gick in på diverse affärer innan vi bestämde oss för att åka hem. På hotellet staylade vi till oss lite extra och drog sen till restaurangen, men först var det den obligatoriska koversationen med fatso och co (vi har en förmåga att döpa alla vi träffar på, fatso och co är alltså våra grannar) På resaturangen satte vi oss vid vårat bord, alla tittade odiskret som vanligt! Men jag och Ida gillade det skarpt! Sen kände vi för en promenad och började gå. Vid en turkisk restaurang blev vi stoppade av en kille som försökte kicka igång sin scooter, han bad mig hjälpa honom men jag förklarade att jag var för klen och att han fick göra det själv. Han insåg då att jag bara pratade engelska och därför fick hans vän ta över. Vännen hette Frederic och moppekillen Said. Dom undrade om vi inte ville ha en drink, vi kände att ja för fan nu är vi lite galna. Vi blev bjudna på en turkiskdrink som smakade lakrits, jag gillade den inte. Men Ida verkade tycka om den. Senare flyttade vi oss till ett annat ställe, någon dom kände. Det var också dom som (via sina Blackberrys) visade att MJ hade dött, jag och Ida fattade absolut inte ett smack. vad hände liksom? Frederic började iallafall prata om sitt jobb, snabbt förstod vi att han var i modebranshen. Det visade sig att han just då jobbade på Paris Fashion Week och var Mick Jaggers frus personliga stylist. Vad är det här för människa mumlar jag till Ida. Said skulle gå och röka så jag tänkte vara trevlig och följa med, försökte få en konversation men han bara muttrade till svar. Tillslut frågade jag vad ha jobbar med och får svaret : I´m half frekch, half marockan. Jag inser nu att hans engelska är lika med noll, jag släpper därför konversationen och bara hänger mot fönstret. Efter en kväll/natt med mycket skratt och diskussioner om MJ traskar vi hem med eskort av Frederic, en trevlig kille! 

Fredag, dag 5: Vi fortsatte vårat turistande och skulle till Louvren!! Är man i Paris då måste man titta på Mona Lisa, finns inget annat alternativ. Vi kom in gratis för att vi var mellan 18-25 och med i EU, fab sa vi och traskade på. Vi strosade runt och försökte hitta lilla Mona, hon fanns ingenstans. Efter att ha frågat en butter tant gick vi åt det angivna hållet, fortfarande ingen Mona. Vi blev idiotförklarade av en vakt, inte kunde vi veta att Mona Lisa var i rummet bakom oss! Inte vårat fel heller att hon inte fanns på rätt plats, kartan visade en sak men sen när vi gick dit var det engelskkonst. Vi tittade lite på henne och andra tavlor, sen bar det vidare. Till Sacré Coeur och Moulin Rouge, vilket inte var det lättaste vill jag tala om! Sacré Coeur var en av dom vackraste platser jag har varit på i hela mitt liv, skojar inte, alla kategorier! Det var så fint så, så ja det går inte att beskriva. Ida och jag var helt nya personer när vi kom ut. Det var 32 grader så vi bestämmde oss för att ta en paus utanför, resutlat... vi somnar! Efter våran lilla lur skulle vi bege oss till Moulin Rouge, Ida frågar en tjej om vägen och hon säger gå ner för trappan. Fint, Ida och jag går ner för trappan men inget Moulin Rouge, varken till höger eller vänster. Så vi går, och går och går. Blodsockret börjar sjunka, jag börjar bli grinig och sacka efter, Ida börjar bli aggressiv och speedar på som fan, vi blir så när sockret är slut. Tillslut frågar vi på en restaurang vart vi ska, fortsätta gatan fram, sagt och gjort. Tillslut kommer vi fram till samma tunnelbana som vi började på. Vi bryter ihop och åker till hotellet. Efter lite chips och musik är vi på topp! Vi gör oss fab och drar till restaurangen. Total lycka, både J-C och J-P jobbar! J-C står i baren och J-P kommer efter att J-C har ropat. Jag och Ida flinar barnsligt och följer J-P till vårat bord. Vid det här laget är vi mycket säkra på att han heter Christoper och känner oss därför lite mer vänner med dom. En ny stjärna har också dykt upp, en kille i basermössa och ser så fransk ut att det nästan är absurt. En vacker människa, han också. När J-P ska ta våran beställning sätter han sig ner bredvid mig (han gjorde alltid så) jag som tittar åt ett annat håll ser inte honom eller Idas försök att få min uppmärksamhet. När jag så småningom vänder mig om får jag hjärtstillestånd, FY HELVETE vad rädd jag blev, helt sjukt vad hjärtat hoppade runt. Ida tyckte det var mycket underhållande, inte jag. Hon skrattade så hon grät, jag blev skit sur och förklarade att: Inatt får du sova på Efraim! Vilket gjorde att hon skrattade ännu mer, jag var utskämd. Fab! Vid 23 känner vi att det är dags att gå och vi betalar och påvägen ut går vi förbi baren. Den nya stjärnan tittar besviket på oss och frågar om vi ska gå, och det ska vi. Han tar Ida under armen och säger till J-C, Pierre! Tittar på Ida och frågar om vi känner Pierre, Ida andas fort in och säger sen Yes! Den nya stjärnan heter Maurice, hur franskt som helst och allt är topp! Han eskoterar Ida ut och vi vinkar glatt. 10 meter från hotellet står det ett gäng med killar som skriker saker till oss, vi blir lite rädda och kastar oss in i lobbyn på hotellet. I receptionen sitter en ny kille, han heter Ariel och börjar prata med oss. Efter en stund frågar han vart vi bor, om det är i närheten. Vi förklarar då att vi bor på hotellet, och att vi bara blev rädda för killarna. Ariel tror att vi skämtar och börjar skratta, nej nej säger vi och säger att han kan kolla nr 10 och Ida Johansson. Efter lite tryck på datorn tittar han upp och säger Oh, God, this is embarrassing. I would never had talked to you if I knew you were guests here.."  Vi pratar lite till och sen bestämmer vi oss för att gå tillbaka till restaurangen. I dörren ser Maurice oss och utbrister glatt YOU`RE BACK! vi sätter oss i baren och får drinkar av Pierre som står där och är charmig. Drinkarna var mycket goda, och mycket starka! Han började med 6:or och trappade sen upp till 12:or. Vi sa hejdå till Pierre, Maurice och J-P och gick ut på gatan. Vi pratade lite samtidigt som dom tog in stolar och bord. Helt plötsligt kommer det fram en kille till mig, han har handväska och frågar om jag pratar franska, när jag säger att jag inte gör det kommer hans kompis fram till oss och börjar översätta. Nu kommer det mest absurda i heela mitt liv, alla kategorier. Killen med handväska börjar sjunga en sång till mig. Han säger att jag är kvinnan i hans liv och han vill gifta sig med mig, om två månader kommer han till sverige och träffar min familj. Ida skrattar så hon dör, Pierre skrattar så han dör, J-P skrattar så han dör och jag dör. Verkligen. Han sätter på mig en ring och hånglar upp mig, mitt på gatan! Jag fattar ingenting, Ida skrattar så tårarn rinner, Pierre och J-P hänger över baren och skrattar så tårarna rinner. Sen ger han mig sitt nummer och säger att jag ska ringa. Vi går tillbaka till hotellet och jag är i chock! Kvällen/natten sitter vi med Ariel och pratar, vi lär honom lite svenska och vid 6 sticker han åt oss en croiassant innan vi gick och la oss.

Lördag, dag 6: Tanken var Les Catacombes som Frederic hade rekomenderat, tack vare Ariel vaknade vi 13.30 och tog med oss stora plånboken och shoppade istället. Vi inandlade också lite av det som skulle förtäras senare på kvällen. Karate och kastrull var våra ledord. Vi spelade kort och poppade musik några timmar och sen var det mat! Grannarna försökte få kontakt, vi dissade dom hårt. Pierre och J-P jobbade, vi blev glada! Vi satte oss vid vårat bord och kvällen var galen. J-P kom tillsist och eskorterade oss till baren där två drinkar stod redo, Pierre och sin charm! Vi sippar glatt på dessa och pratar med Pierre och J-P. Vi behövde inte betala för alla heller! Vi drack två var, men beövde bara betala för varsinn, Pierre och sin charm! Tillbaka på hotellet lärde vi Ariel prata svenska. Här censurerar jag lite, med hänsyn för medmänniskorna i våran krets. Vill ni veta så hör av er! Jag fick en öron-upplevelse som hette duga och Ida lärde sig dansa tango!

Söndag, dag 7: I Paris gillar man inte söndagar och allt är därför stängt. Vi köpte därför med oss en baguette, brieost och lite smått och begav oss till Eiffeltornet. En park fattade vi tycker för och slog oss ner. Precis när vi ska börja käka kommer en busslast med brittiska ungar. Vi bryr oss väl inte så mycket om dom utan äter våran baguette. Helt plötsligt skriker en lärare (med en liiite för hög stämma): Absolutely NO LITTER, på en brittiska som är så extrem att vi tittar upp och vart befinner vi oss inte? Jo MITT bland alla ungar, dom har satt sig runt oss. Vi sneglar besvärat oss omkring samtidigt som megafonläraren skriker ut förmaningen om inget skräp 15 gånger till, inte undra på att britterna ser dumma ut. Vi flyr fältet fort som tusan och hittade oss en plätt med mer gräs. Vi sitter och pratar lite och sen knoppar vi in, jadå, vi somnar i parken. När vi vaknar hör vi ett sjukt ljud, vi blir nyfikna och kilar dit. Det är en hyllning till MJ. Många är utklädda och alla dansar och sjunger, vi står där och ryser ett tag innan vi beger oss iväg. Vi drar ner till restaurangen för att finna att Pierre har sin lediga dag. Typiskt. J-P och J-M jobbar dock (J-M är en annan kypare som vi har blivit kära i, hans ögon och leende får vem som helst att smälta) vi får nöja oss med dom helt enkelt. Men det är inte någon av dom som blir våran kypare, nej, det sprätter fram en man (tror jag) som med en pipig röst frågar om vi ska äta, räta på armarna verkar han inte heller kunn göra, vi försöker att inte skratta utan väntar tills vi sitter vid vårat bord. Vi frustar allt vad vi kan och J-P tittar roat på oss. Göken visade sig vara totalt mentaly challenged, han glömmer ge oss vatten, vi får skedar i våra glas istället för sugrör, han går som en tjeje och till råga på allt blåser han ut vårat ljus med sin fartvind. Katastrofen är ett faktum och jag och Ida skrattar tills vi nästan kissar på oss. Vi träffar svenskorna som bor på samma hotell som vi (Maja och Karin) vi sätter oss vid dom och börjar prata, trevliga tjejer. Jag fick mig ett kort med J-P och han berättar att han heter Rafael, jag dör. Vi satt där tills J-M började städa och sen tittade vi på honom medans han dansade runt med moppen. Tillbaka på hotellet inser vi att det är sista natten, en sten börjar växa i magen och hjärtat börjar kännas tungt och kallt på ett konstigt sätt...

Söndag, sista dagen: Smärtan går inte att beskriva, med tunga steg checkade vi ut, jag kramade Efraim och kände att halsen snörptes ihop. Vi satte oss på restaurangen och varken Pierre, Rafael eller J-M jobbade. Fram ur ett hörn kommer, ja vem annars om inte GÖKEN, vi dog lite och satte oss ner. Tabben att ingen av vårat ögongodis jobbade tröstade vi oss med att vi iallafall skulle få skratta åt Göken. Ida sitter och tittar ut, slår mig på armen och pekar. Vi ser en männska skrida fram på lätta steg, människan får syn på oss och skiner upp som en sol, J-M! Magarna fylldes för ett tag av lycka än total smärta och ångest. Vi åt och drack cola, när colan tog slut beställde vi en till och en till. Vi ville aldrig gå. Obönhörligt närmade sig klockan 16.00 (flyget gick 19.40) och vi var tvugna att gå. Ida frågar tyst om inte J-M vill vara med på kort, han blir eld och lågor och arrangerar så att alla är med på bilden. Jag tar kortet, sen tar Göken på Ida, mig och Mikel (som J-M heter, stavningen är vi osäkra på). Vi ler och går för att hämta våra väskor. Med tunga steg gick vi mot tunnelbanana och efter mycket om och men kom vi in där också. Vi satte oss på  tåget som skulle ta oss till Charles De Gaulle, vi var helt tomma. På flygplatsen satt vi på starbucks och våra hjärtan brast. När planet lyfter från franskmark kom det en tår, den rann sakta och jag trodde jag skulle kvävas av tyngden över mitt bröst. Pappa väntade på Arlanda, han kramade oss och vi satte oss i bilen, känslan går inte att beskriva. Vad ska jag säga? Jag har hittat hem, hittat en plats på jorden där jag känner mig hemma, som en i gänget och inte någon som står utanför...
Tack Ida för en sjuk vecka! Det hade varit svårt att lyckas om vi inte hade varit som vi är, jag kommer alltid att tänka tillbaka på Paris när jag vill få mig en stund av total lycka.

vill ni har mer detaljerade beskrivningar av dagarna så tveka inte att gå in på Idas blogg och läs!

Leona Lewis - A moment like this




Ooh-ooh-oooh
Aah-aah-aah-ooh

What if I told you
It was all meant to be?
Would you believe me
Would you agree?


It's almost that feeling
That we've met before
So tell me that you don't think I'm crazy
When I tell you love has come here and now



A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss


Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this


Everything changes
But beauty remains
Something so tender
I can't explain

Well, I may be dreaming
But till I awake
Can't we make this dream last forever?
And I'll cherish all the love that we share


A moment like this
Some people wait a lifetime
For a moment like this
Some people search forever
For that one special kiss


Oh, I can't believe it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this

Could this be the greatest love of all?
I wanna know that you will catch me when I fall
So let me tell you this

Some people wait a lifetime
For a moment like this...
(Some people wait a lifetime)
A moment like this
Some people search forever
For that one special kiss

Oh, I can't belive it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this...

(Some people wait a lifetime)
A moment like this
(Some people search forever)

Oh-oh-oh-oh

For that one special kiss
I can't belive it's happening to me
Some people wait a lifetime
For a moment like this
A moment like this






(känns som att det här är allt ni kommer höra från mig på en vecka, om jag
inte hitter en skogsdunge med uppkoppling eller så.


Stay fresh allihopa!)









Fredag

Shit vad jag sover om dagarna! Vaknade väldigt sent idag, inte riktigt okej.. Hur som helst, Ida och jag gjorde klart våra scrapbooks igår. Otroligt fina, vi skrattade mycket under tiden och var lite deprimerade så klart.

Ilse kom förbi idag och spelade lite krocket, beach ball och käkade. Mycket trevligt! Nu ska jag packa för en vecka med mygg och knott. Japp, jag drar till min oas, Jämtland, med mamma. Kommer bli otroligt skönt att vara ensam ett tag och fundera lite. Den som inte har varit i Jämtland måste åka dit, ett av mina smultronställen. Jag älskar det! Så packar håller jag på med här. Bra att jag inte har packat upp allt från Paris och nu ska jag packa igen....

Annars är allt topp! Idas och min lycka blev komplett igår och jag ler fortfarande som ett fån när jag inte tänker på något alls. Det här är en härlig känsla och jag vill aldrig att den ska sluta. Jag har ingenting på insidan av kroppen det är fluffiga moln som luktar lite mindre fruktigt (om du är med mig Ida).

---> Jadå, det är mycket troligt att jag lider av en seriös, kronisk störning. Men alla som känner mig är redan väl medvetna om mitt sinnestillstånd, men känner ni att det blir obekvämt, feel free to leave me! <---

Nu vet jag...

... varför vi åkte hem, för att kunna skrika av glädje, skriva i extas, skrika av lycka

och för att kunna åka tillbaka

AAF

RSS 2.0