I hope you had the time of your life

Det hade jag, men nu är det slut. Solken skiner och snart ska vi åka och käka på stranden, jag och några av de bästa männiksorna i hela världen. Men 4 saknas, speciellt en saknas. Den charmigaste killen på länge, han saknas. Han har jag lämnar kvar i Paris. Varför åkte vi hem? Jag saknar allt, sitta där och dricka cola, sätta sig vid vårat bord som aldrig var taget, för det var vårat. Dom visste att vi skulle komma. Tillsist behövde vi ingen meny, alla visste vad vi ville ha. Sitta vid baren och prata med Pierre, samtidigt som han blandade drinkar, samtidigt som Rafael kastade papper och trasor på oss, samtidigt som Mikel (stavningen är ett mysterium) gick runt och log, tittade på oss med sina fina ögon och sa godnatt. Varfär åkte vi hem? Rafaels leende sista kvällen, det kommer jag leva på tills jag får se det igen

Varför åkte vi hem?

Morgonstund har guld i mun

Så heter det, någon gammal tant som sa det säkert. Tiden är som sagt 03.13, fåglarna kvittrar och det är snart ljust. Jag är inte alls trött, man kanske skulle ta sig en promenad?

Johnny pläden hjälper inte, allt finns kvar och det gör ont.

I morgon ska jag träffa Ilse, har inte sett henne på ett år känns det som, har saknat henne.

Borde också packa upp allt och tvätta det som behövs, drar till Jämtland med mamma på lördag. Får se om jag orkar.

Vill läsa Hamilton men samtidigt inte, då kommer den tillslut ta slut och min hustomte och jag kommer skiljas från varandra.

Paris tröjan är skön och shortsen luktar hotellet.

I går morse var jag i Paris.

I går kväll var jag med Rafael.  

Fakta



Hur hårt du en blundar kommer allt vara precis som vanligt när du öppnar ögonen igen



Här sitter jag, hem kommen från Paris, städernas stad. Vi har haft det helt underbart! Vädret har varit sjukt toppen och alla människor där är helt annorlunda, öppna, trevliga och gulliga! Jag och Ida ska tillbaka, det finns inget annat alternativ. I morgon börjar jag på min lilla resedagbok, den kommer bli sjukt lång men det får ni ta.

Nu ska jag låtsas att jag är Paris, hos Rafael, jag kommer lyssna på Green Day och gråta hejdlöst...

det här är inte rättvist

Paris ar sa FAB!!

Har sitter jag och ida i receptionen tillsammans med ariel (det ar en kille) idag har vi shoppat och nu ska vi upp till rummet och spela lite kort, kanske ga over till vara grannar so, raggar som fan... eller inte. Ha det fint i kalla sverige (30 grader har)

stay fresh!!!

Nu gäller det!

Idag drar jag och Ida till Paris! Det ni! Vädret kommer vara fab hela veckan, vad sägs om 26 grader på torsdag? Sweet! Jag och Ida kommer iaf äga Paris och på onsdag kommer våra barnasinnen få sig en spark i arslet, disneyland för hela slanten!! Jag kommer så dö. Idas pappa kommer och hämtar oss om några timmar, dags att fixa det sista!

So long suckers

Andas!

Okej, i morgon gäller det. Jag drar till Paris. SHIIIIIIT vad jag är taggad! Fattar ingenting, tiden gick så fort. Ida och jag kom på att vi började prata om Disneyland i november och nu drar vi liksom. Herregud! Ikväll bli det uppladdning med disneyfilmer och lite ångest, vi kommer så inte kunna sova i natt xD Planet går 16.00 i morgon från Arlanda.

TACK PAPPA FÖR ATT DU FIXADE PENGARNA!! <3

jomen det här kommer bli bra, kaos men bra!

Hur svårt kan det va?

Ja ibland begär man för mycket

sommar och sol!

Det känns som att sommaren har kommit idag. Bra, igår haglade det och regnade hela dagen i Gnesta. Inte så roligt väder, men jag hade grymt kul ändå. Vi spelade spel och hade jättetrevligt. När vi kom till Järna släppte pappa av mig vid Frida så jag träffade Ilse och Frida ett litet tag, vi snackade om våra misslyckade liv, pojkvänner och sen kom Fridas pappa och hade roligt med oss. Jag har fortfarande lite ont i magen xD Jag orkade inte riktigt gå hem så jag sov hos Ilse. Vi sprang över allmänningen i regnet och skrattade, helt underbar känsla. Vaknade vid ett, käkade frukost och sen låg vi i hennes säng (typ den skönaste i världen) och pratade. Ilse övade också på hur hennes sista andetag skulle låta ^^ känns som att jag bara umgås med vänner som är minst lika konstiga som jag.

Idag är det dags att packa, träffa tjejerna för lite middag och sen sova. Ska vara hos Ida i morgon vid ett, vi måste åka in till stan och växla pengar, köpa hårsprey och lite sånt. Shit, om två dagar drar jag till paris. Har fortfarande inte fattat att vi faktiskt åker. Och vecka 32 drar jag och tjejerna till Gotland, en super sommar alltså!!

ps. vet inte om jag gillar giraffmönstret, borde kanske byta till något som är mer jag... vi får se

inte okej

säger bara FUCK tv4 anytime!!! tänkte kolla på dokumentären om Britney, men då måste jag bli medlem och betala 49 kronor varje månad. Hur fel är inte det?? GE MIG GRATIS! Hatar när något helt banalt kostar pengar. Fan reklampengarna måste räcka till något annat än löner.

DÅLIG STIL

Alla....

som läser, KOMMENTERAA!!!

Ny design!!

Måste skriva ett inlägg om min nya design, visst är den rivig?! =)

Jag gillar den, jag gjorde den nästan helt själv, Sergej kanske skulle vara lite stolt ^^

Shiiiiit

Ja okej, jag har ångest över det mesta.. säger att det är Malins ångesthysteri som har smittat mig ;) Sitter här i vita byxor, vitt linne och far fram över mitt golv som en galning! Måste städa och göra fint innan jag drar till Paris, inge kul att komma hem till ett stökigt rum. Det är faktiskt inte så farligt som det har varit. Jag har aldrig varit ett fan av städning, jag tycker att det är jätteroligt när det är fint men jag orkar inte riktigt komma dit. Mamma städa mitt rum ordentligt för några veckor sen, helt galet vad fräsht det var! Därför gjorde jag ett avtal med mig själv...SKÄRPNING! Det har fungerat, bra med tanke på vilken latmask jag är. Lägger bara kläderna på golvet när jag ska sova.

Ida är inte heller en flitig städare, hon och jag ska tillsammans bo i Paris i en vecka. Hahah, det kommer se ut som helvete efter en dag ^^

så ångesten idag är helt enkelt hur fan jag ska hinna! Måste kila över till Catrine och Micki sen och fråga om jag får låna en resväska, våra framkallar bara extremt ryggont och man känner sig mobbad, vi ska faktiskt till en av modevärldens huvudstäder, så lite fab måste man vara även när man reser, har fortfarande inte bestämt vad jag ska åka i..

Fullt ös medvetslös! det är mina ledord just nu


gör om gör rätt!

Jag insåg igår att jag har problem, inte matproblem eller sånt. Utan helt andra problem. Jag har någon fallenhet för äldre killar, inte killar som är 25 eller så nejnej majoriteten jag tycker är riktigt snygga är över 40, alltså lika gamla som mina föräldrar. Vad är det för fel på mig? Jag ska bli intresserad av killar i min ålder. Man borde kanske söka upp någon psykolog eller doktor så man kan bli lite frisk, det här håller ju inte.

Johnny Depp, född 9 juni 1963
ålder: 46

Hugh Jackman, född 12 oktober 1968
ålder: 40

Sean Patrick Flanery, född 11 oktober 1965
ålder: 44
(okej kanske inte lika snygg som för 10 år sen)

Viggo Mortensen, född 20 oktober 1958
ålder: 50
(helt klart snyggast i sagan om ringen)

Daniel Craig, född 2 mars 1968
ålder: 41

Ja ni ser, shit alltså. Inte riktigt okej 

Stay up, stay down

Parisresan är nu minutiöst planerad, alla dagar i detalj! Det här kommer bli bra.

Ikväll blir det lite drinkar inne i tälje med tjejerna. Var för övrigt på St:Eriks idag och pratade med ortopeden Eva, det gick fint. Resultatet blir lokalbedövning och lite stygn, skönt att det inte blir en så stor grej.

Tittade på en film som hette Girl igår, från 89 eller om det var 98, hur som helst, den handlade om Andréa Marr som var rikemansbarn och smart. Hon träffar sångaren Todd Sparrow frå bandet Color Green, hon blir kär på en gång och sen får man följa med Andréa i sin besatta jakt på att vinna Todd. En bra film, faktiskt. Fin sådär och lite gullig. Slutade inte som jag hoppades men allt kan man inte få.

Nu är det dags att lägga på ett kol här!

@ Idas plejs!

Sitter hos Ida och har tittat på så många fjortis videobloggar att jag kände mig lite tvungen att köra på en rubrik i samma anda. Fan vad lame egentligen. Jaja, har jobbat idag. Tog moppen så slapp anstränga mig överdrivet mycket ^^nu går den i långsamaste laget och jag känner mig sjukt töntig med Bellas fina hjälm och en retro-moppe, men jag klagar inte. Det är iallafall bättre än att gå eller cykla. Nästa vecka blir det jobb måndag-onsdag och då jobbar Bella också så det blir cykeln, shit kommer inte palla. 

Det är för övrigt 9 dagar kvar till vi åker till Paris!! Sjukt pepp! Kommer bli så roligt att komma bort från tråk-sverige, vad hände med sommaren? Nu hoppade Hedwig (Idas djur) upp i mitt knä, lite lättare varelse än min klump ;)

Kvällens planer är finslipning av Paris och sen grillkvällen som jag har sagt kan vara hos mig, tänkte jag verkligen ordentligt?

Stay fresh!

Johnny Depp 46 år



The one and only Johnny Depp blir 46 idag! Skulle man ha det utseendet när man är 46 har man gjort ett strålande jobb. Jag tycker inte att man ser att killen är 46. Han är, som alla vid det här laget vet, min absolut största idol. Inte bara för att han är extremt snygg eller för att han är en av de bästa skådespelarna i världen, utan för att han är en genuint trevlig och snäll kille. När hans dotter Lilly Rose blev allvarligt sjuk donerade han en helt sjuk summa pengar till sjukhuset som gjorde henne frisk. Är inte det generöst så säg? Han har aldrig blivit dryg eller bitchig även om han tjänar pengar som vi vanliga människor inte ens kan föreställa oss. Så lyft på hatten för John Christopher Depp II allihop.

Måns Petter - Hope and Glory

För att det är våran låt, för att du är min person, för att jag älskar dig så det gör ont, för att jag är rädd att vi ska glida ifrån varandra, för att du är du och för att jag inte vill se dig ledsen




It's gonna be the one
It's gonna be the one, yeah

I tell you lover, oh lover
It feels so strong
It doesn't matter if life
Wanna prove us wrong
We're gonna make it through, mmm
We're gonna make it through

I tell you I've been a soldier
Since childhood days
I've fought a battle for my
Life in many ways
I'm gonna fight for you, yeah
I'm gonna fight for you

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory now
All the battles I lost and the battles I won
This'll be the one, this'll be the one, ohh
I'm still standing for hope and glory love
It's gonna be the one
(Yeah, it's gonna be the one, yeah)

Now, listen lover, oh lover
A heart can break
You never know how much
Trouble a heart can take
I'm gonna be right there, yeah
I'm gonna be right there

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory now
All the battles I lost and the battles I won
This'll be the one, this'll be the one, ohh
I'm still standing for hope and glory love
It's gonna be the one

It's gonna be the one
It's gonna be the one

Don't stop!

I'm still standing for hope and glory
I'll be fighting for my love story
I'm still standing for hope and glory now
All the battles I lost and the battles I won
This'll be the one, this'll be the one, ohh
I'm still standing for hope and glory love
It's gonna be the one

It's gonna be the one!

Till alla som bryr sig

Hade jag fått betalt för varje gång någon, efter mitt gymnasieval, frågade mig vad jag ska bli när blir stor hade jag varit permanent bosatt i Miami, haft strandtomt och en fet hund som hette Sixten. Varför är det så viktigt att veta vad man ska bli? Tror inte direkt att Valentin är lyckligare bara för att han vid fem års ålder vet att han vill bli brandman och ha en fru som heter Agneta innan han är 30. För att fortsätta berättelsen om Valentin, självklart har hans pappa lagt goda ord för honom innan han ens kunde stå och kissa, Valentin blir direkt intagen till en privatskola där han är bäst i hela skolan. För att berättelsen ska bli komplett träffar han Agneta på en fest. Tillsammans blir dom skolans radarpar och valda till kung och drottning på skolans bal. Känns det bekant? Nej, för det händer inte oss "vanliga".

Ingen vet vad som händer i livet. Och ironiskt nog blir Valentin påkörd av en buss när han är påväg hem från sin tennisträning, benet bryts på två ställen och han kommer aldrig mer kunna gå ordentligt. Drömmen om att bli brandman försvinner nu fortare än han hinner skrika : mer morfin! När Valentin får komma hem drabbas han av depression för att han inte kan bli brandman, Agneta som är mammaledig till deras lille son Magnus har bara halva sin lön och Valentin har ingen lön alls. Äktenskapet börjar knaka och Agneta begär skiljsmässa för att Valentin inte kommer ur sin depression eller gör något åt den. Valentin slutar sina dagar som alkoholiserad, ensam och deprimerad. 

Ser ni, det finns inget positivt med att veta vad man vill bli!  

It doesn't mean that you have to forget

Jag sitter här, borde sova men kan inte. Vaknade sent idag, men jag kom hem vid kvart över fem så jag tyckte jag förtjänade det.

Igår tog jag studenten, så nu förväntas jag bli vuxen. Det var den roligaste dagen i hela mitt liv, flaket tar hem priset för den lyckligaste känslan jag någonsin uppleft. Men nu är det över, vad hände med tre år på Tullinge Gymnasium? Det gick så fruktansvärt fort att jag nästan blir farträdd. Jag saknar klassen, på riktigt. Det gör riktigt jävla ont nu alltså. Fan, jag som inte trodde att det var möljligt att sakna Be06, men jag gör det. Känslan av att komma till skolan, känslan av att se alla, känslan av att äta i matsalen och alla fina människor... Tittade i min studentmössa där alla hade skrivit och jag blev så glad, för det kändes som att allt var menat på allvar, att det faktiskt var sant. Vad händer nu då? På lördag är det grillning hemma hos Henri, jag kommer vara där, jag hoppas att de flesta kommer. Vore otroligt skönt att se alla igen bara för att. Jag trodde att jag var ledsen när jag slutade nian, det var ingenting. Nu är det allvarlig och hell ärlig sorg. Måste erkänna att Be06 har påverkat mig mest av allt under mitt liv, tror att det är tack vare alla männiksor där som jag är som jag är. Under tre år som har gått har jag utvecklats något sjukt, jag känner mig stolt. Det är fina minnen och jag kommer komma ihåg de här tre åren med glädje! 

Let your memories grow stronger and stronger
'Til they're before your eyes
You'll come back
When they call you
No need to say goodbye
 

JAAAAAAAA

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FY FAAAAAAAAN VAD JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!

This is it!

Jappjapp, i morgon gäller det. STUDENTEEEN! Helt sjukt hur fort tiden har gått. Be06, vi har haft våra fighter men jag kommer sakna er, inte alla men många. Idag åkte jag inte till stan och bytte mina skor, köpte bh, penna till mössan och lite sånt. Skulle köpt ett armband från Tomas Sabo (hemsidan råkar vara på tyska) till mig själv, men det var slut. Får åka in till tälje på tordag eller nåt och köpa det då. Synd, ville verkligen ha det i morgon, men så är det.. På kvällen blir det party på Blue Moon Bar och då jävlar ska det dansas! Dags att raka benen och försöka hoppa i säng, kommer inte kunna sova men ändå.

so long!

Listor

Alla tycker om listor så jag tänkte knopa ihop en själv, temat är vackraste känidisen. Både tjejer och killar så klart.
Jag börjar med killarna.

Johnny Depp



Ja, det är väl en självklarhet att han ligger stadigt i toppen. Känner egentligen att en kommentar om varför känns lite
onödig men för att det ska vara lika för alla. Johnny Depp är inte bara en av världens bästa skådespelare, han är faktiskt den snyggaste av alla, så är det bara och det finns nog inget som kan ändra min åsikt om det.

Hugh Jackman

 

Det är något fruktansvärt brutalt och manligt över den här killen. För mig är Hugh ett praktexemplar på hur en man ska vara. Han har hela paketet och ser så där trevlig ut så att man bara tar för givet att han är världens gulligaste.
Tillsammans med honom skulle man aldrig behöva vara rädd, han skulle ta hand om mig och se till att jag alltid mådde bra. Behöver jag fortsätta?

Daniel Craig



Tror att det bara är jag och Ida som lägger Daniel Craig högt på våra listor.
För mig är det givet att killen som tolkar James Bond överlägset bäst, har en sex appeal som inte är att leka med
och som grädde på moset är britt ska komma som nummer tre. Den som inte ser vad han gör är blind, för killen är sjukt duktig på det han gör.


Brad Pitt

 

Nu är jag sådär löjlig som resten. Det är få som inte tycker att Brad Pitt är snygg, vilket inte är konstigt. Man måste faktiskt säga att killen ser bra ut och har dragit det långa stråt i det genetiskalotteriet. Så en fjärdeplats, way to go.

Martin Stenmarck



Sist men inte minst kommer Sveriges egen Martin Stenmarck. Jag tycker att det är otroligt hett när en kille kan sjunga
och ser bra ut. Martin har allt och det är trevligt att vi har potential i Sverige också. Det är inte så många som ser charmen i den här killen och jag tycker att det ät tråkigt att han inte har fått en chans. Så ge honom en chans och titta, han är inte ful!

och nu tjejerna. 

Megan Fox

 

Innan jag såg Transformers hade jag inte sett Megan, någonstans. Men efter den filmen var det självklart vem som ligger i topp på min lista. Skulle jag vara med en tjej skulle det vara med henne, hon är fruktansvärt sexig och helt otroligt vacker. Skulle hon vara lesbisk skulle jag kunna bli lesbisk för hennes skull. Ja, herregud den tjejen alltså. Pooh.

Charlize Theron



Nu blir det lite svårare men det är Charlize som tar hem andra platsen. Egentligen är det onödigt med kommentarer här också, men rätt ska vara rätt. Det är orättvist hur en del bara blir snygga. Charlize är ett bra exempel på naturlig skönhet, hon har inte överdrivet mycket smink, hon ser trevlig ut och verkar vara säker på sig själv. Helt enkelt det som alla letar efter. Med andra ord den perfekta kvinnan.

Jessica Alba

 

Skulle jag få bestämma hur jag skulle se ut skulle Jessica Alba vara det självklara svaret. Hon är nästan för vacker men hon gör det bra. Jessica är värd en tredjeplats, helt klart. Hon är lagom tjejig och hon verkar genuint snäll.
Ja, Jessica är den jag önskar att jag en dag ska vakna upp som.

Jessica Biel



Det är något hos Jessica Biel som jag dras till, hon är vacker. Det är det enklaste svaret. Helst ska hon ha munnen stängd och inte försöka le, då bryts förtrollningen och hon blir en varg som jag tror ska äta upp mig, men en fjärdeplats förtjänar hon. Justin får akta sig, kön efter Jessica är inte liten.

Hilarie Burton



Som det One Tree Hill fan jag är kommer Hilarie på en välförtjänt femteplats, hon är aldrig för mycket utan är alltid lagom.
 Ibland är det tråkigt med "vanliga" människor men kom igen, med det här utseendet får man vara hur man vill.  

Ojoj!

Då var det två dagar kvar, shit. I skolan målade vi lakanen vi ska ha till flaket, dom blev riktigt bra :D Det blev tre, väldigt snygga. Jag, Ida och Jessica gjorde en liten kupp när alla andra hade gått, hehe. Sen målade vi våra tröjor som vi ska ha på flaket också snygga! Jessica och jag drog in till tälje sen, jag skulle byta mina skor och jessica skulle köpa lösnaglar. Mina skor fanns inte så det blir in till stan i morgon och hoppas att det finns en skomakare som inte har häcken full. Annars är det ångest. Jag och jessica hade det mycket trevligt inne i tälje, riktigt mysigt :)

Hjälper Ida med låtarna till flaket, och helt plötsligt så fungerar min podd!!!! Jag tror nästan jag börjar gråta, helt galet alltså.

nej, nu ska jag klä på mig så jag kan klä av mig?! som min mamma så fint uttryckte sig, hon har nog fått en stroke eller två den kvinnan.

so long!

RSS 2.0