You can´t measure a dream.

Första matchen på ca tre år spelade jag igår. Borta  mot New Mills, ett väldigt bra lag. Jag var mest rädd för att göra bort mig, självmål eller något sådant, men det gick bra. Vi förlorade med 8-2 men jag är nöjd, pajade däremot låret, smällde till så förbannat och nu spänner det hela tiden. Det blir ingen träning idag.

Vi skulle samlas 17:45 och jag var som vanligt lite tidig. Ställde mig och tittade på gräsplanen, där jag har spelat så många matcher och haft så många träningar. Det slog mig då hur mycket jag har saknat det, springa på planen, fram och tillbaka, åka på en känga då och då... Men mest har jag sakna känslan av att veta att jag behövs, min insats är faktiskt viktig, jag gör kanske inte mål eller skjuter alla perfekta skott, men jag gör mitt bästa. Känslan av att komma av planen och få en dunk i ryggen och ett leende som säger "bra jobbat", få se alla tjejer göra sitt bästa och verkligen tycka om det dom gör, det är bland det bästa jag vet.

Det är inte samma lag som för tre år sedan, inte samma känsla och inte samma stämmning. Det kommer säkert bli samma känsla och samma stämmning, men samma lag kan det aldrig bli. Vi spelade tillsammans i fem år, vi visste varandras brister och styrkor, vi visste vilka positioner alla hade och tillslut blev vi ett riktigt bra lag, jag saknar det.

När jag stod där på kullen och tittade på gräsplanen såg jag allt som det gjorde sista matchen, samma dag jag slutade nian. Gräset var grönt, alla var på topp och hur laddade som helst, Angelica (lagledare) hade fixat så vi skulle få musik innan och i pauserna. Det var rätt mycket folk för att vara IP. Alla var så glada, när vi gick ner till planen såg vi hur läktaren fylldes och fylldes. Mina tjejer satt på grästet, ungefär där jag stod igår. Jag kommer inte ihåg hur matchen slutade, men när den var slut insåg nog alla att det var det sista vi gjorde. Många skulle börja på gymnasiet och kunde inte träna och en del hade tappat suget. Innan jag gick därifrån tittade jag upp mot omklädningsrummen och såg gamla laget komma mot planen, då märkte jag också att jag grät.... Tittade mig noga omkring så att ingen såg mig, det gjorde ingen.



                                                         

                                                               Längtar tills det blir sommar och inte så kallt att spela!!

Högskoleprovet

Har spenderat 8 timmar på Colin Leclair gymnasiet i Södertälje, för att göra ett prov, som jag har betalat för att få göra. Nu är det gjort och jag ska aldrig göra det mer! Jag vet hur det är, eller aldrig kanske är lite att ta i, men iaf inte på ett väldigt bra tag. Jag har räknat ihop alla svar och jag är nöjd, det gick bättre än på internet.... Jag är fortfarande ingen Dr Reid, men det går inte att göra något åt, jag är bra på andra saker helt enkelt. 

sov gott!  

Gunvald Larsson

Mikael Persbrandt har spelat Gunvald Larsson i snart 13 år. I 13 år har vi fått se den här geniala
tolkningen av en person som egentligen inte är riktigt klok. Men han gör det med sådan stil att jag blir helt rörd varje gång, det finns ingen som kan tolka Gunvald som Mikael.                                                                               

Jag har alltid gillat Beck, men har kanske inte tyckt att det har varit överdrivet bra just för att det är en svensk deckare, jag tycker inte riktigt att de svenska filmerna håller måtten. Så blev jag lite äldre och började titta på allvar, nu menar jag titta och inte bara se. Då förstod jag att det är fina filmer, det finns själ och dom är bra. Ungefär i samma veva fann jag Gunvald, mannen som är helt brutal men så otroligt charmig så man kan bara älska honom.

                                                       

Det är en konst att få en karaktär som Gunvald att bli omtyckt, samtidigt som han är brutal. Det märks att Gunvald är omtyckt bland kollegorna i alla filmer, visst, han är egen och väldigt speciell men det är så han är. Och Mikael gör ett fantastiskt jobb med den här karaktären. Gunvald kommer alltid vara min favorit bland svenska karaktärer (Lisbet Salander ligger också väldigt högt förstås) men så är det, har han satt sig i hjärtat kommer han aldrig därifrån ^^


You were the chosen one!

Känner att Star Wars känslan sitter kvar, men det är helt okej :) Vaknade för några timmar sen. Ska göra ett högskoleprov nu tänkte jag, bara för att se hur jag ligger till. I dag är det också One Tree Hill och Gossip, och Beck för tusan, jag gillart!!

Tror också att det blir lite 21 JumpStreet innan jag går på juridiken.

so long!

Dagens citat: Obi- Wan Kenobi (Evan McGregor) till Anakin innan han lämnar honom vid kanten av vulkanen.

You were my brother, Anakin. I loved you.

Sitter jag här, och kan inte sova. Så fint, när jag behöver sova kan jag inte, när jag inte ska sover jag som ett barn...

Ida var här förrut, vi kollade på Robinson och sen Star Wars, trevligt. Jag ÄLSKAR Star Wars filmerna, dom är så jäkla bra! Jag förstår att man inte tycker om dom för att det är för overkligt, men galaxer och powers hit och dit. Men det är så fina filmer allihop och man kan inte göra annat än att älska dom, så är det bara. Anakin är en god människa, innerst inne vill han inte göra någon illa, det bara blir så för att han älskar Padmé så sjukt mycket! Men han är en fin människa, även om jag inte förstår hur han tänker så gillar jag honom. Det blir ju lite bättre av att det är Hayden Christensen som spelar honom, den människan kan man nog inte sluta titta på! Väldigt vacker.

Nu är det dags att sova, eller försöka iaf.
sov gott!


Även om han är ond, så vet man att det finns gott i honom, någonstans.

Dagens citat: Obi- Wan Kenobi (Evan McGregor) till Anakin precis i slutet, så otroligt fint.

Solsken!

Hela 8 besökare igår, jisses ^^

Idag tog jag och Ida en tripp in til stan för att köpa underklänning till henne, men icke! Det fanns inte, hon ska tillbaka och prova med klänningen. Jag köpte lite klämmor till hårsvallet xD På H&M köpte vi solglasögon, GIGANTISKA! Men det är frances glajjerna och vi gillart, helsnygga. Fast vi ser ut som flugor ^^

Plockar upp lite kläder från mitt golv, eller jag hoppas väl på att komma ner till golvet någon gång xD tjejerna kommer ikväll, vi ska boka Gotland och äta massa skit, lovley! Det bästa är att det är vår ute, verklig vår, inte bara låtsas! Solen skiner, fast det blåser lite så värmer det :D snart är det sommar. Det är vid den här tiden jag börjar leva, jag går liksom i ide på vintern men nu spritter det i benen och allt blir lite roligare :D

Dags att fortsätta med tunneln ner till golvet -.-

so long!


I'll be the wall that protects you from the wind and the rain,from the hurt and pain

Måndag igen, gud vad tiden går fort. Efter helgens bravader kändes det skönt att inte göra något alls igår, skulle städat rummet, men prioriterade datorn och EMD istället. Gud vad jag har sjungit den låten i helgen, familjen är inte riktigt lik peppade som i lördags xD men jag antar att det är så det blir när man har någon som bokstavligen hoppar runt och skriker BABYYYY GOOOODBYYY i huset, men det är så jag jobbar ^^ sitter här och försöker bli klok på min ipod.... vilket jag inte blir, fattar inte vad som händer.

Den lilla korven (min hund) sprang iväg idag. Efter 40 min gav jag upp, skulle hon komma hem skulle hon väl komma. Ida blev upprörd och tyckte jag genast skulle ut och leta efter henne.... Jag försökte iaf, gav henne en chans att komma, men hon valde att vara bitch och fortsätta göra vad hon nu gjorde ute i skogen. Hon kom till Catrine och Micki iaf, så jag gick och hämtade henne. Tusan vad hon skämdes, tusan vad arg jag var. Jag kan helt ärligt säga att om jag inte hade varit på en väg där det bor människor hade jag slagit henne tills hon inte rörde sig mer.... Pappa var inte heller så glad när hon kom hem..Nu ligger hon uppe och skäms, där hon hör hemma...

Är väldigt sugen på chili con carne, pappa tittade surt på mig när jag sa att jag ville ha det framför falukorven xD

Det blev köttbullar istället, min pappa är nog master på att göra dom! Fan va goda alltså, blev strängt tillsagd att inte ta fler när jag hade tryckt i mig 23 xD

Dags för lite EMD!
so long

Melodifestivalen

Det var dags igår, jag skulle ta EMD till en säker seger och en självklar resa till Ryssland och den stora äran att få representera vårt fina land. Framträdandet var vasst, Alcazar var också mina favoriter, så länge någon av dom vann var jag lugn. När sedan den internationella juryn skulle dela ut sina röster fick inte EMD någon alls.... Alcazar fick väl typ 6 poäng eller nåt, men den största chocken var att EMD inte fick några alls..

När det sedan var dags för att städernas röster tändes ett litet hopp i soffan hos Ilse. Vi kännde att nu skulle det gå bra, jag hade röstat en gång, för det är EMD det handlar om, sockersöta männiksor som man bara kan digga! Gick det bättre nu? NEJ! Jag satt i soffan och skrek varenda gång Marlena eller Ugglas fick röster.... Alcazar och Måns hade jag också kunnar skicka vidare. Ida tröstade mig med att folket trodde på EMD, det höll jag och alla andra också med om. Sen var det dags för folkets röster, 144 som max, det var nu det gällde, alla skulle skrika om EMD vann, jag kände redan innan att jag skulle gråta, gråta av lycka.

EMD fick 96 poäng, 96!! redan då insåg jag att det var kört, mina pojkar skulle inte få representera Sverige i Ryssland.. Mitt hjärta brast och rann ut ur bröstet. Jag förstod inte vad som hände. Sen när Caroline af Ugglas hade fått 120 poäng, fanns det bar Agnes kvar, det absolut sista hoppet vi hade.

Alla vet vad som hände sen, Sverige visade ännu en gång vart den musikaliska kunskapen står, ingenstans! 144 poäng gick till Malena Ernman.... när Petra Mede sa melodi nummer 11 kom tårarna, ja jag grät, som ett barn. Vad hände? Jag säger som jag sa förra året: Nu tänker jag aldrig kolla mer.

men som vanligt kommer jag sitta där nästa år och hoppas, bli ledsen över att fel människa vinner, kasta mörka förbannelser över vinnaren, skriva ett irriterat inlägg om att ingen i Sverige kan rösta, skriva att jag aldrig mer kommer kolla men veta att jag kommer kolla varje år, för det är så det funkar.

 
Jag röstade 4 gånger grabbar, tyvärr räckte inte det.... det är inte erat fel att ingen i Sverige förstår hur man ska rösta -.-

Got my first real sex dream, I was 5 at the time

För det första GRATTIS MALIN!! Damen fyllde ju 19 igår och är en stor tjej numera :D känns bra att jag typ har ett halvår kvar xD

Kvällen började i Tumba och vi käkade på Kolgrillen, väldigt gott, förutom att mitt kort fuckade upp sig så nu är det dags för VISA säger jag bara! Efter kolgrillen bar det hem till Ida för lite skit snack och Let´s Dance, det var verkligen dags för Elisabeth att åka hem nu. Vid två åkte jag, Kira och Ida hem till Mike, där Samme och han var och levde loppan. Det började lite konstigt och slutade helt galet xD Väljer här att censurera resten av kvällen ^^

Alla gick och la sig vid halv sju, sen väckte Ida mig och vi tre smög ut ur huset och hem. Efter att jag och Ida hade käkat två mackor somnade vi på soffan. Jag åkte med tåget som gick 10.18 var hemma vid 11.30.

Liten snabb uppdatering nu, ska fika lite fort och sen drar jag till Ilse!

so long

Finally ------> nannakorgen

okeeeej... ett sista inlägg innan jag går och lägger mig...

MATTEPROV I MORGON!! hellhellhellhellhell
NEJ positiv attityd för tusan! Det här kommer gå bra, visst? Ja för fan! Nu känner jag mig sjukt pepp för att shoppa helt plötsligt, vart kom det ifrån? Tror att det är Idas fel, hon la upp massa bilder på bdb på sin studentklänning, Vilket osökt tar mig in på ämnet studentklänning, jag har hittat den, min baby, som jag vill skrida fram i den 3 juni i strålande solsken framför all släkt och vänner. Nu måste jag sluta, låter som jag pratar om något helt annat.  Den är inte jättefancy, men jag gillar den! Vore ännu trevligare om kroppen också kom med klänningen xD skämt och sido, den är väldigt fin, kostar 700 och måste beställas från USA. Det är nu jag ska ha en pappa med ett privatplan så jag kan flyga över och prova den -.- det ska jag drömma om i natt!

sov gott :)

Were are you going?

Kan väl bara säga att motivationen inte finns, inte för något alls. Känner mig som en apatisk grönsak som skulle kunna ruttna bort. Mitt liv känns piss och till råga på allt är det the day after tomorrow ute, vad hände med solen och våren? Den kommer väl lagom till jul skulle jag väl tro. Studentgrejerna har kommit nu iaf och jag känner mig lite glad över det. Mössan sitter som handen i handsken och kläderna är sjukt sköna.

Inte blir det bättre av att det är stört mycket i skolan och att inget man gör räcker till.... Känner inte alls att jag orkar bry mig om skolan, helt ärligt, jag bryr mig inte om jag inte klarar mig. Jag får ju iaf inte dom betyg jag vill ha. Allt kan dra åt fanders och jag är sjukt irriterad på varenda människa jag möter. Det känns som att dom har lyckats bättre än mig utan någon som helst bra anledning! Hoppas det blir bättre nästa vecka, en positiv sak är att svenskan gick bra idag, det ändrar ju inte det faktum att vi ska ha matteprov i morgon.. Vid det här lagen förväntas jag kunna allt, pff, jo men hej du. 

                       Känns det på något sätt konstigt att jag vill ha en hjärna som Dr Reid i Criminal Minds? Verkligen inte skulle jag påstå! Den killen är min idol.                                       

RSS 2.0