Snart är det sommar!

Kom hem från mormor och morfar för en stund sen :D är riktigt mätt, men så är det alltid.

Julafton var hemma hos Catrine, Micki och Victor, väldigt mysigt! julklapparna är jag helnöjd med, och alla verkade ha en trevlig kväll :)

igår kom alla från pappas sida och käkade lunch/middag. Mycket trevligt :D klockan 6 kom Frida och hämtade mig, sen bar det av till stockholm och söder. Hem till Hasse och lite för fest. Väldigt fin lägenhet och sjukt rolig kille! Han är min nya idol ^^ vid nio drog vi till Pan i Gamla Stan och en kväll med dans, äckliga drinkar, goda drinkar, konstiga killar och allmänt sköna männiksor :D jag hade iaf fruktansvärt roligt, tråkigt att Ilse ligger hemma och är sjuk, men nästa gång babe :)

tror skräpet biter sänder mig om jag inte går ut med henne, bäst att undvika katastrof....

trist att alla inte tänker som jag, trodde att vi hade vuxit ifrån allt sånt här -.-

so long!

O helga natt!

Julafton i morgon.... Gud var tiden går fort!

Fyra dagar i London var verkligen vad jag behövde, så otroligt mysigt hade vi. Vi skrattade hela tiden och alla tyckte vi var helt störda xD Fabian räddade den katastrofala kvällen på Fabric i lördags, en riktigt gullig kille :) Pengarna är slut, garderoben är lite mer full och jag är överlycklig! Christmas spirit här vill jag lova!

Jobbade idag, till halv fyra bara så det var skönt. Efter det har jag varit på jakt efter den perfekta granen tillsammans med pappa, klätt granen, käkat massa skinka, gjort pepparkakshuset klart och spritsat hjärtan. Jag älskar verkligen julen, hela familjen är tillsammans och alla är så glada. I bakgrunden sjunger Tommy Körberg och allt känns som när man var liten. Bara snön som fattas... och farfar, allt känns fortfarande ovant och konstigt. Tomt på något sätt.

Agneta slutade idag, nu sitter hon i en bil med två galna katter upp till Kalix, saknade henne redan när vi hade satt oss i bilen. Inget kommer bli sig likt längre, nu är det bara jag kvar av de tre musketörerna....men det blir nog inte alltid som man tänkt sig.

I morgon blir det kyrkan vid elva, sen hem till Familjen W och traditionell jul med alla :D
Dags att fortsätta med julstöket, familjen ska tydligen kolla på någon mystisk film, själv ska jag kolla på Batman eller Pippis jul. Har inte bestämt mig än.

God Jul!


...

Close your eyes

3:e advent

Söndag, mörkt, matte C prov i morgon, 100 saker att göra... Men det är en trevlig dag.

Har pluggat matte sen 12 vilket har gått mycket bra, har gjort alla tal som jag har kunnat göra innan provet, går det dåligt så gör det. Jag har någonstans redan tagit lov... inte okej. Om 4 dagar åker jag till London :) känner mig pepp och nervös som fan! men det kommer bli skit kul. På tisdag blir det Bond med I, lite firande av födelsedag. Onsdag blir det av tackning av min underbara kollega Agneta som lämnar oss för kärleken, är väldigt glad för hennes skull, men nu är jag den enda kvar av de tre musketörerna "/ kommer sakna henne otroligt mycket. I morgon blir det en dag medgöraklartalltsomjaginteharhunnitän.... fan.

Tack för en mycket trevlig kväll igår flickor!  Tårtan var supergod I! Du gjorde ett bra jobb.. nu ska jag göra klart sjukvården..lyckat.

Utmanad

Har då blivit utmanad av Ida så det är väl lika bra att köra på :D

8 favoritprogram:
  1. CSI
  2. One Tree Hill 
  3. OC
  4. Greys Anatomy
  5. Gossip Girl 
  6. House


8 saker jag gjorde igår:

  1. Sov lite för länge
  2. Gick till skolan för 15 min lektion
  3. Tittade på 90210 plastikkirurger 
  4. Tittade på House  
  5. Tittade på Paradise Hotel 
  6. Tittade på One Tree Hill 
  7. Pluggade rättskunskap


8 saker jag ser fram emot:

  1. Julafton 
  2. Jullov 
  3. Maskeraderna nästa år 
  4. Bond på tisdag
  5. Kolgrillen på fredag
  6. Paris 
  7. London
  8. Ge Ida hennes present

8 favoritrestauranger:

  1. Kolgrillen
  2. Crazy Town
  3. Kungshallarna
  4. Nancy´s (om det räknas som restaurang)


8 saker på min önskelista:

  1. Pengar 
  2. Böcker  
  3. Att Svensson Svensson kommer tillbaka på julafton
  4. Ensamm hemma boxen
  5. SNÖ!!
  6. Att julafton blir som jag har tänkt mig 
  7. God mat  
  8. För en gångs skull kanske jag får det jag önskat mig

Jag utmanar : Ilse, Maria och Emma ;)


Dear friend!

Min kära vän Ida fyller då 18 idag. En rolig händelse som livar upp det lite. Pyret, nu är du lika stor som oss andra, förutom tanterna Malin och Kira som fyller 19 om 2 resp. 3 månader.... Tiden går fort. Så det här inlägget blir till Ida (fan va många sånna du får xD)

Jag kommer inte rikitgt ihåg första gången vi pratade, men det handlade om Johnny och sen var vi fast. Vi pratade hur länge som helst och kom på att vi inte var ensamma med våran passion för den här mannen. Det fanns en till! Så otroligt kul hade vi iaf. Sen kom Pirates-maratonen, jag tyckte det var liiite jobbigt att komma hem till dig, egentligen kände jag ju inte dig så bra. Men då hade vi redan blivit Team Jack så jag kunde ju inte säga nej, eller hur? Vi satt där iaf och åt vårat godis, eller mest jag. Sen blev det natt och du slängde dig ner på golvet och började göra rygglyft. Själv fattade jag inte ett dugg utan frågade vad du höll på med. "Jag gör det här varje kväll" svarade du då. Aha tänkte jag, jag sitter i soffan hemma hos ett freak, ingen vet att jag är här eller om jag ens är i livet. Hur som helst så måste det ha gått bra eftersom det resulterade i :
- två pirates maraton till
- otaliga samtal om Johnny
- två Johnny maraton
- ångest inför födelsedags presenter
- en gemensam passion för köttfärssås
- flera övernattningar
och en väldigt fin vänskap.

Jag vill iaf tacka dig Ida för att du tog dig tid att prata med Järna- nörden den dagen i matsalen, att du tog det jag sa på allvar, att du verkligen förstod att vi faktsikt älskar samma man. För det har gjort oss till väldigt bra vänner och jag antar att jag har Johnny att tacka också ;) Nu hoppas jag att du får en väldigt bra födelsedag och att presenterna din bror och Sofia ger dig är okej.

Jag älskar dig
Always and Forever

The Tales of Beeadle the Bard

Nu sitter jag hemma hos Ida och laddar inför rubriken :) En bok i Harry böckerna släpps i morgon klockan 07.00 och järngänget : Kira, Viktor, Malin och Ida (jag såklart) ska ta sista tåget in till stan, placera oss utanför SFbokhandel, ta på oss kläder så vi ser ut som muffins och vänta, vänta och vänta tills vi inte orkar mer :D

jag är så pepp!! kommer bli sjukt roligt, lite kallt kanske, men det är det värt. Dags att fortsätta uppladdningen :)

so long!

You better watch out!

Sitter här och skriver svenska arbeten och psykosocialtarbete.... inte så kul kanske, men måste göras. spenderare min dag i Tullinge tillsammans med fältstudiegruppen. Mot slutet av arbetet bröt alla mer eller mindre ihop, Malin fnissade hystersikt och mekaniskt, Ida satt som en grönsak helt apatisk i en fåtölj, Kira muttrade hoteler till alla som öppnade munnen och jag sysslesatte mig med att göra en moderntappning av  "My heart wil go on"  genom att dansa moderndans. Jag hade hur som helst jäkligt roligt, hoppas resten också hade det :D sen när vi tillslut var klara gick jag till tåget så fort mina taxben bar mig. Kom hem vid fem och satte mig direkt med plugget... Åt precis middag, kättfärssås. Mumma! min pappa är grym på det!

oh, nu tog Christina Aguilera inte en okej ton... sitter och lyssnar på julmusik för att inte bli alltför ledsen, laddade ner hennes version av "Have yourself a merry little christmas" bara för att se vad det var, den var rätt svängig faktsikt, Hilary Duff däremot, ska inte sjunga julsånger, man blir bara ledsen av att höra bebisrösten -.-

dags att fortsätta innan jag ska dö på spinningen...

so long!

RSS 2.0