090426

helgen är snart slut, hatar att den alltid går så fort -.-

Igår blev det utgång! Popcorn på O´Learys så man var tvungen att vara där. Mycket folk men det var trevligt, tills det inte blev det och istället blev lite ångest.

Vaknade 12 idag av att min far traskar in i mitt rum och letar dynor till våra utemöbler. Farmor var här också, trevligt. Har stekt i solen, men det är lite kallare än igår faktiskt, funderar på att ta lite glass. Vore bäst med BJ! Religion måste jag också plugga igår, men det är rätt roligt och jag är på bra humör så det här kommer gå fint :D

so long!

Måndag

Här sitter jag och inte gör ett skit, har inte pluggat någon engelska, vilket jag verligen borde ha gjort. Idag är det träning också, känns roligt att träna med några gamla tejer :D

Dags att käka lite och sen sätta sig med engelskan en liten stund.

Have a nice one!


Man must dance

It's perfectly fine for you to dance around naked when you're all by yourself!

090419

You don´t know how it is on the other side

What´s the point?

Jag är trött på att alltid höra människor som trycker ner andra. Jag har aldrig förstått meningen, är poängen att hitta fel hos andra för att känna sig bättre sjäv? Eller är det helt enkelt så att en del människor är onda?

Helt ärligt har jag ingen aning, men jag är trött på att många hela tiden måste trycka ner folk, det behöver inte betyda mitt i ansiktet, men bakom ryggen och på andra sätt. Kan någon berätta för mig vad det handlar om? Jag säger inte att jag är fläckfri själv, jag har sagt saker bakom ryggen på folk, det kan jag inte säga att jag inte har gjort. Men medvetet letat fel, medvetet tryckt ner någon för att den ser ut på ett visst sätt, ifrågasatt någons inteligens och sätt att vara? Aldrig.

Skärp er, ni som håller på. Det är bara er det är synd om

For the record, nu är det löjligt

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag, dags för skola igen.... Varför går alltid loven 10 gånger fortare än en vanlig vecka? Nåja, får väl ta det med tanke på att det inte är så väldigt långt kvar. Försöker föra över pengar till min syster, vet inte riktigt vad jag gör för fel, men det fungerar hur som helst inte. Gympa idag, och sen engelska C så småning om... pust och stön.

Jag och Ida drar till skansen på någon mässa sen, för arbetssökande, kan man anmäla sitt intresse för framtida jobb på skansen. Känner att en kiosk vore precis rätt för mig ^^ vilket påminner mig om att jag måste fixa cv:t, nu blev det genast lite brådis.

Have a nice one!

Nu får det räcka!

Det är ingen nyhet att jag har svårt för Zac Effron, jag gillar inte hans utseende, han kan inte sjunga eller dansa, hans skådespeleri ska vi inte ens nämna... Ja, som sagt, han är inte någon som står högt på min lista. Nu är det så att Star Wars ska göras till tv-serie, en konstig tanke tänkte jag först, men det kanske blir fint. Det är otroligt fina filmer och George Lucas är en duktig kille.

Nu till grunden för min upprördhet.... Det visade sig att Zac är ett stort Star Wars fan och han har nu bönat och bett om att få spela Luke Skywalker. VAD hände här?! undrar jag. Det är väl fint att Zac har något i huvet och fattat att Star Wars är fina filmer, men HALLÅ, han kan inte spela Luke... Det kräver lite skills och kunskap för att göra det. Han har inte något, varför göra Star Wars serien till en fjortismagnet? För det är det som kommer hända, alla och jag menar ALLA Zac Effrons löjliga fans kommer sitta bänkade, dom kommer inte förstå genialiteten och syftet med allt. Dom kommer glo för att Zac är med, är det så vi vill ha det i världen, förstöra något fint och viktigt för att en fjant i sina bästa år är ett fan? Ska det vara så? Jag tycker att alla borde göra något åt det här, det får inte hända!!

Men om det är så vi vill ha det, varför inte sätta Hillary Duff som huvudrollen i Million Dollar baby 2, eller Miley Cyrus som strippa i Sin City 2 och 3 och när vi ändå är igång kan vi väl sätta Vanessa Hudgens som Trinity i alla kommande Matrix filmer, ni ser, men det kanske är såhär vi borde behandla alla stora filmer genom tiderna, för att alla som är fans ska få chansen att spela huvudrollerna i sina favoritfilmer. Någonstans måste någon säga nej, det handlar inte om att en 21-åring ska få springa runt med lasersvärd och känns sig manlig, vill han vara manlig kanske hans ska börja göra riktiga filmer, såna som bygger en karriär och får honom att växa som skådespelare.... 

Ge killen rösten till Babe så kan vi sluta ta diskussionen varenda gång, jag börjar bli less

 

Trött?

Varför sitter jag alltid här tillslut? Jag skulle ju gå och lägga mig, men helt plötsligt är tröttheten som kommer med en halvtimmes resa från tullinge helt borta. Nu sitter jag här, pigg som fasen och kollar på Star Wars: episode II, fast det var innan min dator bestämde sig för att inte sammarbeta mer.... Åååh, jag blir så trött.

Blev bjuden på påskmiddag hemma hos Familjen J, jag tackade givetvist ja. Så klart! hela familjen var hemma, mycket trevligt. Stackars pappa J blev totalt krossad när han föreslog Australia ikväll, Star Wars var det enda Ida sa, då slutade han prata. Tyckte så synd om honom. Vi kollade på Star Wars iaf, jag och min vän. Jag säger det igen, JAG ÄLSKAR DOM FILMERNA!! Blir helt varm och gosig i hjärta, nu låter jag fjantig, jag vet men det är så det är.

I morgon blir det Västerås för hela slanten, Eric fyller 20. Jösses vad tiden går fort. Vad jag ska ha på mig är ännu inte bestämt, men jag slänger med största sannolikhet på mig en klänning. Det brukar bli så ^^.

Nä, dags för sängen (även om jag redan sitter här)
Läste för övrigt ut min nya bok igår Dexter, det är boken som är baserad på serien Dexter som går på trean. Handlar om en blodanalytiker som är seriemördare på fritiden, spännande bok. Ett boktips :)




Anakin och Padmé är det perfekta paret! Dom är så fina tillsammans, dom är
kärlek för mig.

Misslyckad eller miss lyckad?

Miss lyckad för faan!! Är så jävla pepp på Paris nu alltså, vi kommer äga sönder :)

Idag har jag klippt mig, jappjapp. Lugg för hela slanten, tror min mamma har hämtat sig från chocken, men jag är inte riktigt säker. Tittade på Dirty Dancing med henne också :) det är en fin film, pappa kom in mitt i slut scenen och stirrade kosntigt på mig, sen log han och sa att jag var fin ^^ Jag gillart.

Igår var jag, Ida och Mike hemma hos Samme och kollade på Pirates, vi kollade på den första och sen snackade vi skit. Mycket trevligt! Blir liite irriterad på att jag bor i Järna, måste alltid åka hem när det är som trevligast -.- nästa gång sjukskriver jag mig Mike!

Dags för sängen, jag och mitt hår säger godnatt ^^

Det här, det här kommer bli bra. Mycket bra ska ni se

Ny mobil!



Snart är den min!! Eller, när pappa vill åka och köpa den med mig ^^

Hitta det du söker, istället för mig

Känns inte alls som att jag har någon lust längre, verkligen inte alls....

Studentskiva

Skivan i onsdags var helt sick!! Vi hade sååå jävla roligt! Mer sånt säger jag bara. 

Middagen var faktiskt okej, tråkigt att det blev lite missförstånd med borden, men annars så. Skivan började vid 22 och vid 23 dök mina flickor upp, väldigt trevligt att ni ville komma, till och med emelie som skulle upp vid fem kom :) Kan säga att det inte var många i Be06 som var nyktra vid 23 xD Jag och Ida dansade tills vi inte orkade mer, då tog Mailn öve dansgolvet och sen var det bara att köra igen! Sjukt kul. 

Vi kom iaf hem vid fem, lite läskigt på bussen hem, men det löste sig :) 

Hoppas att alla hade lika roligt som jag! =D 

sov gott  

RSS 2.0