Privat- och företags ekologi.

Ja det är det jag håller på med nu när jag är på Ekolådan. Idag ringde Catrine vid 8 och klockan 9 satte jag igång med dagens arbete. Jag hade dessvärre lite problem med att sova igår så jag hoppades att jag skulle slippa jobba, men det gick fint..Fram till att klockan var 2 då sackade jag ihop och somnade nästan på min plats, inte coolt. Kvart över 6 var det iaf dags att gå hem. Snälla pappa kom och hämtade mig. Jag dog lite i bilen och pallade nästan inte att tugga maten... Nu sitter jag här, med halsduk, mössa och halspastiller! Jag är sjuk. Inte heller coolt. Tíll House ska jag göra en kopp varm choklad och kanske en macka. Jag vill inte bli sjuk nu, nejnej. Imorgon skulle jag ha fikat med Malin men jag ska jobba så jag måste tyvärr ställa in våran dejt, vilket suger. Ska jobba på torsdag också, moneymoney. Hoho! Jag förväntas dyka upp vid 07.00, jag ser inte fram emot att bege mig ut i kylan i morgon.. Men måste man så måste man. Klart jag ställer upp när mina kollegor behöver mig! Måste också säga att jag är lite stolt över att jag faktiskt hänger med, mamma berättade att det skulle gå så fort att jag nästan inte skulle hinna kissa och alla som känner mig vet att jag måste kissa!

Ska nog kolla på det sista avsnittet av House så jag är helt uppdaterad senare ikväll (vore ytterst pinsamt om man skulle glömma någon viktig detalj)

Smell yah later

Det är inte lätt när det är svårt

Nej sannerligen inte! Jag har aggressivat mig på min mamma 2 gånger ikväll, inom loppet av en timma. Båda gångerna slutade med att jag var så arg så jag nästan började gråta.. Men nu känns det lite bättre. Blir bara så trött på att alla andra har hets och säger åt mig vad jag ska göra. Jag kan fixa det här själv. Vill jag ha hjälp så ber jag om det. Lämna mig ifred.

Catrine (moster) ringde vid 20 i 11 och frågade om jag ville jobba på Ekolådan. Klockan 11 var jag redo och gick från hemmet. Hom hämtade mig snäll som hon är. Det gick bra fast jag var rädd som en indian för att alla har sagt att dom jobbar fort som små möss. Det visade sig att deras tempo var riktigt humant och alla var super gulliga. Jobbar kanske i morgon också, ska försöka ringa några samtal om jag inte gör det.

Nu tänkte jag kolla på Criminal Minds efter jag har sett dagens avsnitt med Anna Anka!


Kung kung kung i baren!

Igår var det ett glatt tjejgäng på sex som drog till The Bridge för att slå klackarna i taket (okej det var bara Emelie som hade klackar men whatever) Vi började ute med goda drinkar och lite skit snack, killar osv som det så lätt handlar om. Sedan öppnade dom nere så vi tog en shot och sen dansade vi järnet! Det stora dansgolvet hade bra musik i början men när det var bara jag och Ida kvar som dansade av oss bestämde vi oss för att ta en runda i Schlager rummet och jävlar vad vi dansade! Jag tycker det är mycket mycket roligare att dansa till låtar man kan sjunga med i. Det behöver inte vara Rnb eller sånt bara man kan sjunga med. Det blev en hel del dans med crazy människor men det är bara jätteroligt. Träffade också lite människor vi kände, alltid trevligt. Vid kvart i 2 kände vi att det var dags för donken så vi gick och käkade och sen tog vi bussen vid 3 till södertälje och hoppade in i en taxi. Vi blev blåsta på 300 spänn för taxi killen körde med taxameter fast vi sa att vi ville ha ett fast pris... Alltid tråkigt, Frida blev sjukt irriterad och försökte snacka med honom men han var en bitch så det hjälpte inte. Suck.

Fick skjuts av Jennys mamma hem till mig för Jenny skulle hämta bilnycklar. Jag hoppade in i duschen och sen rakt i säng! Somnade vid halv 6 och vaknade halv 3, men jag känner att det var helt okej. Hoho! Satte i mig lite frukost och drog sen på mig lite kläder och gick en sväng med Baby, sjukt härligt väder ute idag! Lagom varmt fast det blåste väldigt mycket..Inte okej. Hur som haver, ikväll blir det nog Nyckeln till frihet med la familia. En mycket fin film alltså.

See yah!



uppe i jämtland


Call me anytime babe!

Ida har precis gått, jag sitter här ensam nu och väntar på Emelie. Vi ska fixa oss tillsammans! Mysigt. 17.05 är det She´s the man på femman, tror jag ska kolla på den innan Emelie kommer, jag gillar den filmen.

Igår kom släkten förbi på lite mat och umgänge. TACK för alla presenter!! (Ilse jag sitter och luktar som ett freak på flaskorna).

Det jag gjorde igår var att köpa mig en ny mobil. Sophögen får bli min krogenmobil eller bara stand in helt enkelt! Jag är trött på elektronik som inte fungerar. Hoppas verkligen att den här inte sviker mig nu, den är så fin! Ikväll blir det krogen med ett glatt gäng och min partyblåsa. Jag är sjukt taggad! Eller det är sällan jag inte är det faktiskt, haha.

Igår fick vi den gladaste och bästa nyheten någonsin, men jag har lovat Ida att inte skriva något förens hon har rett ut lite saker... så ni får också vänta! har nog inte något annat att tillägga tror jag. Vi ses i vimmlet mina vänner, hoho!


Jag visste det, men det känns skit ändå. Det finns inte så mycket att göra. Men nu har du sumpat det här och för det förlåter jag dig aldrig


Måste vakna. VAKNA!

Rubriken tillägnar jag Frida, hon som så fint satte den i ord idag på bussen.

Dagen har sett ut på följande vis.. Hoppade på bussen i dag vid 12 och skulle till TG för lite snack med gamla lärare. Otroligt trevligt att träffa Martin, Bella, Hedda och coach. Det värmde jättemycket att dom blev så glada över att se oss. Vi spelade basket med coach, pratade i säkert 40 min med Martin och ett tag med Bella också. Väldigt skönt att täffa dom!


Det blev en väldigt lång paus här..Sorry. Efter TG mötte jag upp Frida i tälje. Vi kollade runt lite och rundade av med mat på Nancy´s. Ytterst trevligt alltså. Visar de jag köpte i morgon för om några timmar kommer mams, paps och kanske syster och sjunger för mig (japp, jag fyller år). Jag har också några ärenden i stan att göra och jag måste duscha innan så ingen sovmorgon i morgon heller! Måste också städa, ut med hunden och baka innan alla kommer så det är fullt upp. Tur att Ida kommer tidigare för vi ska kolla på lägenheter så hon kan säkert ge mig ett handtag om jag inte klarar trycket. Dags för sängen då mina trogna läsare.

Ibland behöver man en bitchslap för att vakna


JAG VET!

Kom på en grej som är så corny att man nästan skrattar ihjäl sig, men vi kör en liten frågestund här i bloggen. Vore inte det så himla roligt? HAHA jo men jag tycker vi kör på det. Skriv gärna erat namn och hur ni hittade hit också. Och ni kan fråga om precis vad som helst! :D

FYI (=For Your Informtation, Ilse som ha lärt mig) så har jag i genomsnitt 17 läsare per dag, personligen känner jag nog inte så många som vet att jag bloggar så jag är lite nyfiken på vad man kan tänkas vilja veta om lilla mig :)

Fullt upp!

Här sitter jag, har varit i staden hela långa dagen och därför har det varit torrt här, sorry about that! Men nu är jag tillbaka (jag hör hur ni hurrar ute i stugorna, hoho!) Min kära vän Ida var i stort behov av lite vinterprylar så det skaffade vi henne! En jacka (hur snygg som helst), skor x2 och sen en klänning (jag slängde fram mina stålar och tog en likadan fast i annan färg). Så det var en trevlig dag, det blev så klart mycket snack om Paris och vi räknade också lite på våran ekonomi. Vi drog till med några helt random siffror och när jag kom hem och tittade närmare på saken blev jag glatt överraskad, jappjapp! Mer om detta senare. Jag tror att en liten idé har börjat ta form i mitt lilla huvud, mer om detta också senare när det är mer aktuellt (ser ni, jag är nästan som storbloggarna som frestar er med små spännande nyheter, som förstås är väldigt "hemliga").

Hur som haver... Efter nattens inlägg känns det genast bättre, det räcker oftast med att man skriver av sig. Som svar till den som valde att inte skriva sitt namn i kommentaren: Jag vet inte om du är någon jag umgås med eller inte. Antagligen är du inte i min umgängeskrets, för då skulle du någonstans veta vad det handlar om. Jag har inget emot att du inte skriver ditt namn, men jag känner inte heller att jag har någon skylldighet att berätta det för dig om jag inte har ett namn på dig eller varför du egentligen vill veta ;)

Nu är det dags för sängen!
sov gott alla läsare

090923

Can't get no love without sacrifice

Så är det nog. Jag sitter här i min ensamhet och känslan av att något saknas kommer över mig igen. Jag har den mest fantastiska familjen i världen, de finaste vännerna man kan tänka sig och jag är lycklig. Säga något annat vore att ljuga. Men något saknas, vad det är vet jag och det stör mig. Att en sådan liten sak kan påverka så mycket. Jag har blivit sårad och sårat i mina dagar. Kanske sårat mer än vad jag har blivit sårad och det ångrar jag nu. Det var mycket som jag kunde gjort på hundra andra sätt, men då gjorde jag vad som kändes rätt. Men jag har blivit sårad, av någon som betydde så otroligt mycket för mig. Det förändrade mig för sen dess är jag inte alls samma längre. Efter det har jag gjort saker jag ångrar, saker som ingen vet och saker som jag är väldigt stolt över. Men samma person kommer jag nog aldrig att vara igen, vilket är bra. Det behövs förändringar men om det är det som krävs vill jag inte förändras igen, aldrig, för det skulle jag nog inte klara.

This is the hardest story that I've ever told 

Och det är också sant, jag brukar vara ärlig. Det tycker jag att mina närmaste förtjänar, det är jag skyldig dem. Men det finns det som ingen vet, eller en. Men det kommer personen aldrig att berätta. Eller två egentligen, men den ena är död och kommer aldrig mer säga något till någon. Det jobbigaste med att vara ärlig är att jag nästan förväntar mig att folk också är det. Allt behöver man inte berätta, bara så mycket som man vill. Vilket är helt okej.

This is the way that we love. Like its forever

Med hela kroppen, hela hjärtat och varje cell. Jag blev helt knäckt, jag ljuger inte. Det bröt mig totalt. Och det var många som sa att jag skulle släppa det och inte ta åt mig. Kunde jag det? Klart som fan att jag inte kunde. Jag var helt sänkt i 6 månader. 6 månader, det är sjukt lång tid. Men jag behövde det för att gå vidare och komma dit jag är idag. Nu känner jag att det var fånigt, men inte då. Nej då fanns det bara ett sätt att göra det bättre, tänka tills huvudet var fullt med tankar och sen gråta tills man somnade. Dagen därpå var allt som vanligt, känslan fanns kvar, men den var inte lika tryckande och jobbig. Jag ångrar inte det jag gjorde, för då kändes det bra. Känslan finns inte längre kvar, bara som ett minne om hur det var. Nu kan jag vara normal, jag kan vara glad utan att anstränga mig, för jag är en glad tjej, det är den jag är och säkert så många ser mig. Men det går inte att alltid vara glad. Även solen har fläckar. Mina 6 månader var mina fläckar.

Det som finns kvar är irritationen, frustrationen och hjälplösheten av att egenltigen inte veta vad jag gjorde för fel. Vad jag kunde ha sagt på ett annat sätt eller vad det var som hände. Jag förstod inte. Efter de där 6 månaderna stod det klart för mig att man inte ska ge hela sitt hjärta, för man kommer få det krossat och trampat på. Men samtidigt, hur ska man kunna känna om man inte ger 100 procent av sig själv? Det är omöjligt att lära sig något. Den största frustrationen är att det inte verkade betyda något, inte en enda gång hörde jag  ordet "förlåt". De där 6 månaderna hade med största sannorlikhet inte gått lättare, men det hade kännts lättare att det hade betytt något. Jag lärde mig något av de där 6 månaderna och efter dem blev jag den jag är idag, en person som jag är stolt över!

I gotta keep trying
Gotta keep my head held high

There's always gonna be another mountain
I'm always gonna wanna make it move
Always gonna be an up-hill battle
Sometimes I'm gonna have to lose
Ain't about how fast I get there
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb


Svenska Hollywoodfruar

Har precis kikat klart på veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar. Ett lite små roligt program faktiskt. Anna Anka är ju den mest speciella och efter det första programmet förra veckan delades Sverige upp i lagen: Vi spm älskar Anna Anka och vi som hatar Anna Anka. Jag vet inte riktigt vilket team jag tillhör. Hatar henne gör jag nog inte men älskar gör jag inte heller. Det är lite roligt att se hur dom har det "over there" egentligen. Tycker på ett sätt synd om dom att det enda dom verkar bry sig om (läs slanka Anka) är sin image och hur andra ska se på dom. Kanske är ett ytligt sätt att leva men jag antar att det är så det är. Jag gillar iallafall programmet stenhårt och kommer följa det till sista programmet har sänts.

Snart mat och sen blir det lite tv
Over and out

Anna- Nicole Winter, Anna Anka och Maria Montezami


Husmor? Jappjapp

Sådär, nu är internet up and running igen! Det packade ihop igår efter att jag hade uppdaterat min brandvägg. Suck. Idag träffade jag mormor och morfar för lunch, dom åker ju på fredag, det var mycket trevligt och mycket gott! Min mormor är så fin, henne kan man allt prata med! Sen körde dom hem mig för dom skulle hämta lite av lingonen som dom proppat hela våran frys med. Efter att dom hade åkt hämtade jag dammsugaren och körde en vända på övervåningen, pep sen ner i källaren och satte på en maskin, sen drog jag fram en hink och en trasa och skurade golven uppe medan jag ändå var i farten städade jag min toalett och sen gick jag ut med Molly. Puuh, nu är jag trött, haha! Ska hänga upp tvätten och sen göra varm choklad, såg inte på Hollywoodfruar igår så det är dags för lite Anna Anka idag känner jag. Ikväll är det The Mentalist på trean också, det är ett trevligt program faktiskt. Tycker att Simon Baker som spelar Patrick Jane gör ett mycket bra jobb, en rolig kille. På fredag fyller jag år och på lördag blir det utgång och dans för heeeela slanten, som jag längtar! Ska också köpa mig en liten present till mig själv på fredag men den får ni se då. I morgon blir det en dejt med Ida, vi ska kolla vinterjackor till henne och på torsdag blir det Tullinge Gymnasium, jag saknar det och det ska bli roligt att träffa alla lärare!

Tvätten var det!
So long

                                   

                                                   sen att killen inte är så ful gör ju inget, hoho!


Ny vecka

Måndag igen, fort det går. Dagen har jag spenderat i skogen med min hund och sen läsandes vecko revyn i köket. I morgon ska jag käka lunch med mormor och morfar, dom är inte hemma på min födelsedag (dom drar till Cypern, kul, verkligen) så vi tar det i morgon. Kommer bli riktigt trevligt känner jag! Pappa har kommit hem och jag hoppas han planerar för något riktigt gott till middag ikväll, jag är sjukt hungrig. Ikväll är det Anna Anka med hela svenska folket men antagligen blir det CSI NY hemma hos min familj... Men jag är inte så ledsen faktiskt, hoho! Känner också att Herr Markus Zeiher kan ta sig till sitt arbete och svara på vårat mail. Jag börjar bli lite nervös, när han svarat vet vi liksom hur det blir. Om vi flyttar eller inte. Om vi drar till Paris - städernas stad eller inte. Jo nervös är jag allt! So long

Hos ilse

Jag bloggar, från Ilses iPod. Det är rätt så fan om jag får säga det. Ilse pratar med maria via skype Och snart ska jag få byta några ord med min vän som befinner sig i us and a. Ska bli trevligt. Påminnelse till mig själv: fixa skype, fort!!!

Godmorgon världen!

Jag tog en sovmorgon idag, vaknade 13.10, sweet. Är på helt klart bättre humör idag än igår kväll. Antagligen sömnen som gjorde susen. Idag blir det städning och sen ska jag hocka up with Ilse och vi ska se Gudfadern. Underbart! Jag gillar första filmen och Ida säger att den andra är minst lika bra. Så det här kommer antagligen bli en toppenkväll. Jag gillar att vädret är fint, lite kyligt men fortfarande soligt så att det värms lite lagom. Pratade med Chris (kille på NH) om att det är lagom såhär, han blev så glad över att någon tyckte som han. Haha. Nej dags att ta arslet ur stolen och få något gjort!

So long!

Nej


Inte det jag ville höra nu. Helvete


Sometimes you gonna have to lose

Tålamod. Det är jag det. Det här kommer jag visst orka med eller? Jo det kommer jag. För jag vägrar låta det här försvinna och bli pannkaka... Jag tror vi kan fixa det här, okej? Tålamod. Jo det är jag det. 


                                          Förstör du det här kommer jag aldrig förlåta mig själv  


A flag white as snow

Egentligen är jag van, jag menar, jag har gjort det flera gånger förut och det är liksom ingen stor grej. Egentligen. Men den här gången var inte som alla andra gånger. Tvärtom. Den här gången var det stort, enormt och väldigt absurt. Lilla jag? Ja lilla jag! Och det var inte så att jag skulle kunna gömma mig bakom någon, nej den här gången skulle jag, ja lilla jag, få klara mig helt själv. Jag kände mig som fem år och benen skakade, ja det är fortfarande lilla jag. Men jag hade mitt räcke att hålla mig i, som skulle dra upp mig om jag skulle ramla eller tappa balansen. Jag sneglade försiktigt på mitt räcke och kände mig inte lika säker längre... Räcket som annars aldrig är svag eller på något sätt visar att något är fel hade nu blivit en liten brädhög, helt plötsligt var det jag som fick vara räcket. Tillsammans stapplade vi fram, mitt räcke och jag, jadå lilla jag. När den värsta känslan var över började brädhögen bredvid mig mer och mer likna ett räcke. Skönt tänkte lilla jag, nu kan jag ramla och veta att räcket i alla fall tar emot mig efter halva vägen. Vi satt där, mitt räcke och jag och funderade på vad vi hade gett oss in på.. Hade vi någon aning om vad som skulle hända? Nej. Men räcket och lilla jag var inte oroliga. Vi skulle fixa det här. Det började närma sig, räcket blev en brädhög och jag blev räcket. Men vi klarade oss utan några större komplikationer, räcket och jag, lilla lilla jag. Hand i hand tog vi ett stort andetag... Överallt sprang det människor och brädhögen och jag tog oss samman och letade upp det viktigaste. När vi tillslut hittade det viktigaste stapplade vi tillsammans, räcket och jag, ut i solen och log åt varandra. Vi klarade det, lilla lilla jag och räcket, vi hade gjort det, för första gången tillsammans stod vi och tittade ut. Ut på det som skulle bli vårat hem i en veckas tid. Då visste vi inte att vi skulle komma tillbaka några få månader senare och stråla lika mycket som vi gjorde nu.

Jag och räcket tog det första steget ut, ut till en helt annan värld och ut till Paris - städernas stad

Hard work work

Jag är D.Ö.D verkligen. Har jobbat idag och det var så mycket folk att jag och Sophia knappt hann kissa. Så jäkla stressigt! Tänkte kolla Gudfadern med Ilse men hon och Felicia ska kolla på True Blood och det är inte riktigt en serie jag följer (har inte sett ett avsnitt) så det blir nog hemma kväll för min del med lite popcorn, jumpstreet och sen ska jag och Ida kolla på VMA reprisen, oh yes trogna läsare det blir över mobilen...hoho! Hoppas pappa lagar mat för jag är hungrig. Syster har köpt en ny mobil. En rosa Samsung toutch, den är riktigt rivig, funderar starkt på att byta ut min sophög mot något lite mer glammigt. Det var väl ungefär vad lilla jag har att bjuda på idag

Ska väl hoppa i lite sköna hemma kläder och sen ta mig en sväng till fönen och torka manen.

Smell yah later

Ingen guldbok

Jag hittar inte guldboken, jag är lite ledsen faktiskt. Trodde jag hade den på ett "sånt där bra ställe" men icke! Är det någon av mina läsare som är synsk? Eller på annat sätt har det magiska ögat? I så fall kan du väl skicka en liten kommentar så jag kan hitta min bok. Det vore väldigt trevligt att läsa i den.

Natti natti

Nu ska jag kasta mig i sängen med lite Henning Mankell och hoppas att poliserna kommer någonstans i sin utredning. Idag har varit en skön dag. I morgon drar jag till tälje för möte med Lena och sen ska jag och Frida gymma. Jag har redan ångest för jag är inte alls i form. Längtar tillbaka lite till sista "terminen" med fotbollen. Alla hade så sjukt bra kondis så det var därför vi vann, vi sprang skiten ur alla andra. Ja det var tider det.

Kollade på idol på nätet också. Tyckte det var ett trevligt avsnitt. Jag vill verkligen kunna sjunga eller rita så fantastiskt att alla trillar av stolen. Men jag kan inte det. Så det blir inget med det.. Vilket suger. Peyton i One Tree Hill ritar så sjukt bra, jag vill kunna rita som henne. Det vore något mina vänner. Jag har en bild i mitt huvud men jag försöker inte ens få ner den på papper för man skrattar bara. Liksom hur dålig är man inte om man får streckgubbar att se konstiga ut? Ida menade att min talang är att jag får människor att skratta. Men skrattar folk åt mig eller med mig? Det vore lite roligt att veta. Jag och Ida pratade alltså om talanger idag. Det var inte så lätt att komma på något jag är riktigt riktigt bra på, för jag tycker inte att det finns något. Poet är jag inte heller. Det är väl helt enkelt så att jag inte är en så djup person. Men alla kan inte vara esteter heller. Hade en gång en guldig bok med texter i, jag var stolt över den boken. Vissa texter hade jag skrivit själv och andra hade jag hittat. Nu vet jag inte vart den är. Får kanske leta efter den guldiga boken. I den finns de mörkaste tiderna i mitt liv, om man nu kan kalla dem mörka. Det vore spännande att kolla igenom och se hur jag har ändrats. Skiter i Mankell och letar efter den guldiga boken istället!

Puss och godnatt alla som läser <3

Curves in all the right places

Sitter här och lyssnar på Mika, en rolig kille alltså. Idag är det kallt, inne och ute. Fryser fast jag har min halsduk på mig och tofflor... Inte okej. Har varit ute med hunden idag och inte gjort så mycket annat. Tror jag ska ta mig in på ams:s hemsida och hitta mig en jobbcoach. Åhh. I morgon är det ju öppethus på arbetsförmedlingen som jag måste komma på, jävla Lena. Som sagt, vi är inte ett starkt team. Känner för att baka lite också, det vore roligt. En sockerkaka kanske. Mormor brukar alltid göra så jäkla goda! Har tittat i lite kataloger som vi har fått, H&M, Åhléns, Ellos osv. Jag vill ha pengar så jag kan köpa mig allt fint jag har sett. I morgon är det bio med Ida. Flickan som lekte med elden, jag har höga förväntningar faktiskt. Schillers pappa är ju med så vi får titta och skrika när vi ser honom. Hahaha. På lördag är det jobb som gäller, näst sista gången. Känns ingenting faktiskt. Nästa fredag fyller jag år och det blir antagligen samfirande med Frida som fyllde 4:de men vi har inte pratat så mycket om det så vi får ta oss i kragen och planera!

Nu ska jag nog ta mig en macka och lite varm choklad.

Over and out

Örongodis

Jag har kollat på dagens idolavsnitt med Ida. Över msn, jadå det är helt rätt. Vi brukar kolla på film över mobilen också. Det fungerar som så att vi sätter på filmen samtidigt och sen skickar vi sms varje sekund om allt som händer. Mycket trevligt faktiskt. Nu sitter jag med Eva Cassidys version av Fields of gold i mina öron. Det är ju Sting som har gjort orginalet men jag tror jag gillar Evas version bättre. Den är hur som helst gudomlig och jag ryser ner till tårna. Likadant med Whitney Houstons One moment in time och I will always love you. Det är worldclass performance om man säger så. Det är helt galet vad tjejen kan. Kalla henne pundare, diva etc men hennes röst kan man inte klaga på. Den är perfekt, fulländad och helt magisk. Från 4. 14 i One moment in time och från 3.40 i I will always love you är jag nära tårar. Skulle jag kunna sjunga hälften så bra som Whitney skulle jag vara stolt över mig själv. Den kvinnan är helt makalös. Välkommen tillbaka Whitney!

http://www.youtube.com/watch?v=ZGwDYBWEDSc Eva Cassidy - Fields of gold

http://www.youtube.com/watch?v=Vld0ZpGHvPU Whitney Houston - I will always love you

http://www.youtube.com/watch?v=tYFHAvULvJ0&feature=related Whitney Houston - One moment in time

Jag tycker faktiskt att alla som läser min blogg ska lyssna och bara känna. Jag lovar att ni kommer rysa. Luta er tillbaka och blunda. Ni kommer känna. Godnatt!

Fail!

Det blev inget super mario.. Pappa lyckades inte koppla in spelet.. Fan! Spelade lite Midtown madness, ett skit roligt spel som jag och syster spelade rätt mycket för några år sedan. Tyvärr hade vi det inte på skiva så fick ladda ner det. Hittade bara trial versions och får därför bara en liten del av spelet och måste ladda ner/köpa resten. Vilket inte gick så bra. Så jag gav upp. Lyckades spela lite iaf och det var grymt roligt! Fick också ett Herkules infall för några dagar sedan. Ett spel som vi också spelade som slavar. Tråkigt att vi inte heller hade det på skiva utan direkt på datorn. Så det har vi inte heller kvar. För att spela Herkules måste man ha den speciella kontrollen som jag tror vi har slängt... Så det fungerar inte heller. Fan! Det blir till att sitta här och surfa runt lite, sen blir det sängen. Är riktigt trött faktiskt.

Trodde att jag hade fått en inbrottstjuv som sällskap i dag vid lunch. Jag går upp vid 10 varje dag och sen äter jag lunch vid 12 eller så. Idag satte jag mig i min säng och läste lite på min bok, Kinesen av Henning Mankell, när jag hade ätit frukost. Helt plötsligt hör jag att något rör sig uppe och det är inte hunden. Så jag börjar leta efter något som jag kan försvara mig med... Tog Harry Potter och Fenixordern för den är ju tyngst av alla böcker, sen smög jag mig ut och väste på Molly. Men hon kom inte så jag fick panik och föreställde mig hur baby låg drogad i hallen helt hjälplös.. Genast började jag lägga upp en plan för mig själv: Steg 1 - hitta Molly och kolla att hon levde. Steg 2 - leta upp inbrottstjuven och slå ner den jäveln! Eftersom alla sanna hjältar har en reservplan om den första skulle gå åt helvete hade jag såklart det också. Steg 1 - hitta Molly och kolla att hon levde. Steg 2 - lyfta upp henne på min rygg och springa för livet. Eftersom jag gärna tror att jag är James Bond eller Carl Hamilton hade jag stannat och slagits till sista man nere! Eller ja försökt åtmindstånde.  

Det visade sig att det var Bella som hade kommit hem, som jag skrev i tidigare inlägg. Där stod jag med Harry i högsta hugg och beredd att slå ner allt som kom i min väg. När jag såg min syster och Molly i köket kände jag mig lite dum och jag tror inte hon såg att jag hade boken i handen, hade blivit lite jobbigt att behöva förklara för mams och paps varför Bella låg på sjukhus med ett jack i skallen.. Hur skulle hennes journal sett ut? Nerslagen med Harry Potter och Fenixorden..

Jag kanske måste sluta vara så dramatisk hela tiden. Äsch! Det är en del av min oemotståndliga charm!  

Kvällen i stort

Jag, pappa och Bella ska nu koppla in pappas Super Mario spel i tv:n och sen ha ett litet maraton. Det var verkligen längesen jag spelade. Men alla i Familjen R är riktiga masters, det är få som klarar oss. Moahaha.



Smell yah later!


Höst outfit

Idag ser jag ut såhär! Lite slappt och skönt

kofta: MQ
Leggings: H&M
Halsduk: Monki
Mössa: Monki



och en bättre bild på mössan och halsduken! Gillar färgen på mössan väldigt mycket alltså.


Hej hopp, har ingen rubrik

Fick en skarp tillsägelse av min kära vän Ida. Hon krävde att jag uppdaterade bloggen. Så nu gör jag det. Vet inte riktigt vad jag ska skriva heller... Min syster var hemma när jag skulle käka lunch. Hon hade gjort ett prov och sen fick hon gå. Trevligt med sällskap. Nu har jag duschat, nästan klätt på mig helt och ska sen iväg och lämna lite böcker på bibblan och sen hämta min franska! Är så pepp på att börja lära mig det nu, ska försöka läsa varje dag hade jag tänkt. 

Var på sjukhuset och tog bort stygn igår också. Det gjorde inte ont men det var verkligen inte skönt. Sen mötte jag upp Ida vid hötorget och vi gick till kungsan och käkade. Det blev en hel del Paris snack för jag berättade om en fantastisk dröm som jag hade haft. Den var helt magisk, drömmde vidare inatt. Jag har nog aldrig velat något så mycket i mitt liv som efter drömmen i natt. Vid 3 var det dags för arbetsförmedlingen så jag satte mig på tåget och åkte till tälje... Fick vänta i 20 min på Lena, min handledare. När hon tillslut kom insåg jag att det här var en beige människa och att vi inte skulle bli det starkaste teamet som funnits. Jag tycker inte om Lena. Hon började bestämma massa saker och tills fredag ska jag ha valt en jobbcoach, jag vill inte ens ha en jobbcoach. Träffade Frida sen för en fika och lite snack. Mycket trevligt! Vi blev sen opepp på bussen för att ett gäng med mogna ungdomar skulle spela musik på alla mobiler... Alla spelade alltså olika låtar och försökte överrösta varandra hela tiden. Vi blev sjukt irriterade men som vuxna, mogna kvinnor höll vi tyst. 

Köpte också en mössa och en halsduk på Monki igår. Mycket snygga måste jag säga! kan lägga upp en bild sen. 

Dags att göra sig färdig och ta med hunden upp till bibblan. Borde kanske städa mitt inte så städade rum idag.. Nej tar det i morgon, måste ju ha något att göra på dagarna!
 

For one so small, you seem so strong

 

I will be there. Always


Måndag

Ny vecka, igen. Tiden går så fort. Har drömt om Paris hela dagen, gått och nynnat på trevliga låtar, träffat snygga målare och njutit av livet i fulla drag helt enkelt. Idag har varit en bra dag. Vädret har varit kanon. Det är såhär hösten ska vara, lite kallare är också helt okej, så man kan gå runt med skinnjackan, en gigantisk halsduk och en söt liten mössa. Då är livet allt bra trevligt.

I morgon ska jag och paps åka och ta bort mina stygn, skönt! Då kanske man kan få klia lite försiktigt sen. Just nu håller jag på att bli mer eller mindre galen på mina stygn. Men så är det väl. Har varit utan smink i en vecka och jag bryr mig faktiskt inte. Känns skönt att kunna klia sig överallt utan att vara rädd för att det ska kleta ut. Tror det blir en vända i tälje i morgon, kolla om jag kan hitta lite ansiktsskrubb och ansiktsvatten. Har inte kunnat tvätta ansiktet ordentligt då det har gjort så förbannat ont så i morgon blir det en ordentlig rengöring! Har man ett rent och fint ansikte känner man sig automatiskt fräschare.

Sitter och kollar på lägenheter i Paris nu, det är så roligt att kolla, fantisera och sen bygga upp värsta historien. Jag gillar sånt!

See yah

Fly baby

Det känns ensamt idag, tomt på något sätt. Jag saknar något att fylla ut en del av Evigheten med. Det vore lättare om jag kunde få ett sms eller två som någon form av bekräftelse på att vi hade det trevligt.

Kräver jag för mycket?


Det ni

Här sitter jag i min grå klänning och funderar på vad jag ska ha på mig i kväll. Drar antagligen till Victor en stund för att se vad det är för folk där. Frida ochjag är också öppna för krogen, men bara vi två känns ju inte så rivigt. Det skulle som vanligt bli sjukt kul men kanske inte på krogen. Så vi får se vart kvällen slutar.

Två av Bellas klasskompisar kom hit när vi satt och käkade, dom ska till p-hagen sen så dom fixar sig här. Kul kanske nu tycker, visst hemskt roligt. Om man sitter osminkad med all skit i ansiktet som jag har och sen luggen som är sexigt delad och står åt alla håll. Stackars tjejer... tycker faktiskt synd om dom. Hoppas Bella kan förklara att jag verkligen inte ser ut så här i vanliga fall.

I går var jag som sakt hos Philoctetes och på tåget hostade jag till lite (har dragit på mig en otrevlig rethosta förstår ni) alla, jag menar ALLA i vagnen kollar surt på mig och hälften flyttar. För att jag kanske har svinis. Liksom hallå, hade jag haft svinis hade de flesta redan blivit smittade även om jag inte hade hostat. Svinis är en överskattad influensa, inte alls farligare än den "gamla". Det roligaste med det här (ja, jag tycker svinis är roligt och jag skrattar lika mycket varje gång jag hör namnet) är alla dessa undersökningar som finns i alla världens tidningar. Igår läste jag LT, tre människor blir utfrågade om dom är rädda för influensan (alla tre svarar nej) i Metro, en hel radda med människor blir frågade om dom är rädda för influensan (nästan alla svarar nej) och sen i City samma sak där. Vad är grejen? Kan alla bara sluta ha en sån överdriven hets! I varje tidning i 4 månader har det funnits något om svinis, frågor, artiklar och fakta. Hade det inte funnits något om svinis hade den här hetsen aldrig blivit. Det är media som har skapat en hysteri utan dess lika i Sverige. För det första: åk inte kollektivt om du är rädd för att smittas, gå inte ens ut om du är rädd för att smittas. För det andra: kolla inte på alla som om dom vore utomjordingar. Alla iaktar varandra för att på något sätt kunna scana av om personen bär på svínis. Lägg av och terra dina medmänniskor! För det tredje: det är vi människor som skapar alla dessa sjukdomar. Alla gamla, nya och eventuella influensor hade inte funnits om inte vi människor hade spridit all vår skit på jorden. Så nu får vi väl stå vårat kasst och bli sjuka i det som vi har skapat. Som man bäddar får man ligga, ser ni.

Over and Out!

Vinter?

Lördag idag! Underbart! vaknade i morse av ett pling, jag blev glad. Sen somnade jag om. Har duschat och inte gjort så mycket annat. Tänkte ta mig en promenad tidigare men det var så förbannat kallt att jag gick in igen, inte riktigt okej alltså. Träffade Philoctetes igår, stackarn fick lätt öroninflammation när vi satt och kollade på film. Ska försöka få tag på min kusin och se om det är okej att jag och brudarna dyker upp mot kvällen. Det vore trevligt. I morgon blir det nog höstmarknad ute vid Skilleby, det var typ 45 år sen jag var där sist. Är lite mysigt att gå runt och kolla på saker. Bara det inte är - 80 grader... Kanske ska dra ett avsnitt eller två av jumpstreet för att lätta upp stämningen här. Och jag måste sy mina tjocktjock strupor för dom har gått sönder, undrar om familjen kan tänkas ha något rivigt garn, hmm. Jaja!

Smell yah later

The real deal

För en stund sen

I: Du kommer bara inse att den äkta varan är så mycket bättre än kopian!


(Idag fick vi reda på något som gjorde ont, verkligen ont i hjärtat. Tiden visar hur det kommer bli, jag hoppas det inte. Hur ska vi annars klara det?)


It's not time to quit. Practice makes you perfect.

Här sitter jag, tänker på det där pipet som inte kom och har förtfarande inte kommit. Inte pipet som jag kräver efter idag har heller kommit. Det kommer säkert inte. Nog med bitterhet.

Ida var lite aggressiv på mig för att jag har försummat min blogg, jag ber om ursäkt för detta trogna läsare. Inte ens när jag ligger på min dödsbädd ska jag glömma att skriva! Jag och Ilse har kollat på Gudfadern idag, en ruskigt bra film med en otroligt bra skådespelar emsamble måste jag säga! Alla var mycket duktiga. Al Pacino var ju sjukt duktig och jag hoppas att Ilse vill se dom andra två med mig snarast. Hon knackade på min dörr vid fem och med sig hade hon en blomma, en bok och massa annat gott. Jag blev så rörd. Tack min vän! Boken var om Jack the Ripper och en av mina favorit filmer med Johnny är From Hell och där spelar han en polis som jagar Jack the Ripper, så jag tror boken kommer vara fin. Har redan läst lite och den verkar bra. Alltid trevligt med bra böcker.

Vill också säga grattis till Ida som efter sin tripp till sjukhuset kunde konstatera (almost) att hon inte har svinis. Lite synd att hon inte fick chansen på en sån stor historiskhändelse! Svinis, visst blir man allt road. Munskydd och grejer hade dom tydligen. För komiskt. Nej nu ska jag inte vara elak, svinis är en allvarlig sjukdom som man inte ska skoja om (???)

Vad annars har hänt? Jo! Jumpstreet säsong 3 damp ner i min brevlåda, YEEES, jag blev sjukt glad. Idag fick jag mitt nya VISA med mitt kort på, otroligt snyggt måste jag säga. Stygnen känns inte bättre, idag gör det väldigt ont när jag blinkar. Hoppas det går över snart. Svullnaden är inte alls så farlig och jag tror faktiskt att jag inte kommer få ett blåmärke, mamma var lite orolig att grannarna skulle anmäla henne och pappa för misshandel, jag däremot, tyckte det lät roligt och skrattade tills jag började gråta (inte för att det var riktigt så roligt utan för det gjorde ont) Idag lyckades jag nysa också, helvete vad det gjorde ont. Men måste man så måste man. Ja annars tror jag inte jag har så mycket mer smaskigt att bjuda på. Som avslut ger jag er denna fina konversation mellan min syster och pappa.

Papp: Jag tror jag har fått svininfluensan
Bella: Pappa...Du är inte ens förkyld
Papp: Men jag känner det på mig
Bella: Härligt, åk till sjukhuset och säg att du känner på dig att du har svinis. Lycka till
Pappa: Jag tror det bryter ut snart
Bella: Well, let me know!



Grattis på födelsedagen

Hemma!

Ja alltså jag kom ju inte hem nu, utan vid 12. Då var det direkt ner till bunkern och sängen. Jisses vad ont jag hade (har). Operationen tog 40 min, det gjorde inte ont men jag kände hur Eva (läkare) sydde och klippte osv, lite läskigt med inte så farligt. Har kollat på Jumpstreet hela eftermiddagen och inte brytt mig alls om att det är fint väder. Har bara koncentrerat mig på följande:

- Penhall och Hanson
- Mina alvedon (är uppe i 9 nu)
- Min vattenflaska
- Mina näsdukar så jag kan torka mig i ögat
- Inte blinka så mycket för det gör in i helvetes ont
- Inte ligga för länge i samma ställning (gör in i helvetes ont)
- Inte skratta, inte hosta och för allt i världen inte nysa.

Hittils har det fungerat bra. Bortsett från att smärtan är sjuk. Kan inte ens tugga ordentligt.. fail! Funderar på att sätta på en film och sjunka ner i sängen, försöka sova eller kolla på Idol. Det blir antagligen film/sova för det är för jobbigt att sitta med huvudet rakt.. ja jag känner mig som en grönsak. Hoppas att svullnaden har gått ner till helgen, vill så gärna följa med ut på krogen! På tisdag ska vi tillbaka och ta bort stygnen, det känns som det kommer göra ont. Gör det ont att ta bort stygn?

Ska undersöka vad familjen har för filmer som man inte har sett 56 gånger.

Stay Fresh!

St: Eriks, 8.15

Japp, i morgon (eller idag om man ska vara petig) ska jag operera mitt öga, för andra gången i mitt liv. Senast var det för 16 år sen och jag var 3. Fattade ingenting av det som hände, varför mamma och pappa var ledsna, varför alla läkare tittade på den lilla flickan med det blonda, lockiga håret med en blick som var så full av sorg. Jag fattade inte då att jag kunde dött, jag fattar det inte nu heller. Det var ju så länge sen, men fakta är fakta. Jag hade kunnat dö. Nu gjorde jag inte det och det är inget jag hänger upp mig på och ingen annan jag känner heller (tror jag) men i morgon är det dags igen. Det är inget allvarligt utan ett litet snitt och sen lite stygn. Jag tror att det går på en halvtimme, mamma tror på 20 min. Vi får se. Jag borde sova nu, för jag ska gå upp in i helvete tidigt. Men jag är inte trött. Pappa frågade när han kom hem om jag var nervös. Nej svarade jag, jag insåg precis att dom ska skära i mig i morgon. Men nervös är jag inte.

Vill ni höra en hemlis? Nu är jag nervös, som en liten indian. Men det säger jag inte till någon. För det är larvigt att vara nervös över något som händer under lokalbedövning. Vad kan hända, egentligen? Troligen inte så mycket. Men varje gång vi går innanför dom där dörrarna blir jag livrädd, luften kommer liksom inte ner ordentligt i lugnorna utan stannar halvvägs. Jag behöver inte komma dit mer för kontroller. Men när jag behövde det visade jag inte att jag var rädd. Det räckte med att mamma inte hade kunnat sova. Skulle jag också vara rädd skulle det gå åt helvete. Det räckte med att jag sa att det var lugnt, att det inte var någon fara och att dom skulle säga som varje gång. Men varje gång jag satt och väntade på Stefan (läkare) så stannade hjärtat av lite, slagen minskade och fast jag försökte le och verka glad när Stefa hälsade blev jag kall. Tänk om han hittade något, tänk om något var fel, tänk om... Den lilla flickan med blont, lockigt hår kom tillbaka och jag såg på mamma vilken otrolig lättnad det var för henne att han sa att allt såg ut som vanligt. Russinet hade inte växt. Varje gång blev jag lika glad, allt var som vanligt.

Men vad hade hänt om allt inte varit som vanligt? Ja det vet jag inte. Jag hade antagligen sagt jahapp, det var ju inte så bra och sen tagit mammas hand. Hållit den hårt och inom mig viskat förlåt mamma, förlåt för att jag inte fixade det den här gången

Monday

Måndag idag! Har varit på bibblan och reserverat en grundkurs i franska, den kommer troligen nästa vecka. Jag lämnade filmen på videospåret och så passade jag på att låna Dick Sundvalls bok om Peter Rätz (infiltratör och undercover agent) på bibblan. Har snart läst klart den och fy vad den är bra. Jag tycker att infiltration och undercover är så spännande! Slänger säkert upp en liten sammanfattning senare. Det är pirates idag, 21 på kanal 9. Efter som det är min mans film borde jag kolla, däremot borde jag duscha. Kanske basta så jag lugnar ner mig lite från helgens händelser och förbereder mig för operationen i morgon. 8.15 sätter vi igång, fy fan vad tidigt jag måste gå upp...

Smell yah later!

Jag hatar

Jag hatar att det blev såhär
Jag hatar att det är tyst
Jag hatar att jag bryr mig
Jag hatar att det känns


Stefan Andersson - Catch the Moon

Can you hear him whistling, a little tune
It’s about him trying to catch the moon
He’s waiting for his father, he’ll be coming home soon
He’s waiting for his mother, this afternoon

You can’t hear what they say
Don't know what they want
So he runs away
Cause he fears the gun
He waited in vain, it was something they’d done
He don’t know what it is, but he knows he’s alone

Some put their trust in the east
Some put their trust in the west
Some put their trust in their bond
Some put their trust in their mums
Some put their trust into God
Some put their money in the bank
Some put their faith in the stars
Some put the trust in the guitar

Killing has no reason, killing has no soul
Killing has no right, killing has no goal
You might think it’s easy, to cross into his mind
But his life is real now, like the picture in his eyes

Some put their trust in the east
Some put their trust in the west
Some put their trust in the bond
Some put their trust in their mums
Some put their trust into God
Some put their money in the bank
Some put their faith in the stars
Some put the trust in the guitar

Can you hear him whistling, a little tune
It’s about him trying, to catch the moon
He’s waiting for his father, he’ll be coming home soon
He’s waiting for his mother this afternoon

Some put their trust in the east
Some put their trust in the west
Some put their trust in the bond
Some put their trust in their mums
Some put their trust in politicians
Some put their trust in a bond
Some put their gun to their heads
Some put their trust in their dad
Some put their trust into God
Some put their money in the bank
Some put their faith in the stars
Some put the trust in the guitar

Some put their trust in the east
Some put their trust in the west
Some put their trust in a bond
Some put their trust in their mum
Some put their trust into God
Some put their money in the bank
Some put their faith in the stars
Some put the trust in the guitar

Can you hear him whistling, a little tune
It’s about him trying, to catch the moon

osv

Tror det blir till att hyra en film och köpa sig lite naturgodis till ikväll. Då är frågan vad man ska se för film, alltid lika jobbigt. Hannah Montana får dom inte börja hyra ut förens nästa vecka så jag får vänta med den. Då bli Ida glad och hoppas väl att jag har kommit över Hannah Montana tills dess, men nejnej. Den filmen ska jag se.  Har inte gjort något alls idag förutom att sitta vid datorn och vänta på plinget.. det har fortfarande inte kommit.

I morgon blir det bibblan med Molly, förhoppningsvis hittar jag någon franska för nybörjare! Känns som jag verkligen måste sätta igång med det snart! Börjar känna mig lite stressad faktiskt. Hur som haver, jag har beställt hem säsong 3 av 21 jumpstreet på CDON, längtar till den kommer! Man kanske ska fixa kort på kortet nu när man


Söndag

Jobbade igår, slutade vid halv 4 och cyklade sedan hem i rasande fart. Jag skulle ju någonstans! Första gången under alla dessa år på NH som jag hade medvind hem, underbart! Hoppade in i duschen och gjorde mig fab. Tåget gick 16.57 så jag packade min lilla väska och begav mig till stationen. På tåget insåg jag att jag inte hittar till Bromma... inte alls. Kära syster var vänlig nog att berätta för mig vart jag skulle ta vägen. På centralen var hela tunnelbanan avstängd för det hade varit rökbildning tidigare på dagen. Hell no tänkte jag. Men jag promenerade med lätta steg till Hötorget och sen hoppade jag på tunnelbanan. Som sällskap hade jag Emelie i mobilen som ville prata lite. Alltid trevligt när någon slår mig en signal helt spontant. Väl framme skickade jag ett sms och sa att jag var framme. Han kom, han log, han gav mig en kram och jag kände hur bra det här kommer bli. Hans lägenhet var liten, men jag gillar den. Memento var filmen vi skulle se. Jag säger två ord gott folk SE DEN, otroligt bra film faktiskt. Lite svår att fatta i början men det gick så bra så. Sen blev det Transformers på den. Sen blev det lite zappande runt bland alla kanaler och vi fastnade på någon film på sexan. Det struntade vi i så småningom.

Vid halv 1 gick vi till tunnelbanan och jag begav mig hem. 5 minuter senare träffade jag super McCreep och började typ gråta, Ida var i telefonen och tröstade mig. På centralen träffade jag kusin och Alex, dom hade skakat rumpa på The Bridge. Lät som dom hade haft det trevligt. Tog bussen hem från tälje och kastade in handduken vid 3. Väntade på ett pling i telefonen... det har fortfarande inte kommit

                                                      om du förstör det här dödar jag dig

Friday

Har kommit hem från en filmkväll hos Ilse, vi såg bröllopsduellen. En rolig film faktiskt! Vi lagade mat och käkade lite BJ, love it! Jobbade också från 13-17 idag, NH behövde min hjälp så självklart ställer jag upp. I morgon är det också jobb som gäller och sen åker jag till A. Vad fan ska jag ha på mig? Känner mig lite stressad faktiskt. Äsch det löser sig alltid, jag menar hey positiv attityd, det är jag i ett nötskal. Ska försöka hitta Hannah Montana filmen på nätet nu så jag kan somna till den. Ilse hade redan sett den och sa att det var en Hilary Duff film, men jag tror den kan vara trevlig. Ja visst, jag är tönt som vill kolla på Hannah Montana filmen men det har jag inget problem med!!

Grattis till snyggaste snygg Frida som fyller år idag! Grattis babe <3


Grodan och lammköttet

Idag när vi höll på att lasta på släpet utspelades följande:

Mamma: Titta! En mammagroda och ett barn. Molly kom och kolla
Jag: Vad sa du?
Mamma: Kolla vad som fanns under alla plankor, en mammagroda och ett barn
Jag: Nej Molly, låt bebisgrodan vara i fred. FAAAN vilken stor groda mamma!
Mamma: Jag vet, det är mamman
Jag:  Säker?
Mamma: Ja vad annars?
Jag: Jag tror att det är en tjej som vill ha lammkött
Mamma: Vad för nåt?
Jag: Ja alltså Demi Moore och Ashton Kutcher. Vilket fint par!
Mamma: Vad pratar du om?
Jag: Demi Moore är den stora grodan och Ashton Kutcher är den lilla. Hon vill ha lammkött
Mamma: Jag förstår inte hur du tänker ibland.
Jag: Hepp
Mamma: Kan du flytta på bebisgrodan, annars kommer vi kliva på dom
Jag: Självklart! Kom nu Ashton
Mamma: och den stora också!
Jag: Aldrig! Jag rör inte Demi Moore. Ser du inte hur äcklig hon är. Pappa får ta henne.
Pappa: Vad pratar ni om?
Jag: Vi hittade Ashton Kutcher och Demi Moore under alla plankor, kan du flytta på Demi?
Pappa: Jag? Inte en chans att jag rör den där, ser du inte hur äcklig den är?
Jag: Nehe. Molly! Kan du ta med dig Demi hit till busken
Mamma: Sanna, Molly fattar inte vad du säger och sen skulle hon äta upp den
Jag: Det var ett skämt mamma... Kom nu Demi (försöker få in henne i en låda) sådär, nu ska du få springa efter din man. Han var snabb hörrö! Skynda dig.


Passade på att ta ett kort på Demi, hon satte av i en rasande fart så jag fick henne bara i farten.


Zig-zag, cross the floor,shuffle in diagonal

En ny dag som livsnjutare! Underbart... Vaknade 10, käkade frukost, läste tidningen (hela tidningen, verkligen ALLT! det tar längre tid nämligen), låste upp altandörren till min hund så hon kunde fläkta sig i den lätta stormen som blåste över oss idag. Sen slängde jag ihop en kladdis för att Emelie skulle komma. Den blev lite fail men god. Emelie kom och vi pratade skit. När pappa kom hem hjälpte jag honom att lasta på släpet för han skulle till tippen, sen gasade vi iväg till tippen och sen till ica. Pannkakor skulle det tillagas och jag var sjukt pepp! Gott blev det och nu sitter jag här. Funderar på att basta och ta det lite chill... tror nog det. Juste! Jag tänkte börja med franskan idag, men insåg att jag hade lånat en bok för dom som har passerat nybörjar stadiet, alltså inte jag! Så det blev inget av det heller.. pust och stön. Det blir helt enkelt bibblan i morgon för att göra ett nytt försök. I morgon ska jag supersöka jobb. Måste ha ett jobb! Börjar snart klättra på väggarna, mer än jag redan gör alltså.

Träffar kanske A på lördag, det vore väldigt trevligt

Rubrik

Hatar att komma på någon rivig rubrik, brukar alltid skriva den sist för att jag aldrig vet vad jag ska skriva. Fantasin är noll idag, uppenbarligen så roligare än rubrik blir det inte! har gjort designen till Malins blogg idag, den blev bra om jag får säga det själv. Hoppas bara att hon gillar den, annars får jag göra om!

Idag blev det en tripp till Ida för lite snack om... ja. Och sen skulle vi öva på våra McQuaid hälsningar, nu sitter dom som handen i handsken, eller "like a glaaaav" som M sa en gång. Hur som helst, jag åkte hem till mitt hus och bunkern. Men först unnade jag mig lite lyx, domdom, ett paket krav vindruvor och en loka från konsum. Gott! Fast vindruvorna smakade inte så mycket så det var lite fail. But that´s life i guess. Min kära kusin kom förbi och pratade lite skit, alltid trevligt att bli uppdaterad med lite skvaller och annat från hans umgängeskrets. Han skickade lite nummer och sånt till mig, bland annat hans gamla träslödjslärare (!?) och andra kontakter som "jag skulle ha nytta av i framtiden" underbart kände jag. Så nu är min telefonbok lite mer full än innan. Måste faktiskt säga att jag är nöjd med min telefonbok, hehe.

En annan liten detalj är att jag (Ida sluta läsa nu) sitter och lyssnar på Hannah Montana låtar från filmen. Tycker att dom låtarna är lite svängiga faktiskt. Tror faktiskt det var allt från mig idag... Emelie kommer och hämtar sina jeans också, fast det har jag redan skrivit. Nolifer här alltså!

Stay Fresh


The quiet scares me 'cause it screams the truth

Jag tycker om att vara ensam, göra ingenting och bara ha tid för mig själv. Men jag hatar när det är tyst. Tystnad är bland det jobbigaste jag vet. När det är tyst får alla en chans att tänka själva, tystnad gör allt så personligt och naket. Det kanske är därför jag hela tiden pratar, för att det aldrig ska bli tyst och jobbigt. Händer det något runt omkring fokuserar aldrig folk på sig själva det blir som att man lämnar kroppen för ett tag och bara släpper allt som är jobbigt. När det är tyst finns det inget som hindrar tankarna från att komma, minnen som spelas upp och känslor från att dyka upp. Då sitter man där, med allt på en gång utan någonstans att ta vägen...

All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared

Hektiskt dag idag... eller inte! Har varit ute med hunden och åkte in till tälje vid 14 för det sista tandläkarbesöket hos Eva Köndell. Nu är det över, jag behöver inte bry mig mer om den där förbannade tandställningen. Tar kanske en tripp över till Frida sen och snackar skit. Ungen har ju varit sjuk så det blev ingen utgång för henne i helgen men andra bullar blir det på lördag! Då jäklar ska det röjas. Läs: vi kommer hamna hemma hos någon och kolla på film.. Men det är ju bra att vi har lite visioner iaf. Skaffade VISA idag också, kortet kommer om 3-5 bankdagar inte 35 som Ida och jag trodde killen på swedbank i stan sa någon gång vi var där. Ska också logga in på min internet bank och skaffa kort på kortet, har inte riktigt bestämt vad jag ska ha men det finns alternativ! Nu kom jag på att färg eller svartvitt måste man komma på också, det blev genast lite svårt... hmm får helt enkelt kika runt bland mina bilder och se vad jag kan skaka fram. Ska genast sätta igång med det här så vi slipper ångesten!



                                              Jag hittade något nytt i min mage idag.. fjärilar


RSS 2.0