Runaway with me, we’ll do it together

Och hur bra är vädret idag? FABULOUS! Jag har varit med mamma och pappa i västerås och kollat på när mamma cyklade tjejtrampet, tappert mamma! Hon var verkligen duktig. Sen har jag städat mitt rum, har kommit fram till att det är mindre jobbigt om det är mindre stökigt ^^ ska städa resten av nedervåningen sen också, förväntas av mig när det är jag som bor här -.- Jag, Ida och grabbarna skulle sovit över på skolan idag, men så blir det inte för att Mike måste plugga :(  trist, men så är det ibland. Hoppas det blir mat snart, jag är hungrig. Hur som helts, om tre dagar gäller det.. sen är det slut. Kollade på smhi:s hemsida och prognosen är 13 grader, men jag är positiv det kommer bli så fint så fint väder!!

eh YES min mamma kom ner och sa att vi ska baka rabarberpaj, jag älskar det!!! nu jävlar ska det käkas

stay fresh!


Natt

Om 4 dagar, eller förlåt 3 är det nu faktiskt, tar jag studenten. Vad hände med de tre åren som nyss var? Jag har ångest, eller blandad ångest. Ångest för att det tar slut och det är roligt att det är studenten, jag menar STUDENTEEEN!! hey, man måste vara glad.. eller är det okej att vara ledsen?

Lite kort

BLI FRISK MÄNNISKA! Jag saknar dig

<3

Söndag

Hittar inte sladden till min mobil så bilden jag lovade Ida kommer i morgon. Vaknade i Ilses extremt sköna säng vid halv ett idag. Tänkte att jag kunde hålla min vän sällskap i natt för hon var ensam. Gick iaf hem vid halv tre och satte mig på en gång med plugget som jag hade kvar, engelska c och juridik. Men nu är det färdigt, eller kommer väl ändra hälften innan jag ska skriva ut det i morgon... Drar tíll stan med Frida och Michis i morgon, jakten på studenskorna ska ta slut. Det har jag bestämt. 

nej, dags att maila allt. 

sleep tight!  

Lördag

Här sitter jag nere i min bunker.... Min far kom in i går, suckade och sa att jag inte är klok. Mitt rum såg ut som helvete syftade han på, jag höll med. Men det har inte funnits tid för städning när det har varit så galet mycket i skolan. I onsdags åkte klassen till Bullandö, vi badade (inte jag), grillade, spelade fotboll (Ida, jag och Mike i samma lag) och snackade massa skit. Jag hade jättemysigt så tack allihopa!! På torsdag var det dags för skiva på Blue Moon Bar. Issas klass var det och jag, trött och sliten satte mig på tåget och åkte dit. Vi hade roligt men det blev tidig hemgång. Igår var jag hemma hos Maria med Ilse, vi kollade på Honey och pratade skit. Kriminologin gjorde jag klar igår också, hoppas den kom fram som den skulle! Idag har det varit städning för hela slanten, eller nästan iaf. Snart ska jag hoppa in i duschen, käka och sen dra till Ilse.

Idag har vi planerat studenten också, shiet vad mycket det är man ska tänka på. Tur att mamma och pappa verkar ha allt under kontroll. Vi räknade lite och kom fram till att det ungefär kommer komma 30 - 40 pers. Det kommer vara fullt ös hela dagen, men jag längtar och samtidigt inte. Jaja, ångesten får jag ta hand om senare. Måste också hitta skor, åker till stan på måndag och ser om jag kan göra något fynd. Pappa beklagade sig också över studenthetsen jag har drabbats av. "Du behöver inte köpa allt nytt, du ska ju iaf bara använda det en gång" jag orkade inte ens ta diskussionen utan lät mamma sköta snacket.

So long!

P.s Ida, blir du sjuk nu kommer jag slå dig!

Bara så du vet så...

... älskar jag dig så att det ibland gör ont, jag vill alltid kunna hjälpa dig, finnas där när du är ledsen. Jag vill alltid vara den som du kan lita på, känna att jag lyssnar och alltid vill ditt bästa. Det är mycket dumt man kan göra, men det förändrar inget, jag kommer alltid älska dig. Det vet du. Det spelar ingen roll vad det gäller, jag släpper allt för dig. Se dig lycklig är bland det viktigaste för mig. Så tänk på det syster, för mig är du alltid nummer ett oavsett dumheterna du hittar på <3


Humdidum!

Idag är det lite positivare inställning. Gjorde uppsamlingsprovet i engelska c och jag hoppas det gick bra. Packar till Bullandö i morgon! Klassen ska göra en favoriter i repris och åka till Bellas landställe och bara umgås. Varför måste vi sluta nu, när vi har så fin kontakt... helt sämst.

Dags för sängen och Hamilton!!
sov gott

It S.U.C.K.S

För det första; operationen heter REDFIRE och inget annat, my bad.
För det andra; religionen och kriminologin flyter inte på som dom borde.
För det tredje; FUCK OFF HITLER! I morgon tar jag upp kriget, det här kommer inte bli vackert.


Och sen då?

Tittade till fågelboet idag, mamman var inte där, jag tror att bebisarna är döda :'( Jag som ville ta hand om dom...

I morgon är det NP i matte C, jag kommer dö. Just nu har jag en isbit i magen, snart kommer den smälta av all ångest och rinna ut i kroppen och förgifta allt. Helvete! Hoppas verkligen att jag får G på provet, det är allt jag begär. Snart är det studenten om 20 dagar faktiskt, vad hände med de tre åren som gick? Sprang iväg utan att man riktigt var medveten om det, läskigt. Hur som haver, det är inte alls mycket kvar att göra heller, en sak i religionen och en i kriminologi. Båda ska in nästa vecka, då kan jag koncentrera mig på Operation BigFire självklart kan jag inte avslöja hemlig information här, men så småning om kommer det visa sig om operationen har varit lyckad. Jag ser fram emot det här, det är lite som Bond, Hamilton och alla andra spännande undercover serier och filmer. Det är sånt här jag vill jobba med när jag blir vuxen. Fram tills dess får jag nöja mig med att läsa Hamilton, titta på Bond och drömma.

Nu blir det Criminal Minds, inte riktigt samma genre men jag får titta på något fint i en timma ^^



jag måste få säga: JAG GILLART!

Fågelmamma!

Idag skulle min chef och hans familj hämta våran studsmatta, vi kände att vi inte använder den längre så det är bättre att den går till någon som kommer använda den. Pappa, jag och Bella satte igång med att bära bort alla stolpar och sånt som man ska ha till den. När jag kom tillbaka sista gången sa pappa att det hade flygit upp en fågel när han skulle lyfta på själva mattan, då såg vi ett bo med sex små ägg, super söta! Pappa och ja la dit en pressäning så att inte grannarnas katter skulle komma och ta äggen och så att mamman kanske skulle komma tillbaka. Hörde på Rix Fm att fåglar inte känner männiksolukt som man tror, alltså att man inte ska röra ungar som ramlat ur boet för att mamman skulle överge dom då. Så nu hoppas vi på att hon kommer tillbaka till sina bebisar. Jag ska gå ut senare och kika om hon är tillbaka, annars får jag ta på mig ansvaret som fågelmamma! Undra vad som händer om dom kläcks, ska jag lära dom flyga då? hmm, vi får se hur det blir.

nu är det dags för One Tree Hill och Gossip!
So long


Enekullarna

Igår fyllde min moster år. Jag och Ilse drog därför dit och käkade. Mycket gott! Snälla kusin Victor bjöd oss med på en fest på enekullarna, sure tänkte vi, varför inte. Sagt och gjort. Vi skickade ett sms till Frida och sa vart vi planerade att spendera kvällen. Sen gick vi hem till mig och bytte kläder och sen hem till Ilse och bytte kläder. När vi hade blandat våran dricka gick vi iväg. Vi följde musiken och hittade ett tält mitt i skogen, fullt med dansande människor och dekorerat med lampor och halsdukar. Jaha, tänkte jag och Ilse. Men det var trevligt alltså, faktiskt. Det var människor man kände igen och kände så det var trevligt. Sen mötte jag Frida så hon kom också, dock gick hon rätt snabbt men det började regna mycket så vi gick kort efter det. Duschade när jag kom hem för att tina upp min isbit till kropp. Sov som ett barn och nu är det dags för juridik.

Tror det blir film med brudarna ikväll :)

so long!

Ursäkta?

Jag blir så arg, jag sitter och skakar och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. VAD tänkt du? HUR kunde du säga något så förbannat dumt? Tänker du ens på hur det du säger tolkas? Jag tänkte att: okej, du förtjänar en chans som alla andra. BULLSHIT! Din lilla råtta, aldrig mer ska jag sitta tyst när du öppnar din lilla mun och säger något till mig igen! Du har minst rätt av alla att säga något, du som inte bara var med utan också jävligt aktiv. Jag förstår mig verkligen inte på dig

Eller?

NEJ, väldigt mycket och absolu NEJ! Det förändrar inget, varken mig eller känslan så det spelar ingen roll....

Mösspåtagning!

Igår var det dags, sjunga in våren på skolan och få sätta på sig mössan första gången officiellt. I onsdags övade vi på studentsången med musikläraren, det lät inte riktigt helt okej, men det var fint i går.

Som vanligt började Bettan (rektor) med att prata lite allmänt om studenten och så. Jag måste erkänna att jag slutade lyssna när hon började prata om illegala mössmöten under 70-talet, som vanligt kom förmaningen om ingen alkohol sist. Lugn Bettan, jag ska inte dricka mer, det lovar jag! Sen klämde alla i och sjöng studentsången och på HURRAAA vifftade alla med sina mössor i luften innan dom sattes på huvudet, det var fint. Mycket fint.

Sen gick jag och Ida hem till Ida, satte oss vid köksbordet och drack isvatten, sjukt gott! Sen bar det av hem och jag somnade på altanen. Det behövdes. Klockan sex skulle vi vara hos Catrine och Micki för middag. Jag gick hem vid åtta, nio gick jag och la mig. Har aldrig sovit så gott.

so long!


RSS 2.0