.





 Det enda jag vill är att du möter mig efter halva vägen


Mer Jumpstreet

Jag tänkte kolla på några avsnitt från första säsongen, ska köp säsong 3 & 4 när jag har skaffat VISA, vilket påminner mig om: BANKEN I MORGON!! får icke glömma..

Blir sista inlägget för idag, kommer somna om någon timma också, är sjukt trött!


The McQuaid Brothers

Idag är en trevlig dag! Har klippt mig, ingen drastisk förändring utan bort med utväxten och bort med slitna toppar, känns verkligen skönt. Käkade en tacoplate på Nancy´s och lånade franska för nybörjare på bibblan så nu jävlar blir det hard work work! Kollade klart på Jumpstreet igår, älskar den serien. Bästa är nog när Johnny Depp och Pete DeLuise gör The McQuaid Brothers så klockrena och bara jävligt sköna killar. Lägger in ett klipp från youtube längre ner. I morgon blir det tandläkaren vid 16 och så klart franska! Onsdag är det dejt med Ida, torsdag kommer Emelie förbi och hämtar jeans som jag har lånat och på fredag fyller Frida år, hektisk vecka med andra ord, men jag gillar det!

Nu kommer det bästa... Mina kära kära läsare, jag ger er....


Älskade älskade du!

Jag har en dröm, jag vill verkligen göra det här för jag tror det skulle vara så sjukt roligt. Men jag kommer lämna dig hemma, ensam som du säger. Det kommer vara det jobbigaste av allt, familjen kan ta sig, ingen och jag menar ingen känner mig som du, förstår mig som du eller är som du. Och jag kommer sakna dig varje dag jag inte är hemma. Men jag kommer hem igen, jag stannar inte för alltid, jag kanske inte ens stannar i två månader men det kan jag inte lova, för jag vet inte. Men hem kommer jag. Och du kan komma ner, stanna hur länge du vill. Det jag vill säga är att jag inte kommer lämna dig, du är den i mitt liv som har orkat med mig i alla dessa år, sen vi var små och lekte prinsessor i ditt rum, sen vi fick pannkakstårta när du fyllde och glasen var doppade i socker. Egentligen är vi så olika som två människor kan bli, men det är väl det som gör att vi passar så ruskigt bra ihop. "Åker du så blir jag ensam" men nej, ensam kommer du aldrig bli för så lätt blir du inte av med mig. Lämna dig skulle jag aldrig kunna göra, jag älskar dig för mycket för det.

Du är min bästa vän och så kommer det vara tills vi dör. Törnrosa, du är den som gör att mitt liv fungerar, du är min hälft som gör att den andra lever, utan dig skulle jag inte klara mig.



                            

                                              Ilse Elin Hermans, Jag älskar dig

Kvällen fortsätter som följer...

Tack Cindy för att du berättade hur du hittade hit, nu känns det lite bättre. Något jag tycker är tråkigt med bloggen är ju att jag egentligen aldrig ser själva designen, det är bara ni som läser som gör. Hade varit lite rivigt om designen hade varit på "skrivsidan" också så jag hade kunnat skåda skönheten.

Pratade en skvätt med Kim för en stund sen, han satt på bussen ner mot Luckan, hans regemente. Saknar honom lite, var längesen vi sågs. Konsterten han och hans grabbar var på tidigare i år. Måste vi fixa till! På fredag fyller Frida år och på lördag ska vi fira henne är det tänkt, eller har jag tänkt, höhö. Ska jobba på lördag också, är faktiskt pepp! I morgon blir det frissan vid 10, snabbis till bibblan och sen lite käk på Nancy´s skulle jag tro innan jag åker hem till hunden.

Vill också skicka en liten cyberhälsning till I och M, hoppas ni har det trevligt! Nu tänkte jag gå på Jumpstreet för att få i mig min behövliga dos av Penhall, Ioki, Hoffs, Fuller och Hanson

 

(försökte lägga in videon med introt men blogg.se verkar inte gilla det idag, blir någon annan gång!)


Back on track!

Sådär, vad gillar ni den nya designen? Jag gillar den starkt! Alltid kul med nytt. Så vad ska man hitta på i all sin ensamhet? Dokumentären om MJ är idag klockan 19.00 på trean, den borde alla se! Jag ska sitta bänkad. Det blir säkert några avsnitt av jumpstreet innan det blir sängen.. och popcorn idag, det blir gott. Är uppe i genomsnitt 17 läsare per dag, jag tycker det här är väldigt spännande och undrar hur sjutton alla kommer hit, vet ens 17 av dom jag känner att jag har en blogg? Så någon som har hittat hit kan väl slänga in en kommentar om hur så jag slipper vara nyfiken. Hoppas för övrigt att alla stannar, så klart!

Nu blir det nog lite Robinson-spelet på tv4, riktigt längesen jag spelade!

Stay fresh

pff

jag vet, bloggen ser ut som helvete! jag måste ha lite assistans för att det ska fungera.... svar nej jag har inte den estetiska ådran som krävs!


Hmm

Kanske dags att göra om bloggen lite? Börjar tröttna.. Men den svåra frågan är, vad ska jag hitta på? Alltid lika svårt

Söndag!

Ett glatt gäng på nio pers drog till Royal Garden igår. Tåget vid 9 blev det, först till Royal där det typ var dött. Sen drog vi till Infinity som visade sig vara en gayklubb sen två månader tillbaka, haha fail! Så vi drog tillbaka till Royal. Jag hade kollat om det skulle kosta något eller om man var tvungen att skriva upp sig på en lista. Svaret blev att det inte fanns någon lista och innan 23 skulle det vara gratis! Underbart kände gänget. När vi tillslut kom till Royal var det lista och 150 spänn hela kvällen... inte så roligt kanske. Men vi betalade och gick in. Träffade lite folk och hade det trevligt, musiken var inte min favortit, bara house som håller på i evigheter. Ge mig något jag kan sjunga till! Ute dj:n spelade mycket bättre musik han kunde väl ha hoppat in liksom? Aja whatever. Vi drog hem med 01.12 tåget för att ta bussen 02.01 från södertälje centrum, allt gick som på räls, sånt gillar vi.

Idag var det tänkt att jag skulle träffa A, men det blev ändrat... Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Duscha kanske? Eller sitta här hela dagen? Vi får se, mycket lär ju inte hända.


Hade det väldigt trevligt i fredags, synd bara att tåget kom och förstörde allt... varför bor jag lång åt helvete?

Lördag

Jag orkar inte ens skriva något vettigt, jag hoppas att vi gör det här.... tillsammans

JAAAA

Jag är så glad, jag skrattar och skriker som en sate!! Jag har fått mail från Markus, killen som skulle förändra våra liv... HAN FÖRÄNDRADE DET PRECIS!! JÄÄÄÄVLLLAAAAARRRSSSSS i helvete vad jag är glad, det finns en möjlighet att jobba i paris, är vi intresserade så går det att ordna.. FÖRSTÅR NI?!?!? JAG KAN INOM ETT ÅR FÅ KALLA PARIS MITT HEM...

Jag är i chock. Måste ta mig samman

That´s that

 



Helt ärligt, jag lägger ner, jag säger upp mig som människa.. Det spelar ju ingen roll vad jag gör för det blir alltid fel. Säger jag till skulle jag gjort det tidigare, säger jag inget är jag helt bombad, köper jag papper är det fel färg, köper jag inte papper för jag vet att det kommer bli fel får jag stryk, hänger jag tvätten skulle jag gjort det tidigare och inte hängt handdukarna som jag gjorde, hänger jag inte tvätten är jag lat och egoistik, går jag ut med hunden gör jag det för sent, går jag inte ut med hunden är jag lat och egoistisk...

När är tanken att jag ska göra rätt då? Jag försöker och försöker men snart orkar jag inte. Efter kvällen på en sten i skogen med tårar som forsade lovade jag mig själv att jag skulle bättra mig, för DIN skull, för att DU skulle må bättre och för att DIN dag skulle bli bättre. För jag vill att DU ska vara glad när DU kommer hem. Nu går jag på tå hemma, för att DU inte ska bli arg, för att DU inte ska känna att DU måste göra allt, för att DU ska känna att det finns ork över till oss. Familjen.

Nu rinner tårarna igen, för att DU blir arg, för att DU inte har ork över till oss. Familjen.
 

A women has to do what a women has to do! Simple as that

Det här mina vänner, kommer bli mycket bra! Hämtade ut ett paket idag... Det ska förvaras med kärlek och omsorg till den 9 december och Pyrets födelsedag.

Har varit i tälje idag med Ilse, vi kollade i affärer och shoppade måttligt. En kofta, en bok, 21 jump street säsong 2 och lite papper till tackkort fick följa med hem. Det blev självklart mat på Nancy´s och sällskap med Marcus. Vi fick en impulstanke så vi gick på bio. Ilse och jag har velat se G.I Joe sen vi såg första trailern, så vi slog till och den var mycket bra! Jag rekomenderar den starkt. I morgon blir det lunch med I och lite Jump street för att lugna hennes veka nerver, stackarn.

På fredag gäller det.. Jag har sjuk ångest och är nervös som en sate.. Men positiv attityd! Eller hur var det?

Jag blundar, håller andan lite till. Hjärtat stannar

Idag har Paris saknaden varit ofantligt stor och jag har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen.... Evigheten kallas den också för den som bryr sig. Jag vet inte vad det är med den staden som gjorde att jag och Ida blev så kära, kanske hade det med människorna att göra? Eller var det så att det var hela omgivningen som gjorde det? Eller så var det den resan vi behövde, för att läka det som hade varit innan, vi behövde inse att det inte betydde något.. För vi är starkare än så, tillsammans är vi starkare än så. Tillsammans kommer vi alltid att vara starkare än så.

Hur som helst, Paris kommer alltid vara den stad jag drömmer  mig bort till, när jag blundar... Det är till den staden jag vill flytta. Det är den staden jag kallar våran stad. Det är i den staden jag hör hemma. Det är i den staden jag förstår vem jag ska vara. Det är den staden som gör att jag vill öppna ögonen och fortsätta andas. För vi är starkare än så.

Now, bring me that horizon

Måndag

Ny vecka idag! Vilket betyder nya möjligheter och nya människor... Eller nja, nu kanske vi inte ska överdriva. Har varit ute med hunden idag, 1 timma spenderade vi i skogen. Sen har jag hängt tvätt och käkat lunch, bissy bissy! I morgon blir det som sagt tälje med Ilse och onsdag är det lunch med Ida som gäller. Min snälla mamma erbjöd sig att bjuda mig på ett gymkort på World Class, det tackar man inte nej till! Nu ska jag bara få med mig Frida och Ilse på det så kommer vi bli träningsfreaks hela bunten, right girls! På lördag är det utgång som gäller, osäkert vart vi ska dock... hmm.. På fredag är det avskedsfest för Nicole och sen ska jag in till stan. Kommer bli en bra vecka tror jag! Nu är det dags för lite frukt ute i solen, man vet ju inte hur länge den kommer stanna.

Stay Fresh

Batman Begins

Det var alltså Batman Begins idag på trean, första Batman filmen som Christian Bale är med i. Den andra är som bekant The Dark Knight. Jag har sett den här filmen flera gånger och jag tycker den är bra! Man får veta bakgrunden till hur Batman blev Batman. Det är Christopher Nolan som har regisserat den och han gör det bra! Christopher har även regisserat The Dark Knight och The Prestige. Andra kända namn i filmen är Katie Holms, Liam Neeson, Gary Oldman, Michael Caine och Morgan Freeman. Ibland kan jag tycka att det blir lite överdrivet, som Batmans röst till exempel. Christian Bale gör annars ett mycket bra jobb i filmen men rösten blir väldigt dramatiskt och det blir lite löjligt. Men i det stora hela är Batman Begins en film man bör se, den knyter ihop säcken med The Dark Knight samtidigt som den öppna för The Dark Knight i och med att Jokern presenteras snabbt i slutet. Action, allvar och humor blandas på ett bra sätt och jag tycker att filmen är mycket bra. Det händer något hela tiden och den är inte för lång heller.

Det jag tycker är tråkigt är dom som bestämmer när man ska klippa in reklam i filmen, de måste vara människor som inte tittar på själva filmen utan bara på tiden och klipper där det känns bra. Reklamklippare eller vad det nu heter måste bli bättre på att klippa för reklam, det är skittråkigt att titta och så bryts det för reklam mitt i en replik, inte okej. Helst skulle jag se alla filmer utan reklam för reklam förstrstör verkligen hela stäminingen. Reklam är endast bra när man måste gå på toa.

Hur som helst, Batman Begins är en bra film och jag tycker man ska ha sett den ialla fall en gång.



Hur löjligt Batmans röst än kan bli är det sjukt mycket power i slutet när Batman står på taket med Jim Gordon. Det är musiken, bakgrunden, själva scenen och hela känslan som gör att jag ryser i hela kroppen.

Jim Gordon: I never said, "Thank you."
Batman: And you´ll never have to.

Film

Det blir Batman och popcorn ikväll! Jag gillar det!

(tror att min mamma ropade hejdå eller hallå nyss... ska kolla upp vilket!)

Skulle rekomendera att ingen missar Batman!!

Söndagsmys

Ida har precis åkt, vi har legat i sängen hela dagen (jag menar verkligen hela dagen) och kollat på film. Det blev Pirates för igår fick vi lite abstinens och var tvugna att göra oss av med den. Mike, Schiller och Samme dök upp vid halv 8 för lite mat och sen film. Sagan om ringen! Vi såg den första och typ 20 min in på andra, sen åkte grabbarna hem (Mike verkade lite bitter). Jag och Ida la oss i soffan som grönsaker och kollade i en kvart till sen packadevi ihop och la oss. Ida somnade på 2 sekunder och jag städade lite, kom i säng vid 3. Vi vaknade 12 och käkade frukost.

Imorgon är det måndag och jag är fortfarande arbetslös..... it SUCKS! Ska in till tälje med Ilse på tisdag och kolla på några ramar till mitt lilla projekt jag har börjat med, det blir säkert mat på Nancy´s och lite sånt, brukar bli det. Lönen kommer på tisdag också! FAB säger jag bara, slipper man  vara fattig och inte kunna göra något. Frida och jag ska börja simma nästa vecka och vi kanske drar och solar, vi får se. Nu blir det lite slösurf och sen dusch!

Stay fresh

Work with me Josh! Don´t leave me...

scenen som precis utspelades i Ilses kök var lite bisarr men samtidigt humor...

Ilse (samtidigt som hon försöker få rent en sked): Work with me Josh!!
Jag: Vad håller du på med?
Ilse (skeden håller på att trilla ner i diskhon): Don´t leave me...
Jag: jisses


Vidare...

Jag: Nu är du med på min blogg!
Ilse (dansar lyckligt runt bordet): YES! Jag är så häftig
Jag: jisses
Ilse (efter att jag har läst tidigare citatet): Det känns som du gör narr av mig...
Jag (spelat sårad): Jag förstår verkligen inte vad du menar

Ytterligare vidare... 
 
Ilse (samtidigt som jag hör ett extremt konstigt ljud, det låter som hon bankar sönder chipsen): Jag har inte sönder chipsen om du tror det!
Jag (vänder mig om och ser Ilse i full fart med att banka på chipspåsen): men vad fan håller du på med då?
Ilse (börjar bli lite irriterad): försöker få upp påsen!
Jag: okej... du vet att det kommer vara chips på hela golvet förutom i skålen
Ilse (plockar upp en ny skål och försöker "spränga" påsen så att den går sönder i botten): HAHAHA
Jag: ....
Ilse: YES! följt av en löjlig dans på två ben samtidigt som hon flaxar med armarna och hoppar
Jag: GAPSKRATT

Som sagt, det kanske låter konstigt när man läser, men det var sjukt roligt!

ps, ilse och hennes pappa försöker säga jag är ledsen på tyska och den andra ska svara nej det är du inte, och nu hotar Niels henne på tyska... Jag fattar ingenting ds.

Hemma hos Ilse

Sitter nu hos min fru och bloggar.. Vi möttes på tåget och sen handlade vi lite och sen hyrde vi film, Watchmen, den har vi velat se länge så det passade fint! Det blir lasagne och sen lite onyttigt, GOTT AB! Dags för mat!

stay fresh

Åh alltid denna otur...

Jag: Jdsjhdj Kldskd mina damer och herrar, Jdsjhdj Kldskd mina damer och herrar!!
Ida: och han ÄR i ett förhållande mina DAMER och herrar
Jag: WHAT?


Ams

Drifttekniker
Kyltekniker
Diskare på deltid
Valutahandlare
Kock på Kallfors
Jazz/break danslärare
Målare
Grävmaskinist
Rektor på Järna Friskola
Meriterande extrajobb
Japansktalande kongresspersonal
Taxiförare
Textilslöjdlärare
Medlemsvärvare
Bredbandsmontör
Afrikandanslärare

Ja listan kan göras hur lång som helst, det är bara fantasin som hindrar. Min nya slogan ska från och med nu bli: Det jag inte redan kan vill jag lära mig!

-

Do what you have to do...for you

It was one of the most beautiful things that I have ever read.

Återigen vill jag poängtera hur fantastiks, underbar, genialisk den här Johnny Depp är... Min absoluta favorit intervju med honom lägger jag upp, alla delar!! Inside the actor´s studio

Del 1

 

Del 2



Del 3
 

Del 4
http://www.youtube.com/watch?v=CEaTOSRMifU&feature=related (det gick inte att sätta in klippet på bloggen)

I got sucked into a bed

Hjälper mamma att laga mat just för stunden, spagetti och köttfärssås blir det. Mumma! Gick en långpromenad med hunden på eftermiddagen och pratade Paris med Ida samtidigt.

Igår spenderades dagen och kvällen med Frida, rikigt längesen vi gjorde något tillsammans så det var trevligt! Vi hängde i tälje och sen åkte vi hem, åt mat på varsitt håll och sen kom hon hit för lite film och Ben & Jerry´s! GOTT. Vi kollade på A Cinderella story med Chad Michael Murray och Hillary Duff. Det är en fin film, mest för att han är så sjukt snygg. Serverar några härliga citat från kvällen:

Jag: Nu är klockan 12, önska dig något!
Frida: Okej, så nu har jag önskat! Vad önskade du dig?
Jag: Det ska man inte säga, för då går inte drömmen i uppfyllelse!
Frida: Aha...
efter ungefär 5 sekunders tystnad fortsätter det såhär:
Frida: Jag önskade mig Chad Michael
Jag: Jag också

Vi skrattade åt oss själva ett bra tag. Nästa citat handlar om när Sam (Hilary Duff) går in i omklädningsrummet före den viktiga matchen och ska prata med Austin (Chad Michael). Efter det lilla samtalet går Sam därifrån samtidigt som Austin ropar hennes namn efter henne. Sen slår han lite manligt i ett av omklädningsskåpen bakom sig (ja i frustration eller nåt, ni fattar)

Jag (väldigt ironiskt): WOW vad han var manlig
Frida: Eh ja verkligen

Tystnad..
Jag: Okej det var sjukt sexigt
Frida: Skoja inte!!


Som sagt, sen kollade vi på Freaky Friday med Lindsay Lohan, Jamie Lee Cutris och Chad Michael Murray. Också en fin film. Jag gjorde Frida sällskap upp till Ica och sen sjöng jag tillsammans med min ipod hela vägen hem. I morgon blir det arbetsförmedlingen, akademibokhandeln och sen in till stan för Titanic-utställning! En bra dag med andra ord.

Stay Fresh!

(rubriken är från en intervju med Johnny)

Morgon!

Ännu en ny spännande dag! Det var tänkt att jag skulle åka in till tälje idag och gå till arbetsförmedlingen, men jag kom fram till att jag faktiskt inte orkar det. Jag vill bara vara hemma och ta det lite lugnt, städa lite, gå ut med hunden och så. Känns som jag har flängt runt som en galning hela veckan och nu är det dags att ta ett chillpill helt enkelt! Ida ska till tandläkaren idag, kom igen!! säger jag. Hon verkar ha major problems i sin mun så det kommer ta ett tag, tanken är att vi ska träffas sen och prata lite minnen så vi blir av med lite av abstinensen som vi utvecklat under gårdagen.. Min mobil är dock väldigt mobbad idag så jag vet inte hur vi ska få tag på varandra riktigt... hmm tål att tänkas på indeed. Klockan börjar närma sig ett och det är dags för lunch, spännande att se vad som finns hemma!

Stay fresh!

Problemproblem!

För ett tag sen fixade min kära syster en invite till spotify till mig, vi hade samma ett tag men det fungerade inte om vi ville lyssna samtidigt så en kompis till henne fixade ett nytt konto till mig. Snällt! Jag fixade min egen lista osv osv. Men så plötsligt dök det upp konstiga spellistor som jag inte har lagt till, tänkte att det var syster som tyckte jag skulle fixa min musiksmak en aning så jag tänkte inte mer på det. Nu satte jag precis igång Måns Petter och tänkte vara nostalgisk, vad händer? Jo det blir tyst och det står att mitt konto används någon annanstans. Snabbt som fasen kilar jag upp till sis och kollar om det är hon, icke! Det är alltså någon ANNAN som använder sig av mitt konto också... CREEPY!! Jag blev sjukt rädd.. Försökte skriva meddelanden till denna NÅGON genom att lägga till spellistor med meddelanden, NÅGON fattade inte vinken..

så NÅGON.... Vore hemskt trevligt om du kunde GE FAN I MITT SPOTIFYKONTO!! Tackar ödmjukast!

Arbetslös AB

Idag var då första dagen som arbetslös, eller jag har jobb i 4 lördagar till. Men jag har inget att fylla ut med under veckorna så jag är arbetslös.... Fab, eller sjukt ofab faktiskt. Jag har chillat med I inne i stan dag. Hon skulle registrera sig vid Filminstitutet på Gärdet så vi tog oss dit, registreringen gick på 5 sekunder, blankt! Sen åkte vi buss till Djurgården och gick till Kungshallarna för lite mat! Vi gick vid vattnet och såg extremt fina båtar, liksom varför har inte jag en sån? Hur som helst, vi käkade och gick sen och fönster-shoppade eftersom vi är luspanka. Jag hittade rätt mycket som jag vill ha, en väska, skor och lite annat höstigt! Egentligen vill jag inte ha höst för då blir det kallt, me man kan inte komma ifrån att det är lite mysigt.

Vi satte oss på tåget vid 17 och drog hem till I för lite film/häng. Tror faktiskt att jag ska förlora min Gudfadern oskuld kväll, känner mig alltid mobbad när folk börjar prata om Gudfadern och hur bra dom är. Kanske dags att börja förstå vad folk ser i dessa filmer. I sitter här med sin kalender och skriver i alla datum för tentor och hemskrivningar.

Nyss...

I: Jag slutar klockan fyra på måndag, FYRA! Förstår du det?
Jag: Själv är jag arbetslös och ska sova till elva.
I (utan att riktigt ha lyssnat): Jag har en hemtenta här som är på en vecka, EN VECKA! Förstår du det?
Jag: Fan vad glad jag är att slippa skolan, shit! Den tentan kommer vara sjukt stor, liksom 50 sidor eller nåt
I: Jag hatar dig.....


HA! Jag känner genast att jag gjorde rätt som inte började skolan direkt efter gymnasiet... Vem vill inte vara arbetslös i ett år innan man börjar skolan igen?

Vi skulle ta en Chai Latte på Waynes innan vi satte oss på pendeln. När det är våran tur står jag först av oss två. Detta är konversationen som utspelar sig:

Jag: Hej! En liten Chai Latte att ta med
Han: En mellan eller stor?
Jag: En liten....
Han: Vi har bara mellan eller stora
Jag: Jaha, ja men en mellan då

Killen slänger fram något i en plastmugg och sugrör. Jag tittar mycket märkligt på detta och sen tittar jag på I och skakar på huvudet. Fortsättning....

I: En likadan
Killen tar då en plastmugg och fyller den med is
I: EEH, ursäkta! Jag vill ha en varm
Killen: Men du sa ju att du skulle ha en likadan... (I muttrar tyst till mig: Det var innan jag visste att den var kall)
Han gör iaf en varm, i en kopp
I: EEH, ursäkta! Att ta med!
Han: Jaha...


Jag får alltså en KALL Chai Latte storlek MELLAN.. Jag ville ha en LITEN och VARM... I får nästan en kall och mellan, men tillslut får hon en varm och mellan... Jag blir irriterad, kom igen liksom! Vad var det i min beställning han inte förstod? Jag var hur som helst lite bitter när vi gick därifrån... Lite lik historian med Cheesecaken som blev en Devilscake. Jag blir liak förvånad varenda gång, lyssnar dom inte på vad kunderna säger? Jag blir lite trött men mest ledsen, hade jag velat ha en KALL och MELLAN hade jag väl bett om det? Smaken var det inte så stor skillnad på, men jag ville ha en VARM och var inställd på det...

Nu är det dags att göra sig beredd på Coldplay domumentären 20.00 på Svt 1, missa inte den!!

Skolstart

I veckan och nästa börjar skolorna igen, dagarna är lite beroende på vart man ska börja, gymnasiet, låg/mellanstadiet eller högskola. Själv börjar jag inte skolan, jag ska jobba. Jag slutade skolan i våras. Tog studenten, släpptes fri, blev vuxen ja vad man nu vill kalla det. Men någon skola har jag inte att gå till. Jag och I insåg idag att vi inte kommer sätta våran fot på Tullinge Gymnasium mer och jag saknar det riktigt mycket. Jag har inte riktigt tänkt på att jag har tagit studenten och faktsikt inte kommer komma tillbaka till klassen, inte en gång på hela sommaren har jag tänkt det här. Men det slog mig idag och det blev genast läskigt.... Vad ska jag göra? Vad ska hända nu? Borde jag veta vad jag vill göra? Hur som helst så känns det tomt utan Be06, jag saknar alla.... När jag säger alla så menar jag alla, hur illa man än tyckte om någon och hur dåligt vi kom överens så var vi en klass, vi gick tillsammans i 3 år. Jag tog nog inte vara på 3 år som jag borde, det hände så mycket annat runt omkring så jag tänkte inte på klassen. På studenten grät jag, men det är för att jag är jag och jag gråter, men inte sen dess. Har jag kollat på bilder så har jag inte känt något, studentbilderna kom i veckan, jag öppnade och sen la jag tillbaka dom. Jag tittade inte riktigtpå bilderna kändes det som.

Göra om saker eller ångra sig går inte. För det har redan varit, men jag vill bara säga till alla som börjar gymnsiet nu: Ta vara på skolan och klassen, 3 år kommer gå ruskigt fort. För jag var verkligen inte beredd på hur fort det skulle gå, helt plötsligt var det bara slut och alla försvann. Jag bjussar på några citat från våran favorit Kerstin:

Det ser ut som ni ska avlida, men det kommer ni inte att göra i första taget!

Jag pekar roligt, det är iallafall något att glädjas åt här

Ni har inte sett provet än så länge...

Ärver kusiner? Nej! så det var ett mord helt i onödan

Jag är lite rädd för tandläkaren. Därför bokar jag alltid en tid vid halv 8 så jag inte är riktigt vaken. Sen däremot, då är jag vaken

Nu har jag lätt ångest och känner en extrem saknad, vad fan! Tullinge skulle jag inte sakna, jag lovade mig själv. Men nu gör jag det. Skolan är roligt, egentligen, så länge man inte är skoltrött. Så jag antar att studenten har kommit ikapp nu, Jessica sa på slutskivan: Jag tror inte att vi kommer fatta att vi inte går tillsammans förens skolorna börjar och då kommer vi fatta att Be06 inte finns mer..





Det sista citate får Schiller stå för: Vi ses im... nej det gör vi inte. Fan vad konstigt det känns att inte säga eller ses i morgon.

Dagens inlägg!

Tilldelas Martin Stenmarck och hans bild! Njut nu era djävlar


Dagens citat

Pappa: Ska jag helsteka den i halvor?

Domdipom

Solen skiner och jag sitter i min bunker.. Dörren är dock öppen så jag ser solen och hör alla ljuden som har med sommmaren att göra. Har städat sen jag vaknade och är snart klar, ska ta badrummet också och sen blir det en dusch. Funderade dock på om jag skulle lägga undan alla shorts och så nu, är sommaren slut? Jag är en sommmar-människa och blev helt knäckt igår när jag märkte att bladen på träden håller på att bli gula!! Jag vill ha sommar hela tiden, jag vet att jag kommer gå in i en höst/vinter depression så fort det blir frost på natten.... Hatar att det inte är varmt, det blir så jobbigt. Man måste ha massa kläder och det är blött och kallt.. Allt blir liksom lite jobbigare när det inte är sol och 20 grader.

Dags att fortsätta med städningen!

Tack Ilse för att du ställde upp igår <3

-

Idag har inte varit en bra dag, och den blev precis värre.... snälla Markus svara nu att allt löser sig så jag kommer här ifrån

Host host

Jag hostar som en gubbe med KOL och näsan rinner, febern är jag osäker på för jag har inte kollat än... Men nu är jag iaf vaken och ska ut med hunden en liten stund. Sen ska jag försöka städa lite grann i mitt rum eftersom det ser ut som helvete och jag orkar inte med att mina föräldrar säger åt mig att städa, så nu tänker jag ligga steget före, haha! Skönt att ingen är hemma heller, kan man gå runt och sjunga hur mycket som helst. Min röst tillåter inte att någon annan än jag hör på mig själv..

Men ut med hunden och sen jäklar!

En tanke

Eller snarare mer en fråga, när går en idoldyrkan till överdrift egentligen? Det är allmänt känt att min kära vän Ida och jag har en extrem passion för den fantastiska och extremt begåvade Johnny Depp, vilket inte är så konstigt med tanke på att han är den i särklass bästa skådespelaren som finns och han är en sån fin människa. Nu undrar säkert någon hur jag vet det, har jag träffat honom osv, svaret är nej jag har inte träffat honom, skulle jag det vore jag död, jag skulle svimma eller gå in i någon form av psykos.. så jag har egentlgen inget att falla tillbaka på när det kommer till hans personlighet, jag har ju inte kunnat göra en egen bedömning, men där har ni helt fel mina vänner! Jag har något att falla tillbaka på, de få intervjuer och tv-program han har gjort bevisar bara det jag hela tiden visste, han är genom god och helt underbar! Nu till den verkliga frågan, när man blir en stalker eller på något sett besatt.. Jag ska nu räkna upp det som jag och min vän faktiskt gör som har med den här gåvan att göra... 

         

  • vi firar hans födelsedag, tillsammans. Då äter vi gott och kollar på några av hans största filmer
  • vi har pirates- maraton minst två gånger om året
  • vi har rena Johnny-maraton och kollar på våra favortifilmer
  • vi kan prata om hans filmer, hans utseende och hur genialisk han är i flera timmar
  • det är givet att vi finns på plats när det är premiär av en ny film
  • så fort vi läser eller hör något nytt om honom ringer vi eller messar vi varandra på en gång, oavsett vilken tid på  dygnet det råkar vara
  • kräver en ny film att man är utklädd på någon sätt (läs pirates) så dyker vi upp i full mundering utan att skämmas det minsta
  • skulle någon i våran omgivning påstå att den här mannen är dålig eller på annat sätt smutsa ner hans rykte  försvarar vi självklart till 300 % 
  •  födelsedagspresenter har hittills alltid haft Johnny inblandat på något sä
  • vi har inget problem att prata med affischerna som klär våra väggar i våra rum, han lyssnar alltid
  • flertalet i våran omgivning påpekar ständigt att hjälp finns att få
  • det är inte konstigt att vi sitter och säger repliker till varandra och den andre ska gissa från vilken film
  • det är inte heller konstigt att vi i speciella stunder använder oss av repliker för att beskriva en känsla eller en speciell händelse
  • ser vi en bild eller liknande av honom har vi med största sannolikhet köpt den inom loppet av 20 minuter (jag har försökt att köpa en bild av honom på bion i södertälje)

Jag vet att många (speciellt tjejer) håller med om att Johnny är snygg som Jack Sparrow, vilket jag helt klart förstår! Men det är den enda, det är nästan ingen som ser hans skönhet i mer än den filmen. Jag väljer att inte se dessa människor som fans utan bara sånna som ser hans utseende. Jag och Ida tillhör verkligen inte den här kategorin, för oss handlar det inte bara om utseendet utan om personlighet, karisma men framförallt om skådespeleri, det finns inte många som är i samma klass som Johnny, det är inte många som kan göra det han gör, alltid sätta sig in i rollen och ta det på allvar. Vilket jag beundrar honom för. Det är säkert hur löjligt som helst att säga att han är en av mina förebilder, jag är tjej och fövräntas därför ha tjejer som förebilder, men vet ni.. det skiter jag i, det här är en kille som är så fantastiskt att hälften skulle räcka och bli över. Jag älskar honom helt enkelt, så mycket som man nu kan älska en kändis. Det är säkert någon som sitter där ute och undrar vilken sjuk människa jag egentligen är, jag tycker det är tråkigt i så fall, det är en riktigt fin upplevelse att sitta i biomörkret och se honom i filmer, eller läsa recsensioner om en ny film. Det bästa med allt det här är att det finns en människa som är lika kär som jag, Ida. Jag trodde inte att det skulle finnas någon som var som jag, men oj så fel jag hade och det är jag glad för! Nästa premiär är Alice i underlandet och Johnny ska göra The Mad Hatter och jag ser fram emot det här med spänning!!


                                                 

Nu blev den övre bilden grotestk mycket större, men det jag menar är att folk inte ser skönheten i Edward. Rollen är spelad med så mycket kärlek och känsla att det gör ont att se den filmen, kolla så kommer ni förstå. Killen är fantastisk


Are you still the same or did you change somehow?

Jag ser mig själv som en glad, positiv och allmänt trevlig tjej. Jag försöker se till att alla i min omgivning har det bra och ibland kanske jag glömmer bort mig själv, men det är så jag är och därför bryr jag mig inte så mycket. Det värsta som finns, alla kategorier är att se någon i min omgivning må dåligt och inte ha makt att göra något åt det.. Och det näst värsta är att höra, genom väggar och golv hur mina föräldrar bråkar, jag klarar inte av det utan börjar gråta varje gång. Så nu sitter jag här, med tårar som rinner och en hosta som dödar mig. För vad kan jag egentligen göra? Det som jag och ingen annan gör bättre, gömma det på insidan och le tills hela världen strålar...... som jag alltid gör

Det slog mig

En tanke jag precis i denna sekund fick är att man faktiskt kan bli rik, om det är det man vill. Man behöver bara en riktigt killer idé som man så klart kan marknadsföra.. sen behöver man någon som tror på än, men det finns det väl folk som gör... right?

If God made you

Fortfarande sjuk som en sate, ringde precis till NH och sjukanmälde mig, skulle jobbat i morgon men det fungerar inte. Nu ska jag hjälpa pappa med hans nya leksak (en ny projektorduk) och sen ska jag och mina bästa vänner Ben & Jerrys mysa framför tv:n. Har inte gjort så mycket idag, duschat, spelat lite sims och kollat på tv, tackkort från studenten har jag hunnit med också, ska bara fixa adresser och frimärken sen är det ur världen. Får fixa med mitt CV i morgon, mamma har haft ett litet framtidssnack med mig på eftermiddagen och jag hatar att inse att jag numera är som Fredrik Segermyhr "mellan två jobb" fast jag är glad att jag inte sökte in till högskolan... bättre att någon som faktiskt vill vara där tar min plats. Sen vet jag inte riktigt vad jag vill bli heller... eller kanske vet jag det? Hemmafru i Frankrike känns som det rätta för mig, tillsammans med en viss person i en lägenhet stor som gud vet vad. Jag gillar tanken, för drömma kan man alltid!

Stay Fresh

Hej hopp!

Sådär, nu har ja vaknat. Eller har varit vaken ett tag men det kändes som att natten aldrig skulle ta slut. Kollade på Bond igår, Quantum of Solace men somnade efter bara 45 minuter vaknade när det var som mest spännande, tittade i en minut och somnade sen. Vaknade vid 9 av att någon hade stängt av datorn, tror det var pappa, gick upp och släckte sen kröp jag ner i sängen igen.. Vaknade vid 12 och trodde att det var dags att gå upp, men nej, gick upp på toa och sen la mig med podden och försökte somna. Vaknade vid 1 och trodde igen att jag skulle gå upp, men nej. Somnade tillsist iaf och vaknade vid 6, hade fått ett sms men orkade inte svara. Vaknade vid 7 av att hunden kom in i mitt rum och slickade mig i ansiktet, inte okej! Vaknade vid 9 men orkade inte röra mig, gick sen upp vid halv 11 för frukost. Kände mig helt slut öm i kroppen, hade 38.3 grader i feber så det blir ingen date idag, fuck it!! Nu sitter jag här och ska spela sims, solen skiner och jag vill ut och sola, men det är kallt så det går inte. Hade iaf inte kunnat sola för då hade jag dött...

Har min nya t-shirt från carlings på mig, tofflor som jag fått av mamma och leggings, slappt och bra. Skulle kanske ta mig en bit mat? Nej jag orkar inte.

På måndag ska jag följa med I för registrering vid högskolan, shit vad stora vi är... Måste också ringa några viktiga samtal idag och försöka uppdatera mitt CV så jag kan åka in till tälje nästa vecka och lämna ut dom, förhoppningsvis får jag napp och slipper leva på socialen och min föräldrar... Ge mig lite cash!!

Nu ska jag knopa ihop en ny familj på Sims, det här kommer bli kul :)

Pff

Jag åkte moppe idag til jobbet, påvägen hem hoppade kedjan så jag fick vackert kavla upp ärmarna och ta tag i saken. Det var inte lätt måste jag säga, kedjan hade på något sätt fastnat mellan massa grejer så jag stod där och slet som ett djur. Det här höll på i 25 minuter, under tiden åkte det förbi säkert 70 bilar, inte en djävul stannade. Hallå?! vad är det för stil? Jag är tjej och står på sidan av vägen och fixar med en moppe NÅGON kunde väl stannat? Till och med dom som cyklade och sprang förbi sket i mig totalt. Nu fixade jag problemet helt på egen hand men ändå... Dålig stil invånarna!! Mycket dålig stil

Jag har 38.1 grader i feber men jag har jobbat hela dagen, nu ska jag äta och sen krypa ner i sängen med filmer och lite popcorn. Hoppas verkligen jag är frisk tills i morgon så jag och min date kan träffas.


Telefonen ringde precis, samtalet varade i exakt 1 minut och 56 sekunder... När jag hade lagt på spred sig ett ord över mina läppar kuken.... Jag måste söka jobb

Pain

Jag är in pain, på allvar. Halsen gör så sjukt ont och jag kan inte riktigt andas.... Helvete. Vill verkligen inte bli sjuk. Nu blir det sängen för i morgon är det NH som kallar!!

Pratade med A, inte i helgen, men nästa så kanske kanske det blir något. Jag är redan nervös

Gotland 09

En snabb genomgång av veckan

Veckans....

Låt - Rap Das Armas

Snygging -  Frida

Citat 1 - "Ska du ha något ligg eller?"

Citat 2 - "OLLE! Kolla sandfisken!"

Citat 3 - "A backpackers bag" (ska sjungas med samma melodi som Flo Ridas Low)

Citat 4 - "Kolla, den där bruna fiskmåsen är större än dom andra. Jag tror det är en fiskgjuse..."

Citat 5 - "Jag är en bebisstjärt i ansiktet"

Mest otippade händelse - Vi träffade massa människor från Järna, tro det eller ej.

Sms - "Tänke bara fråga vad en söt tjej som du gör på Gotland en kväll som denna?"

Sköning - Ilse som skulle röka cigarr på balkongen

Fylla - Emelie eller Jenny. Fast Stiggan ligger också bra till

Shopping - Klänning, väska, t-shirt, nagellack , böcker  

Standardfras - "Alltså jag orkar inte"

Miss - Victor och bilen på cykelvägen

Sköning 2 - Kvinnan i baren som var kastrulldeluxe men trodde att hon var 25 och hade alla killar efter sig

Kleptoman - Helge

Känsla - Snälla kan vi stanna en vecka till?
 
Sådär, det blev väldigt kort men det känns som det räcker så. Enjoy

Vill du bli min?

Min mobil suger, den fungerade i en vecka kanske.. Så nu är jag på jakt efter en ny mobil, en mobil som fungerar och som kan göra mig stolt, en mobil som jag vill visa upp och kanske skryta lite lagom om... En iphone helt enkelt!! Nästa mobil ska bli en sån, en iphone SKA bli min! Till varje pris....



se så fin den är, jag känner att jag kommer klä i en sådan mobil, så en iphone it is! En fab mobil, det går inte att komma ifrån.

Lite smått och något väldigt stort och gott!

Sådär, nu är jag hemma från en super snabbis i tälje med Emelie. Hon skulle köpa lite sminkgrejer och jag hade ett litet paket att hämta ut... Sminket fanns inte som Emelie skulle ha, så vi fikade och kollade lite på skor. Sen hämtade vi mitt paket, det var stort, egentligen inte vad jag hade förväntat mig så nu måste jag fixa det här så det blir rätt! Det skulle fungera ändå men det faller liksom lite då och det skulle vara tråkigt, jag kan inte säga vad det är för det är till Pyret och det här måste bli rätt, jag upprepar MÅSTE bli rätt!! Tänkte mig något liknande förra året men visste inte riktigt hur jag skulle få tag på det, nu tror jag att jag vet hur jag ska göra. Skulle faktiskt bli glad om paketet kunde stanna kvar hemma hos mig men vi får se. Annars är det bara att börja använda sig av alla kontakter man tror kan fungera så det här går i lås.

Jag är för övrig sjuk, inte i huvudet utan i halsen, hostar som en sate och halsen känns dubbel så stor. Pratar också med Ida i telefonen för stunden, det känns bra.. Har hört om hennes äventyr idag riktigt spännande!! Känner att jag måste göra en insats själv nu så jag inte är så efter..

stay fresh!

Alltså jag orkar inte!

För övrigt standard frasen på Gotland, Olle gillade den skarpt.

Sitter här och hostar, halsen känns tjock och jag tror att en lätt feber har dragit över mig, jag orkar inte. Det är inte riktigt på topp just nu, har kollat på tv och pratat med Ida och Emelie. Emelie och jag drar in till tälje vid 5 i morgon. Jag och Ida ska ses på torsdag, har saknat henne.

Humöret som sagt, antingen stannade det kvar på Gotland eller så har det bara försvunnit för stunden, vi får hoppas att det är tillbaka i morgon för då ska jag städa och fixa.... Om jag orkar

Gotland

Okej  jag är hemma nu, igen... Jag hade lätt kunnat stanna en vecka till utan problem, nästa år blir det minst två veckor!! Jag har haft riktigt roligt och träffat sjuka människor. Vi har solat, shoppat, festat, badat, ätit och chillat. Det gick bra med 5 tjejer i samma lägenhet fast det blev lite tryckt stämning ibland.

Resväskan ligger här och hånar mig igen, för nu vet både den och jag att jag helst vill kasta mig i soffan och kolla på tv men jag måste packa upp. Måste bara uppdatera mig lite från veckan som har gått. Imorgon kommer någon form av sammanfattning, efter att jag har varit i tälje och fixat lite grejer!

Säg ett ord och jag dödar honom, ing problem. Han förtjänar inte dig.
1993-10-28


Klart!

Väljer att totalt ignorera tidigare inlägg om resväskan, jag körde på känsla och det blir festande i en vecka! Det är allt, gissar att det här blir det sista från mig tills jag kommer tillbaka. Jag är redo, nu köttar vi Gotland!

20.20

När jag började på inlägget var klockan 20.20. därav rubriken. Jag inser nu att om ca 14 timmar kommer Jenny och hämtar mig för transport till Nynäshamn och båten. Resväskan hatar jag fortfarande, inte fullt lika mycket som för några minuter sedan. Min vän I sa också till mig på msn att skärpa mig, vara mer med i konversationen, om hennes brist på liv och totalt sjuka huvud. Jag ställer då frågan: Hur kan någon med ett snitt på 19.6 vara så totalt och helt obotligt korkad? Det är för mig ett mysterium, hon visste något som inte jag visste under vår gymnasietid helt klart, det jag mest är förvånad över är att hon inte delade med sig av kunskapen

Update: räknade ut mitt snitt, resultatet var föga förvånande med ack så irriterande. Jag hade hoppats att min inteligens skulle ligga snäppet högre


Jisses

En konversation mellan mig och I på msn för mindre än 15 minuter sedan


Ida: herregud, jag känner mig på fakka ur-humör

Jag: farligt, det blir krogen när jag har kommit hem för övrigt, då ska grabbarna krus med, jag bestämmer det just nu!!

Ida: fab! jag vill bli sönderpackad och trasig

Jag: men oj vad hände? ring marcus och ta er en sväng på royal

Ida: haha jag vet inte .. jag bara känner för att supa mig så jävla full verkligen ultrakastrulldeluxe

Jag: det känner du alltid för xD

Vi pratar om stora problem här, trogna läsare, stora problem. Ekonomin är obefintlig och efter en vecka med totalt festande utan min partner in crime på Gotland tillsammans med människor som vad som helst kan hända är jag orolig, jag kommer inte ha råd att bli ultrakastrulldeluxe och det grämer mig


Vilket nederlag

Jag känner ett visst hat mot resväskan som står i mitt rum, den riktigt hånar mig för mitt misslyckande. Den ligger öppen med allt som ska med + 57 saker som egentligen är helt onödiga och hånar mig. Öppet och med en intensitet som är föga överraskande för den här resväskan, den har varit med ett tag, den är inte min. I London hade dess rätta ägara packat den full, Ilse alltså, jag lånade den till Paris och nu till Gotland.

Jag vet inte vad det är med resväskan, den utsrålar just nu en självgodhet som en resväska inte borde göra, det är jag som sitter med kraften att slänga den i väggen, stänga in den i ett skåp och byta. Jag har makten, ändå är den självgod, antagligen för att den vet att jag inte kan ta någon annan resväska, vi har kabinväskor som rymmer ett par trosor, en bh och ja det är väl allt. Alltså har jag inget val. Vid middagen insåg jag mitt totala nederlag, jag måste packa om och ger resväskan ytterligare något att roa sig åt. Min packning fungerar inte. Jag ljög för min mamma och sa att jag var klar och att allt hade fått plats, min far ställde sig mycket frågande till hur jag hade lyckats med uppgiften, han ville komma ner och inspektera, jag skyllde på svininfluensa och att demoner hade besatt väskan och jag var tvungen att bege mig till Domedagsberget för att vinna tillbaka den. Han gick på det. Det är i alla fall vad jag hoppas.

Sätt i gång nu, skynda ila, vi har ingen tid att vila

Börjar bli lite stressad för Gotland nu, vet inte jag kanske har resfeber? Idag är det städning som gäller och packning. Har fortfarande inte börjat men Jenny har mailat packlistan så jag inte behöver känna mig helt vilsen. Frida sa igår att väskan får väga 25 kilo, skönt kände jag då behöver man inte ha ångest över att det blir övervikt.

Sov mycket gott inatt och drog mig inte upp förens vid halv 1, skönt! Efter en natt med 6 timmars sömn, delad säng med Ida så kändes det skönt att sova hemma, faktiskt. Som sagt städning idag, kommer gå rätt fort för jag städa förra helgen också... Ska bara plocka undan lite och dammsuga. Egentligen vill jag dra på mig min nya bikini och lägga mig i solen resten av dagen, men eftersom jag KRÄVER fint väder på Gotland är det lugnt det finns chans att få lite färg ändå.

Så, listan har jag fått, dags att sätta igång så jag blir klar!

so long

Home at last!

Det känns som jag inte har varit hemma på hur långtid som helst, jag har verkligen ingen uppfattning. Hur som helst, ikväll var det tjejerna som gällde! Det var middag för Mariafis som åker till USA på torsdag och är borta ett år, ETT JÄVLA ÅR! Helt sick verkligen. Jag och Ilse hade köpt en dagbok och en penna så hon kan skriva ner lite saker, alltid roligare att ha det på papper än i datorn. Jag kommer iaf sitta klistrad vid datorn och Mariaincalifornia, där kommer vi kunna läsa allt smaskigt som händer i staterna och jag förväntar mig bilder och allt Maria, hör du det nu! Det blev kycklingmango- gryta med ris, riktigt gott till efterrätt glass och lite nötter, vi pratade mest skit och tog lite kort, eller vi försökte få ett kort på oss som såg normalt ut, det gick inte.

På måndag är det Gotland som gäller och alla är sjukt taggade! Det kommer bli snuskigt roligt alltså, många man känner som kommer ner också så det blir roligt att träffa folk man känner. I morgon blir det packing och städa så det ser snyggt ut när jag kommer hem, ska försöka få tag på packlistan också som borde finnas hos någon som inte jobbar i morgon, Jenny får jag stalka lite.

Har haft kontakt med A under dagen, känns bra att det blev lite socialt också och inte bara massa snack... Efter Gotland får vi se vad som händer

En äckligt stor fluga surrar runt i mitt rum och stör, tror den är muterad eller något för det finns inte en chans att den bara kan ha blivit så stor! Den gjorde just en u-sväng runt mitt huvud och dök ner mot datorn. Jisses, jag måste döda den innan jag får panik och blir helt galen här nere i min bunker... oh nej, jag fann en till flugdjävul... har dom inget annat för sig? Get a life suckers och ge fasen i mitt! Ska prova om Ilses säga-till-nattfjärilar-på-skarpen-teknik fungerar på flugor också, jag hoppas det

Nu ska jag krypa ner i sängen och försöka att ignorera Evigheten som gör sig påmind.

Ett skepp kommer lastat

Det slog mig precis att vi drar till Gotland på måndag, man kanske borde packa lite smått? Jag tycker det är roligt att packa ner men jobbigt att packa upp, Ida förklarade varför i morse när vi tog oss en macka efter nattbussen:

Jag: det är roligare att packa ner än att packa upp
Ida: men det är väl klart, när du packar ner ska du ju åka någonstans, packar du upp är du hemma och allt är lika tråkigt som vanligt
Jag: sant


jag tror vi båda syftade på veckan efter Paris, men snart åker vi igen. Jag kanske ska maila Markus nu på en gång när jag tänker efter.... men vad ska jag skriva?! En liten pust av ångest kom genast farande, kanske ska sysselsätta mig med något annat tills ångesten är över. Skivor till Gotland måste vi ha också, men vem fixar det egentligen? Säkert jag som får ta på mig ansvaret, alla andra jobbar ju och tjänar pengar. Uppdatera cv:et kanske är något man måste göra också... om man vill ha sig ett litet arbete även i höst, usch så jobbigt allt blev, nej body lotion känns som det minst ångestfyllda just nu.

Idas present slog mig nu också, jag måste fixa den fortare än fortast!! ååh, jag som trodde allt var på det torra

Dagen efter

Det blev utgång igår, drack två cider bara så det slutade på 110 kronor, billigt och bra. Royal Garden visade sig vara Victoria där jag har ätit innan vi skulle på balett en gång i tiden, gott vad jag minns. Hur som helst är jag glad att jag följde med, vi hade grymt kul och dansade tills vi inte orkade mer men fortsatte ändå. Jessica bjöd på tacos innan och alla verkade ha det trevligt. Vi missade tyvärr tåget i södertälje vid halv 11 så vi kom lite senare än vi hade trott, men det fungerade det också. Pappa orkade inte komma och hämta så jag sov hos Ida, har precis duschat nu så jag känner mig fräsch och redo för kvällen! Det är avskedsmiddag för Maria som gäller, hon flyttar till USA i ett år nästa vecka... shit det känns konstigt att inte få träffa henne på ett år. Vi får helt enkelt göra kvällen minnesvärd! 20 i 7 ska jag upp till ica och möta Ilse, sen får vi se hur vi gör...

so long!

RSS 2.0