This is it

Uppdateringen har varit usel, jag ber om ursäkt för det. Men internetet hos familjen fungerar bara på en dator så vi måste turas om. På tisdag gäller det, det är 2 dagar kvar, då flyttar vi!! Jag börjar bli riktigt nervös och idag när jag skulle lägga fram allt insåg jag plötsligt att det är 6 månader vi kommer vara borta. Det är en väldigt lång tid...

Igår var det födelsedags firande, Ida fyller i december så vi firade henne innan vi åker. Av mig fick hon en film, lite ull saker som kan vara bra att ha i kylan och en Johnny Depp figur i kartong. Han är ungefär 2 meter hög! Sjukt läcker och hon blev mycket glad så det känns bra. Vi drog vidare till staden för en sista utgång och det blev röj på Royal som fick avsluta det hela. Jag hade väldigt roligt och tackar alla för en fin kväll. I morgon kommer lite släkt för att säga hejdå. Ilse, Emelie och Frida kommer också förbi. Det kommer bli skit jobbigt att säga hejdå. Men vi ses igen i jul och jag och Frida har redan planerat utgång! 

Nu kommer en viktig sak: I morgon kommer jag inte blogga mer på den här bloggen utan jag och Ida flyttar över till en gemensam blogg som vi kommer uppdatera så ofta vi kan under tiden vi är i Paris. Sen när vi kommer hem går vi tillbaka till våra egna bloggar men det här blir det sista inlägget för mig på den här bloggen.  

Den nya bloggen heter Flybaby och startar alltså upp i morgon. Designen är inte klar eller nåt utan det ska jag fixa nu. Vi hoppas så klart att alla våra trogna läsare följer med oss och får läsa om våran vardag!

Hejdå bloggen, vi hörs igen i maj!!

13 oktober

Om en vecka idag, alltså den 13 oktober, flyttar jag till Paris med min vän Ida. Vi blir fransyskor på heltid och får göra det som vi har drömt om. Det kommer bli så sjukt roligt och jag kommer vara så nervös inför första mötet med Markus (våran kontakt) och letandet efter en egen lägenhet. På tisdag får vi träffa Rafael ocg Pierre igen, det ska bli fruktansvärt roligt. Jag har saknat killarna. Vi måste också träffa Ariel och F. Det kommer bli skoj.

Jag kollade på film med Frida igår, dumpa honom hette den och det är nu min och Fridas film. Verkligen en fin film! Mitt i natten vandrade jag hem och hon följde med en bit, vi pratade och skrattade som vanligt och det slog mig då hur mycket jag kommer sakna mina tjejer. Herregud vad det kommer vara jobbigt att åka. Jag vill verkligen åka och det vore dumt att inte ta chansen, men samtidigt lämnar jag det viktigaste i mitt liv kvar hemma. Det kom en ensam tår när jag nästan var hemma och jag torkade snabbt bort den, gråta får jag göra på lördag. Fredag blir det middag hos mig som jag ska laga helt för egen maskin!! Minsann! Jag hoppas att det blir lyckat och att alla har trevligt. På lördag blir det en sista utgång och fan vad vi ska röja! Innan är det Idas kalas (hon fyller i december) så henne måste vi fira innan vi åker. Hennes present är nästan klar, det är bara lite som ska fixas med det tar jag hand om i morgon för jag ska fika med Malin i södertälje, det kommer bli väldigt mysigt. Nu ska jag basta och läsa lite!


                                               Glöm aldrig att jag älskar er tjejer! <3

Du vet väl om att du inte gör någon skillnad? Du vet väl om att det inte spelar någon roll? Du vet väl om att du är värdelös?


Hål i väggen
Hål i magen
Hål i hjärtat


091002





Tom


Skynda skynda!

Ska iväg på bio med paps och Bella så jag har lite brådis nu. Jag och Ida kollade också på flyg idag. Det är rikitgt nära nu och jag börjar få lite resfeber, men jag tror det kommer gå bra. Det kommer förändras lite i bloggen på grund av flytten men det får ni veta senare! Dags att kila

See yaah!!

Istid?

I morse när jag gick upp var det mörkt, jag fick genast lite minnen från tiden på TG och blev lite ledsen. Sen kastade jag i mig frukost och läste tidningen. På med kläder för 07.00 skulle jag befinna mig på Ekolådan. Fab kände jag rent spontant. Jag hoppade upp på min mors cykel och efter första trampet insåg jag att nej det är -87 grader och jag kommer frysa som en indian. Men jag kände att nej jag ska vara en tapper tjej så jag cyklade på och försökte att inte frysa fast i en rörelse. Det var vekligen helvetes kallt ute (hur nu helvetet kan vara kallt) jag trampade som ett djur och tillsist var jag framme. Helt fryst och trött som en gnu gick jag till min plats och skickade de obligatoriska morgon smset till Ida. Dagen började och allt rullade på. Efter lunch gick jag in i koma och höll på att somna. Efter 2 skakade jag som en sate och fick låna en tröja av K. Han är fin han. Sen skakade jag tills jag var varm och fortsatte jobba. Klockan 5 gick jag för dagen men jag ska jobba lite nästa vecka. Jag gillar verkligen det stället sjukt mycket och jag har haft det rikitgt roligt den här veckan.

Nu har jag duschat och sitter i en liten mysoutfit. Pappa är och hadlar så snart ska vi laga mat, har varit hungrig sen 1!

Over and out

RSS 2.0