Det var droppen!

NU jävlar avlivar jag hundäcklet med mina bara händer!!!

Med fräknar på näsan blir du lika känd

Gårdagens depression har lagt sig, tror jag har sovit bort den. Sov till 11 idag, otroligt skönt. Har inte så mycket kvar på svenska analysen, eller vad man ska kalla den, vilket känns skönt, däremot har jag 511 00 andra saker att göra -.- vet inte hur jag hade lyckats med skolan om inte fältstudierna hade kommit så här två veckor innan vi slutar... otroligt osmart av min skola! känner mig mer positiv idag och det är ju alltid trevligt, får se vad som händer ikväll, ska antagligen träffa Ilse, känns som en evighet sen sist xD brde gå ut med skräpet nu, men orkar inte. Hon sover så jag tycker att det vore hemskt elakt av mig att väcka henne nu xD nu vaknade hon så det är lika bra att få arslet ur vagnen och gå ut... måste ju göra det förr eller senare. Ilse kommer nog hit sen också :D vi får se vad vi hittar på, aja, dags att sminka mig lite så Ilse inte blir livrädd xD

so long!

Bilderna saknar skärpa och stil...

Någon drog precis ner en gardin.. allt blev svart, och dimmigt. Någonstans i bakhuvet surrar en låt som jag inte kommer på hur den går, mammas röst hörs från köket, pappa mummlar med, egentligen vet jag att jag borde plugga, jag måste plugga, men försöker hitta något som verkar mer nödvändigt. Jag känner mig som en disktrasa, äcklig och gammal, redo att kastas bort för någon ny, bättre version. 18 år utan något spår av action, inte en gnutta av det som alla har på film, kan jag få en egen film? Kan jag få bli räddad av en hjälte som tar mig med bort till ett fjärran land? Skulle inte tro det, sånt är till för dom med flyt, jag har inget flyt, jag har kört fast och inte ett spår av någon som kan hjälpa mig putta upp mig ur geggan... Det luktar blodpudding, hade jag inte vetat att det var flygande jacob till middag hade jag blivit ledsen. pff, basal kroppskännedom det vore något för mig!

over and out  



Tillägnas Ida!

Jag älskar dig därför att:

Du får mig alltid att må bra, även om jag är nere.
Vi har alltid roligt, även om vi inte har speciellt roligt
Jag kan berätta allt för dig för jag vet att du alltid lyssnar
Du hjälper mig alltid när jag har lite problem
Jag tror inte du kan vara elak (och riktigt mena det)
Ditt skratt smittar av sig
Tillsammans med dig kan jag vara mig själv
Vi tycker oftast likadant så vi behöver inte bråka
Tillsammans med dig känns allt så lätt
Tillsammans med dig verkar inget omöjligt
Du ser bra ut i allt du sätter på dig
Ditt leende gör mig glad
Jag kan alltid komma till dig och prata
Du finns där när jag behöver dig (och alla andra gånger också)
Du är alltid glad
När vi skämtar finns det inget stopp på hur långt vi kan gå
Du älskar våran man minst lika mycket som jag gör
Du vet hur jag känner utan att jag behöver berätta
Du är en lika stor serie-nörd som jag
Du umgås med mig fast jag gråter till allt
Vi har perfekt smak när det gäller killar
Jag vet aldrig vad som kan hända när vi är i farten
Jag vet att jag kan lita på dig till 100 %
Det finns inget som är för barnsligt att berätta för dig

Du kommer alltid med förslag när jag ber om det
Du gråter när du ser gamla och djur


I  mina ögon kommer du alltid att vara en prinsessa

Idag....

var det ingen bra dag....


God morgon vinterland!

Det är storm! snön virvlar runt och snart kommer ett träd knäckas över familjens hus -.- men jag känner mig trygg med mina tofflor och stora tröja :D natten gick på tok för fort och jag kände att det är helt och hållet DaVinci Kodens fel, den gick ju på trean igår och jag va ju tvungen att titta. Hoppade i säng tolv.. inte okej... iaf. Fältstudierna skulle vi starta med idag, men eftersom min grupp är helt beroende av tågtrafiken insåg Kira snabbt att det inte blir några fältstudier idag, hela trafiken står still norr om stan.... pust och stön. Vi får ta nya tag i morgon, oberoende av vädret. Så nu sitter jag här med filosofin och sen blir det kanske en film ^^ varm choklad och en ostmacka tror jag också att det blir, hehe :)

Trevlig dag alla tomtar!
So long!

HMS Halland och HMS Belos

Idag var då dagen jag och Ida skulle åka till Skeppsbron och få en guidad tur på en ubåt. Vi kom fram till ett enooormt skepp som visade sig vara HMS Belos, hade en nätt längd på 150 m!! Hon pysslar med rädding och annat. Hur som helst, vi gick fram till en kille som genast slussade oss vidare till Löjtnant Sjövik, som förövrigt hette Ingebrikt (päronen va tydligen norska, inte okej namn för det men iaf) det visade sig att han skulle ta hand om oss. VI skulle vänta till halv ett för att se om det kom fler männiksor som också skulle vara med. Då passade jag och Ida på att mobba en kille som stod på båten. Han hade en brun axelväska slängd över sig, man såg bara bandet. När vi senare knatade ombord visade det sig att killen var en säkerhets vakt och axelväskan var hans AK5:a, måste jag säga att vi inte var så tuffa sen??


Löjtnant Sjövik visade oss ner i ubåten, inget för er med klaustrofobi måste jag säga. På väg ner till torpedrummet skulle man typ kasta sig på stegen, jag och mina taxben nådde inte riktigt ner så jag fick köra någon form av hopp/glid/mega kliv... som tur var såg ingen ^^ torpederna var 8 meter! väldigt långt alltså. För första gången har jag känt att min längd har varit till min fördel, jag hade inga problem med att hoppa igenom alla små hål och grejer, mycket trevligt att höra alla andra stöna och sucka xD


Korpral Nilsson tog sen över och visade oss HMS Belos, jag var helt lost efter andra dörren. Visst att hon var stor, men så många små gångar och grejs har jag aldrig varit med om... Nilsson sa att han också hade haft problem med att hitta, kändes bra ;) vi kutade runt där som små skeppsråttor och jag kände mig fruktansvärt tuff måste jag säga! Som grädde på moset mötte vi också väldigt snygga män där nere, jag och Ida var hel nöjda med utbudet! Turen avslutades med att vi fick ett informationshäfte av Löjtnant Sjövik, Idas förolyckades däremot tragiskt påväg till tåget, men som den goda vän jag är får hon mitt i morgon.

Lumpen kändes helt plötsligt inte så skrämmande längre om jag säger så, jag är peppad som fasen på att göra lumpen. Det vore skit coolt att säga att man jobbade so attackdykare, tror jag ska överväga mitt yrkesval... Jag och Ida ska iaf gifta oss med varsinn militär när vi blir stora, väldigt manliga män alltså! och mycket trevliga också :) tack Mrs Sparrow för att jag fick följa med, en dag jag aldrig kommer glömma!!

So long!


Testing testing

Gjorde precis ett test om mina kunskaper om Johnny :)

kommentaren när testet va klart :
Holy crap you are good! YOU WOULD DIE FOR THIS MAN!


Berätta då för mig vem som inte skulle göra det!!




Swedish Aire Force

Internet har strulat så inlägget om Saco-mässan kommer nu.

Alla treor skulle då på Saco-mässan i dag, i Älvsjö. Vi kom dit vid nio och jag, Ida och Emma knatade runt tillsammans och blev anfallna av alla olika typer av skolor här är ett exmepel:
Killen : vill du bi civil ingenjör
Jag: nej
Killen: Är det säkert, för vi har massor av bra program
Jag: ledsen är inte intresserad
Killen: fyll i här så skickar vi en katalog hem till dig
Jag: jag vill inte ha en katalog
Killen: den är jättebra och nu om du fyller i här går jag och hämtar tuggummin till dig.
Jag: får jag tuggummina även om jag inte fyller i?
Killen: ehm, ja det får du.
Jag: ge mig tuggummina då, jag vill inte ha en katalog....

Jag tror han blev lite ledsen så jag fyllde i iaf... sen gick vi förbi Försvarsmaktens tält. Jag drog tag i Ida och pekade på en kille. Jag lovar att jag aldrig har sett en så snygg "normal" kille någon gång. Stridspilot var ha också... mumma! Jag och Ida tänkte då att : Här kan vi stanna och titta ett litet tag. Bara på piloten då alltså. Sen kom det en överste eller vad han va och frågade om vi ville göra ett test, och det ville vi förstås ^^ hehe. Hur som haver, vi gjorde det iaf och Ida prickade in alla rätt (som vanligt) så hon fick skriva in sig så skulle dom dra lott sen om vem som fick gå med på en guidad tur i en u-båt. Så jädra ballt!!

vid fyra ringde Ida, hon skrek i telefonen, jag fattade ingenting med skrek lika mycket jag xD när hon hade lugnat sig hörde jag mellan skratten och skriket att hon hade vunnit! Jag va tvungen och sätta mig ner, mitt på köksgolvet började tårar av lycka rinna ner för kinderna. VI skulle få se en u-båt, en riktig u-båt!! Så på söndag gäller det, 12.30 på Skeppsbron vid Slussen. Jag är redan nervös...

so long!


The top of the iceberg!

Igår var då dagen jag skulle ut på en svensk krog för första gången, jag har aldrig varit så nervös tror jag.... Toxic blev det drabbade stället. Vi dansade, dansade och dansade! Till fötterna gjorde ont och skorna gick sönder, men ojojoj vad roligt vi hade det!! Det måste vi absolut göra om! Kom hem vid halv tre och dråsade i säng vid tre, trött och svettig men väldigt lycklig! Konstaterade matt att klänningen luktade killparfym, log lite och sen somnade jag.

Vaknade vid tolv i dag, drog mig till kvart över, sen gick jag upp och käkade frukost och läste min svenska bok, mycket bra. Odjuret av Rosenberg och Hellström. Läs den! Sen har jag pluggat, pluggat och pluggat lite mer, konstaterat att jag har mellan 5 och 2 kilo kvar till min målvikt. Gegget har inte gjort någon större ansträngning att försvinna, men jag antar att det är mitt jobb... varför kan man inte bara se ut som man vill? Jobbigt, hur som haver så ska jag kolla på Casino Royale i kväll och späda på min Bond dos. Jag kommer sova som en gud, vilket påminner mig om Idas present och jag känner mig lite stressad, tyckte att det var så mycket väldigt lång tid jag hade på mig när jag började för två månader sen, men när den blir färdig kommer den bli bra, hoppas hon kommer tycka om den.

Föresten så undrar jag hur man uttalar namnet Satsuki (Daniel Craigs flickvän), tycker dock att det låter som en sås och Daniel Craig ska ha en tjej med ett sofistikerat namn, därför passar Suzanna perfekt.

Och en parentes, vid 40 har man en fru, eller eventuellt sambo, men flickvän eller tjej är inte okej!
Daniel, du vet vart jag finns!

over and out!

Quantum of Solace

Äntligen fick jag se min bond!! har ungefär tagit två veckor för mig att få arslet hur vagnen (eller mest min pappas faktiskt). Men den väntan var han värd, ojojoj :) Har nog aldrig funnits en så manlig bond som Daniel Craig, och som han gör det! Det finns nog ingen man som har den sex apealen som han har... helt makalöst, men han är duktig riktigt duktig :D

Annars är jag mycket nöjd med filmen, har pratat igenom allt med Ida så det är kristallklart, allt har fallit på plats. Jag är glad at jag har sett den. För den var verkligen bra, tur att jag hade Casino Royale i minnet, annars hade det nog blivit svårt att hänga med, men jag grejade det :D

i morgon är det jobb och sen hem till Ilse för firande av födelsedag och sen utgång :) vi kommer äga sönder !!

sleep tight
so long!


Jag hatar...

När datorn hänger sig När tågen är försenade Att mackan alltid hamnar med smör sidan ner Zac Effron Äckligt arroganta människor Elaka tanter Ouppfostrade barn När inget blir som man tänkt sig Fjortisar Perfekta människor och derar perfekta partners För mycket att göra För lite att göra Pinsamma människor Sorgliga människor Victoria Silvstedt Räkor Lakrits Per Gessle Meningslöst trams När klockan ringer Känslan av tristes När någom man tycker om sårar Människor som går bort Skoskav För små byxor Över sminkade människor Tråkigt väder Långt hår på kvinno ben Varmt dricksvatten Snöslask Gnäll i alla dess former Skrikande barn Jobbiga tonåringar Hål på strumpan Tekniska problem Människor som inte lyssnar Människor som inte fattar vad man säger Bitchiga kassörskor  Smala modeller Rosa Lurviga kläder Matcho killar Smöriga människor När det inte går som jag vill Folk som bestämmer vad jag ska göra Lärare som inte fattar När det läcker in i skorna Att frysa Att svettas Att vara blek Vattnig soppa Bränd mat Lukten av svett Spenat Fiskbullar Falska människor Missförstånd Föräldrar som bråkar Att bli väckt ur en fin dröm Göra saker jag inte vill Människor som inte fattar att man faktiskt inte bryr sig Jobbiga situationer Tråkigt jobb Vakna på fel sida Känna sig irriterad utan att veta varför Känna sig ful Att inte ha något att ta på sig Dåliga hårdagar Sega dagar Bulldeg i huvet Finnar Vilja något men inte få det Vara pank Glömma vattna blommorna Inte hinna allt man vill Städa fast man inte vill Vara trött men inte få sova David Hasselhoff Vanessa Paradise Johan P 3 reklamerna Tuggummi som tappat smaken Mjöliga äpplen Invecklade filmer B-filmer Smuttsiga lakan Vara oduschad Smutsigt hår Mammor som inte tar hand om sina barn Personer som tror att dom vet allt men i själva verket inte har en aning Mascara som kommer utanför Att inte kunna stava korrekt svenska Känna mig misslyckad  

Gegga och uppsvälld deluxe

Jag orkar inte... livet är inte på min sida just nu. känns som inget funkar som jag vill. Kira sitter och mumlar osammanhängande meningar på oförstående engelska, Agnes fnissar för sig själv, Malin sjunger Per Gessle låtar (tror hon har bytt ut "Solsken" till något med internationellt), Ida klar gjorde precis att hon tar rast och själv sitter jag som en apatisk grönsak och försöker pressa fram ett leende, det går inte så bra.

ska in till stan och lämna in/ låna om böcker på stadsbiblioteket sen, orkar inte. ska ut med skräpet (alltså min lönnfeta labrador Molly), orkar inte. spinning halv sju ikväll, orkar inte.

önskar jag kunde säga att jag hade något att se fram emot, det har jag inte. eller jo, lördag med tjejerna. men det är om två dagar, och sen är det slut. varför kan inte jag ha ett spännande Hollywood liv och en manlig pojkvän? orkar inte...

dags att dra på smilbanden... orkar inte.

kände att det var en bra dag i morse, nu är det botten...orkar inte..

fortfarande så väntar jag på att papi ska kommentera, vilket inte har hänt. just nu befinner han sig på främmande ort och det är bara tjejer i huset igen.. orkar inte. jag behöver en man i mitt liv. pappa kom hem, saknar dina danser i köket!!

over and out!

Så mycket vill jag inte veta!

pappa vandrade precis in i min datorhörna... efter att ha kikat lite över min axel säger han:

Han: du borde kolla stavningen på din blogg...
 jag (med ett skratt) : ofta du kollar på min blogg
Han: klart jag gör
Jag (lite ångest) : hur vet du vad min blogg heter?
Han ( med MYCKET självgodhet i rösten) : du... jag är faktiskt din pappa.

som om det skulle vara en självklar merit för att kunna kolla min blogg.. nejdu papi, den går jag inte på serru, men det är väl roligt att han hänger här...

Papi, om du nu läser det här kan du väl slänga in en kommentar? eller det kanske är för avancerat xD 

( är bergis på att han iaf inte fattar alla förkortningar och smilies xD) men det är väl bra att börja någonstans ^^

over and out!

 

Jakten på de perfekta vantarna!!

Måndag, känns surt. Helgen gick för fort... som vanligt. Tittade på Corpse Bride och Freaky Friday innan jag kröp ner i sänge (ifs låg jag i sängen och kollade på film men anyway) mycket fina filmer båda två :)

spenderade lördagen och söndagmorgonen i Nyköping hos Jenny, tjejerna var så klart med och vi firade hennes födelsedag :D jättetrevligt verkligen och alla var på strålande humör :) det var tänkt att vi skulle shoppa i Nyköping, men alla hade så mycket att plugga så vi åkte hem. Själv förträngde jag matten och krattade löv med mami xD sen satte jag mig med matten, insåg att jag inte fattade ett piss, slutade och satte mig framför datorn. sen var det One Tree Hill och Gossip, sen film :) mer hann jag inte med.

idag var det då dags för jakten på vantarna, de perfekta! eftersom mina tidigare råkade glömmas på tåget -.- mina kriterier var :
- svarta
-stickade
-fodrade
-utan något grejs på (typ broderi eller så, skimmrande pärlor hade varit katastrorf)

det enda jag hittade var:
-vita, gröna, lila, oranga, eller svarta med massa andra färger.
-virkade eller eventuellt någon konstig form av tyg
- utan foder så händerna fryser ändå = vantarna är helt onödiga
- dom svata vantar som fanns hade extremt massa broderier på (dock inga pärlor)

detta ledde till att jag (efter några högljudda suckar) satte mig ner och började gräva runt bland alla vantar i hopp om att hitta ett par gömda bakom resten. efter mycket om och men hittade jag ett par gigantiska, hjälp tänkte jag! det är Hagrids vantar dom har börjat sälja... jag letade därför vidare och fann tillslut en hög med stickade vantar, utan broderier, fodrade och utan grejs. Great tänkte jag, men sen tog det 100 år att prova och se vilka som var skönast... jises, jakten var inte lätt, men jag hittade mina vantar och triumferande gick jag ut från Åhlens. 

sen hittade jag maskara, deodorant och täckstift som också följde med hem :) i morgon ska vi träffa Kim coch fira Ilses födelsedag :) lovely!! allt kommer bli strålande! 

so long!  

I don´t remember if I cried...

ÄNTLIGEN FREDAG!!!! känns så förbannat skönt att veckan äntligen är slut :) har tydligen blivit utmanad av min kära friend Ida, och resultater kommer längre ner :D känner att mitt humör har varit nere i botten idag, vet inte varför men jag har varit så irriterad och kännt mig elak... varför vet jag inte, men jag känner mig elak... anyway, sitter nu hemma hos Ilse med Emelie och kollar på Just like heaven, en mycket fin film. Har dock inte sett den förut, men den verkar söt :D dags att göra den där utmaningen då :D

Regler;
* Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

1. Jag har en extrem facination för Johnny Depp (vilket kanske har framgått här några gånger). Hade jag bott i USA eller Frankrike, skulle jag säkert ta steget längre och då bli en stalker. 

2.  När jag var liten fick jag cancer i mitt vänstra öga vilket ledde till att jag fick ta bort det, nu har jag en glasprotes som är skit snygg.

3. Jag har en hemlig dröm om att Zac Effron ska komma och knacka på min dörr, gör han det ska jag slå honom sönder och samman!!

4. När jag ser en ny film eller en ny skådespelare kan jag bli helt uppslukad och då finns det inget stopp! Jag blir helt fast och lever mig in i personen/filmen så mycket att jag ibland blir rädd för mig själv...

5. När jag var mindre fick jag infall att jag ville öppna bildörren när vi körde på motorvägen. En gång provade jag faktiskt, jag hade dock låst dörren innan.

6. Jag är fruktansvärt blödig och gråter till allt, filmer, låtar, människor, ja allt!

7. Ibland när jag sitter hemma eller på tåget kan jag blunda och önska att jag var en helt annan människa med ett helt annat liv och på något sätt blir jag lite besviken när jag öppnar ögonen igen och inser att jag fortfarande är samma Sanna...

Jag utmanar :

Ilse (ilses.blogg.se)
Maria (http://epicurean.blogg.se/)
Malin (http://skenbar.blogg.se/)
Mickis (http://gillenberg.blogg.se/)
Issa (http://uniiiik.blogg.se/)
Kira (http://kiiiiraa.blogg.se/)
Marina (http://jiellow.blogg.se/)

(inlägget publiceras idag- lördag istället för jag hann inte publicera det igår innan Ilse stängde av datorn xD)

so long!

RSS 2.0