Här om natten...

...drömde jag en dröm, jag intalade mig själv att det bara var en dröm, ett löjligt skämt, jag intalade mig själv attdet inte gjorde ont, att den inte betydde något.... jag hade fel


JAG ÄGER EN POPORNMASKIN!!

här sitter jag i imin ensamhet och är överlycklig för att jag har 10 unika läsare!! helt galet.

i går firade jag min 18-årsdag, mycket trevligt :) rubriken kankse är relativt tydlig, men jag måste säga det iaf JAG HAR EN POPCORNMASKIN!! helt underbara vänner jag har som vet att min stora passion i livet (förutom Johnny) är popcorn :) känns bra att dom känner mig iaf. av min kära vän Ida fick jag den ultimata boken av alla! en egen bok om Johnny som hon själv hade gjort!! så otroligt gulligt!! av Malin (som ej kunde närvara pga konsert) och Issa fick jag en biljett till en föreställning med Björn, Soran, Måns och Özz. På Wallmans!! Kira bidrog med den bästa medicinen ever, CHOLAD! ah :) och Emma gav mig en egen Berthold (men jag ska komma på ett eget namn) kan det bli bättre? undrar verkligen om det finns någon som har underbarare vänner än jag?? tror inte det.... anyway, orkar inte skriva om allt jag fick men jag är iaf mycket glad för allt!

nu sitter jag och uppdaterar mig i cybervärlden, pluggar kiminologi och svenska, går hyfsat faktiskt :) vilket känns bra. tror dock att min mamma försöker (genom telepati) göra så att jag känner mig motiverad att gå ut med hunden. hon lyckas inte så bra kanske xD kanske får hon följa med runt morarundan sen, om jag orkar.

måste jag säga att det blir popcorn ikväll? antagligen inte men jag ska fan frossa!! kanske kolla på en film eller två. OTH idag, det nalkas bröllop så vi får se hur det går.... total katastrof hoppas jag på iaf!!

so long!

18!!

happ, nu är det kört xD

sitter i skolan och har engelska, jag och Ida är redan klara så vi softar lite :) familjen R kom in och sjöng i morse, mycket fint. jag fick en bok - möte med döden tror jag att den hette. och en datorväska, tom... papi och jag ska åka och köpa en någon dag :)!! JAG FICK EN LAPTOP!!!! eller nästan iaf, de trodde jag aldrig :D tack familjen! av Bella fick jag ett jättefint kort som hon skrivit själv, på rim och allt. grät som fan när jag läste det, visste inte att min syster hade ett hjärta, men det finns nog ett litet där inne någonstans :D i eftermiddag blir det in till stan med sistah och sen spinning med mamma och kanske kusin, herregud... jag kommer dö..

dags att spana runt i cyber världen :D

so long!

da´n före da´n

I dag är det sista dagen som omyndig tonåring. varför pirrar det inte alls i magen? lugnt som en filbunke där inne.... sista dagen som tonåring har jag spenderat med att plugga, träffa Frida, ta en glass med Emelie och inte gjort ett skit xD rätt lame faktiskt, men man måste ju ha några sånna dagar också.

kanske kommer jag vakna vid fyra i morgon bitti, som man gjorde när man var liten, och sen ligga stel som en pinne för att man är så spänd på vad man ska få, om man kommer gilla det eller inte osv osv.. sen när man väl hör familjen i trappan, mamma som viskar 123 blundar man förstås för att det ska se ut som man sover, för allt blir mer spännande då. och sen ska man slå upp ögonen och svara: nej jag vaknade precis, när mamma frågar om jag legat vaken, för det är så man alltid svarar. och i år kommer det vara helt sant, jag kommer sova som ett barn, vakna och irriterat tänka vafan dom är så tidiga för, kolla på klockan och inse att det inte alls är sant, att det bara är en helt vanlig dag, förutom att jag förväntas bli vuxen..

jag känner redan ångesten...


Vuxenlivet?

Ja, eftersom jag snart fyller 18 har jag funderat på vad som är så fantastiskt med det. jag har kommit fram till följande :

förutom att man känner sig ruskigt vuxen och fullkomligt stentuff får man handla drycker som inte överskrider en alkoholhalt på mer än 3,5 % helt lagligt på Ica, jag får också handla en obegränsad mängd snus och ciggaretter så länge plånboken tillåter, jag får helt lagligt supa arslet av mig på alla coola "it" ställen inne i stan, så länge jag kan kontrollera mig sjävl och har någorlunda ekonomiska förutsättningar för detta, jag få också ta körkort, så länge jag har ekonomiska möjligheter eller väldigt givmilda föräldrar, jag får tillgång till alla mina hemliga konton som mina föräldrar satt in pengar på under mina 18 år i livet, det är också okej att gifta sig, förutsatt att jag har någon som är intresserad. Jag får också åka vart jag vill utan mina föräldrars vetskap, jag slipper släpa hem alla jobbiga papper från skolan, kan bara skriva under själv, men då måste jag öva på en signatur så att jag slipper skämmas...

men framför allt förväntas jag bete mig vuxet, och vad innebär det? att jag ska kunna ta hand om andra? jag kan ju knappt ta hand om mig själv! eller betyder det att jag ska börja ta konsekvenserna av mina handlingar? hur vet jag vilka som är konsekvenserna om jag aldrig har behövt ta ansvar innan?

vuxenlivet är ett mycket mystiskt påhitt! men förhoppningsvis kommer jag levande ur det också....

so long!

Thrå itt in da vall

pluggplugg.... bra att jag redan är skoltrött -.-

Sitter och knåpar med mitt psykosociala arbete, går kanske inte så bra xD Fortsätter att utveckla någon form av förkylning eller så, känns också bra.. -.-

Ikväll ska London resan bokas! med eller utan människor, nej skämt och sido, idag är det deadline! Priserna har redan börjat stiga och alla bra hostel börjar ta slut.. illa! Hoppashoppashoppas att det funkar, vill verkligen åka.

Annars har det varit en rätt trevlig dag, förutom att mitt huvud till större del bestod av deg i början på dagen. Satt brevid Emma under alla lektioner idag, vi va kanske inte jätteprodusiva men vi lyssnade iaf, och hade jävligt roligt :D Hon gav mig rabies, och jag kastade en papperskorg nästan i huvudet på henne så jag tycker att vi är kvitt, hahaha!!

Jag är också utsvulten som en varg eftersom skolan (som alla tisdagar) lyckades överträffa sig själv med pizzafisk.... jag provade inte! hoppas maten är klar snaaart!!

so long!

Dagens citat: Emma någon gång under gårdagen xD


Söndag it is!

Jag håller eventuellt på att bli sjuk, halsen känns tjock och jag har en smygande huvudvärk.... inte okej! Va på bio med Ilse igår, det blev Wanted, inte jättebra kanske, mer än film man hyr än ser på bio. Sen åkte vi hem och mötte upp Maria och traskade hem till mig. Kvällen wspenderade vi i soffan eller på golvet i mitt rum :) riktigt trevligt. Maria hade också en liten kurs i hur man gör på krogen, kläder, väskor, skor osv, känns bra att vi har en lärd kvinna med oss när vi ska börja röja stan! :D

sitter och pluggar psykosocialt arbete, går kanske inte som önskat, menmen. Londonresan är snart spikad! i veckan bokar vi troligen :D kommer bli så himla roligt!!!

nu ska jag käka lite och sen fortsätta och plugga,

so long!


Lördag :)

Mina unika besökare sjunker stadigt för varje dag som går xD Vaknade halv tolv idag, skönt :D Spenderade kvällen hemma hos Familjen H, stackare, dom blir aldrig av med mig... hahaha :)

Ikväll ska jag och Ilse lyxa till det med bio :D spännande! åker nog in till tälje och kikar lite i affärer innan, med henne shoppar jag utan hämningar xD stackars henne, jag förstår om hon blir rädd i mellan åt :D men det bjuder jag på. Ska kolla om det finns lite mysiga koftor och halsdukar är jäkligt sugen på lite nytt :D

aja, dags att göra sig färdig. Det går inte att göra änglar av troll som min far brukar påpeka, så jag kommer behöva tiden xD 

So long!  


My hole family thinks I´m gay...

tja, om det ändå vore så. nej, allt är som vanligt rätt dött hemma hos Familjen R, jag och pappa ska snart ut och springa. OCH jag får kolla på Heroes idag YES! inget förbannat Filip och Fredrik.. grr, anyway. London resan är under planering och jag hoppas verkligen att det går för alla :D kommer bli sjukt roligt då :)

för övrigt så fyller jag 18 om två veckor... läskigt, känns som det var förra veckan mamma ploppade ut mig, jaja. man kan inte hindra åldrandet som vissa säger, MEN man kan använda L`oreals ansiktskräm... nä skojade bara xD

annars är det mycket plugg, känner mig redan skoltrött, inte så bra med tanke på att det gått en månad bara... beställde min studentmössa igår och är faktiskt peppad, men samtidigt inte.

nu ska jag försöka skaka liv i min far så vi kan ut och röra på oss, helst innan jorden undergång ^^

so long!

Bara namnet tyder ju på att hon måste spela någon form av kreatur!

måndag igen, tycker att helgen går för fort...

i fredags gick jag, emelie och Ilse på bio, vi såg Mumien. riktigt bra faktiskt :D trodde att den skulle vara som en skräckis, men den var ungefär som Indiana Jones filmerna :) humor och spänning, sånt gillar jag :D i lördags bar det av till Frida och firandet av hennes 18-årsdag, mycket trevligt :) släkten var med och alla var trevliga!

har spenderat min måndag eftermiddag med att springa hem från tåget så jag kunde se de 25 sista minutrarna av One Tree Hill, en mycket fin serie. som för övrigt hade säsongspremiär i går, jag satt bänkad, Ida gjorde det inte. vi har klarat ut orsaken så no hard feelings där xD ahaha! nog med humor, jag sitter och pluggar, försöker få någon ordning på Engelskan och filosofin resultatet = ironiskt, patetiskt och fullkonmligt löjligt! skönt att filosofin bara är en 50 poängskurs, tror inte jag skulle klara av mer. jag är en människa som vill ha fakta, lära sig varför och så, inte spekulera i massa teorier som inte har något egentligt svar.. jaja, lika bra att göra det bästa av kursen. tror att det är 511 gången jag skriver nytt i Engelskan, men nu måste jag blir färdig..

so long!

Dagens citat: min kära vän Ida, i telefonen här om dagen xD


Somehow I'll make a man out of you!

Måndag, vilket betyder en ny vecka med massa plugg... suck.... har pluggat rättskunskap, engelska och kriminologi, är ändå rätt nöjd med resultaten. sitter och lyssnar på Disneylåtar ;D känns otroligt vuxet xD iaf, hade två lektioner idag så det har inte varit en jättejobbig dag, inte när man börjar 12 iaf :)

börjar bli lite irriterad på att det inte finns någon Disney låt på svenska....! va är det för skit?? varför kan jag inte få dom på svenska?!! skitgrejer......

Ida och jag kom fram till att vi måste åka till Disneyland, men då sa hon att vi åker till Paris och sen är vi på Disneyland under en dag!! en weekend till Paris, eller en vecka kanske?? Paris är en stad man nästan måste åka till och se :D så tre dagar räcker kanske inte. vi får se hur det blir ;) har insett att jag ska resa mycket nu så det blir till och leva snålt xD men det kommer vara värt alla ören jag sparar!! plötsligt ser allt lite roligare ut :D

- ev. Till London innan jul med Ilse och Felicia
- sommarresa med tjejerna till solen
- till Paris med Ida

sa alla dessa resor till pappa idag, vilket resulterade i den här fina konversationen:
Pappa: har du planerat att dö nästa höst?
Jag: eh, nej...
Pappa: varför måste du göra allt inom ett år då?
Jag: humm, därför att ingen kommer ha tid sen.
Pappa (as garvar): så dom har inte planerat att leva längre?
Jag (rätt irriterad): JO! men alla kommer hålla på med olika saker så vi kommer inte hinna...! fattar du väl..

Havin sa att på onsdag är det 8 månader kvar till studenten! inte heller så lång tid.

Dagens låt: Mulan / Donny Osmond (Li- Shang)


RSS 2.0