Valborg i all ära :D

oj, dåligt med uppdatering! sorry. sitter nu hemma hos ilse, familjen H är i Kroatien dom lyckostarna. så jag får vakta huset, känns jätte vuxet :D sov här i natt, mycket skönt med en mega stor säng (ilse har dubbelsäng). vaknade 10:30, så de va skönt. har tittat lite på tv, plockat i hop och diskat sen i går. middagen blev grekisksallad :) mumma!

ska klippa mig 15:00, så jag ska fixa mig och så snart. katterna är jättesnälla och nu är dom ute och lever loppan. valborg ska jag fira med Issa, Ida och Malin. kanske johanna och frida. emelie hänger eventuellt också me :D kommer bli mycket trevligt kan jag tänka mig. det blir middag på söder istället för grillning i Tumba, Man berättade att iden om grillning hade lagts på is och sjönk :s tragiskt, men sånt händer. nej, nu måste jag sätta fart. skriver kanske mer senare.

so long!

Han va typ lika gammal som du, och tjock!

har varit inne i stan med ilse idag :) mysigt. ilse skulle ha en väska, jag skulle titta på klänningar, t-shirts, skor och byxor det slutade med att vi köpte likadana väskor (igen) och jag köpte ett par strumpbyxor. men dom va fina :) vi käkade på kungshallarna och fikade på Gallerian :) MUMMA!! dock va de bajs mycket folk så jag och ilse fick lite klaustrofobi...men vafan :D

vid lunchen kom det en jätteskum gubbe och frågade om bordet för fyra var ledigt breve oss, ilse (som är en mycket trevlig ungdom) sa ja och gubben satte sig där. inte på platsen längst bort, utan brevid mig!! när jag skar min kyckling (som för övrigt va heelt otroligt god) så nuddade jag hans arm. läskigt fan. sen kom det någon och sa att dom hade letat efter gubben och att han kunde komma och sätta sig hos dom, nej tack säger han, jag kommer när jag är klar.... hallå!? han va typ pedofil, anyway. ladda mobilen funkade inte igår, så jag köpte mig ett idag.

nu ska jag äta glass med ilse :D

so long!

pallar inte dagens människa, ingen har förtjänat den idag xD

Dagens citat: Ilse Hermans vi matbordet till hennes pappa.

Personlig service my ass!

nu har jag försökt att ladda på min mobil från hemtelefonen ett ANTAL GÅNGER!! men funkar det? NEJ! jävla råttor på fucking swedbank! och jag hatar hon i luren, den inspelade skit irriterande elektroniska tanten!! fan ta henne! hur ska jag kunna prata med en banktjänsteman 07:00-23:00 om mina tjänster inte funkar? PUCKON!! jag blir väääldigt frustrerad av sånt här. jag ringer till kontoret i järna och södertälje, och vem får jag inte lyssna på om inte den elektroniska tanten...byt människa snälla! "prova gärna våran telefonbank" hur ska jag kunna göra de om det inte finns nån jävla helvetes banktjänsteman, som borde sitta där och ge mig personlig service mellan 07:00-23:00, döööööö fuckers!! JAG HATAR ELEKTRONISKA TANTER PÅ SWEDBANK!!



AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! jag får ett vredes utbrott, jag MÅSTE få tag på ilse!!

personligen tycker jag att Swedbank borde byta till: personlig service endast för dig som redan har fixat allt, och inte kommer få något problem, för egentligen sitter det ingen banktjänsteman och tar emot dina samtal, han finns inte, han har vi hittat på för att vi tycker att det är förbannat roligt att göra människor skit förbannade. och om det skulle finnas någon skulle du iaf få stå i telefonkö 90 minuter så att vi minimerar chansen att överhuvudtaget behöva hjälpa någon av våra kunder.

Swedbank, hör av er så kan vi prata affärer.

kyss mig i arslet och godnatt!!

May the force be with us all

Fredag :D how lovely! vädret är strålande och jag ska få ta bort min tandställning om 53 dagar :) det är inte så lång tid. känner att jag genast blev mycket gladare, men matten är fortfarande som en parasit i hjärnan... den kommer aldrig försvinna!

anyway, idag ska jag käka buffé på Kallfors (golfklubben i järna) det ät tacos, mumma! hoppas att Bella följer me, annars får jag sitta där ensam med pappas golfkompisar. ingen höjdare.
Nina och Madde kom precis hit och slog sig ner vid varsin dator, kul att jag totalt hade glömt bort att Bella(lärare) inte skulle vara här idag, så vi har ingen lektion fram tills 12:40! bra verkligen, kalas... känner mig som en bittertant igen, men så är det. ibland är man inte så glad, fast jag är nog det iaf. haha!

Ilse och Frida ska på maskerad ikväll så det blir en lugn kväll för min del. funderar på om jag ska gå förbi Maria och hämta Star Wars filmen, tror de, så kan jag bara chilla. känner att jag är så fruktansvärt sugen på popcorn så det får det bli ikväll!

va ute och sprang igår, känner mig faktiskt stolt. bestämde mig och jag gjorde det, inte alltid att jag gör det sen. men jag sprang och sprang och sprang, i hela 20 minuter!! otroligt, gick lite väl mycket,men de får vi bättra på. ska ut på söndag också så det är bara att kämpa på :)

Dagens människa: jaa... Johnny Depp

varför? ja, det är väl ganska självklart. jag menar, han är skådespelaren av alla skådespleare genom alla tider! och de är helt sant. Johnny är nog  för det första den vackraste människan på jorden, den bästa skådespelaren och den ödmjukaste mannen ever. han är helt enkelt bäst, så är det. och ingen kan påstå något annat. denna vackra varelse fyller år den 9 juni och jag och Ida ska hedra honom genom att fira hans födelsedag hela dagen! kärlek till världens vackraste människa!


Dagens citat: Samuel L. Jackson/ Star Wars- Revenge of the sith

image7

The end!

ja, jag kan meddela att mitt liv är här med över, finito, al final!! varför? jag kommer inte ha något liv fram tills Nationellaprovet i matte som jag förhoppningsvis överlever till. sitter och pluggar psykologi, har redan suttit med matten, och det gick väl inte så jättebra kanske.

min frukost-date med Ilse va jättemysig!! mumma! finns inget bättre än frukost (när man är hungrig vill säga) hon åker till Kroatien på tisdag den lyckosten. och jag ska bo i huset och ta hand om katterna :) ska bli jättekul!

jag ska ta bort tandställningen 17 juni!!! fatta, det är ingen tid alls. skulle vart roligare om jag hade fått tagit bort den tidigare, men vafan :D känns bra att den äntligen ska bort, börjar bli skapligt trött på den nu. jag kommer alltså inte ha någon tandställning när jag åker till Portugal, Peace and Love eller börjar trean! YEES!! sa vid lunchen att inget kunde få mig på dåligt humör, men sen hade jag matte och gick på studiepasset, och då kom ångesten som ett brev på posten! fan, nu har jag panik över att jag inte började repitera tidigare, men ska man behöva repitera 6 månader innan ett nationelltprov? jag tycker inte det. menmen...

ska ut och springa idag klockan 7 har jag bestämt, och nu ska jag banne mig göra det också. har ju nya gympadojjor så det ska bli kul :) vädret är ju så otroligt härligt så jag kan inte klaga :)

Dagens människa: Alex Shulman

han är den skönaste snubbe som finns, jag lovar. det finns ingen som är så klokren som han. längtar till varje torsdag när han skriver sin krönika i punktse. läs en så fattar ni :D det finns nog ingen som är så bitter och missnöjd med allt och alla tror jag. och det är de som gör honom så rolig! han har alltid något på gång. kolla också in humorsidan han har startat med sin brorsa Kalle, verkligen en jätteskön sida.  ta en titt ---> www.1000apor.se 

Det blir mycket oboy, men det gör inget..

tycker att det är jätteroligt att de är människor som jag inte känner som kommenterar :D det får min blogg att verka mindre patetisk och obetydlig. iaf, gårdagens House avsnitt va inte att leka med! måste nog säga att det va de bästa någonsin faktiskt, ruskigt bra. idag är det Greys. HURRA!! har inte varit det på hur många veckor som helst bara för hockeyns skull. men nu är det dags :)

att våren är här nu och att vädret bara blir varmare och varmare märks utan tvekan. inte bara på den gassande solen utan även för att det mer och mer börjar bli väldigt avklätt i min skola. jätteskönt med vår, sommar och sol. inte lika skönt att gå runt och vara rädd för att få se en rumpa eller bröst som har letat sig ut i vårsolen. självklart ska man ha sommriga kläder, men snälla, ta dom som täcker, så slipper jag gå runt och vara nervös. stämmningen blir mycket trevligare då :)

påväg till bussen fick jag och mina vänner se något mycket roande, för oss kanske, men inte för den drabbade. jag ska förklara. jag upptäckte ett snöre som hängde mellan benen på en tjej, hon hade jeans så jag tänkte inte så mycket på de. men jag kunde inte sluta kolla så jag viskade till ida och frågade va hon trodde att de va. ganska snart kom vi fram till att det var ett tampongsnöre som hängde ut mellan benen på henne. vi kunde inte sluta garva och vi berättade så klart för Man, Madde och Kira om våran upptäckt. jag hoppas för hennes skull att det inte var ett tampongsnöre, men det såg onekligen ut som ett. samma färg och den lilla knuten på slutet. som sagt, hoppas att de inte va de, men de va skitkul i vílket fall som helst.

i morgon ska jag till tandläkaren 9:50 så jag ska äta frukost på Nancy´s med Ilse :D kommer bli jättemysigt! längtar som en tok. får inte glömma bort att anmäla att jag ska till tandis. gör nog det på en gång tror jag.

Dagens människa: hon med snöret x)

vet egentligen inte varför, men de va bland de mest komiska jag har sett. jag fattar inte hur hon fick ut det, men jag hoppas att det inte händer igen (om det nu var en tampong)

Dagens citat: Alexandra Dahlström/Fucking Åmål

so long!

ingen klämcheck rubrik idag...xD

skrev inte i morse för att jag va tvungen och plugga. Japp, naturprovet idag gick väl....nja, ärligt talat vet jag inte. kan inte säga något. men jag hoppas på de bästa. nu har jag webbdesign, men jag behöver hjälp av Cindy, hoppas hon har lust att hjälpa mig nån gång. det är en kille som inte har suttit still 2 sekunder utan hoppar runt som om han har ett eldspett uppkört i arslet, och så pratar han mega högt om massa oviktiga saker. men han är nog trevlig. slutar om 15 minuter, men jag går så att jag hinner med bussen. ska till tälje med mams och köpa skor. det var tydligen rea på Stadium tills idag, så mamma ville kolla lite. helt okej för mig :D

på torsdag ska jag käka frukost med Ilse, ska till tandläkaren och jag hinner inte till skolan innan jag ska dit. så vad passar inte bättre? :)

ska nog in till stan med Ilse på lördag och handla :) trevligt! behöver, klänningar, skor och byxor. de är bara att leta. nu ska jag packa i hop och bege mig till bussen. är skit sugen på choklad!!!!!!!

so long :D

Dagens människa: humm, Manwald får bli dagens människa.

För att hon alltid är glad, positiv och kan få vem som helst att skratta! hon är så skön. ibland skrattar man åt henne, men oftast med henne spelar ingen roll vilket för Man bjuder på det, måste också ge henne cred för sitt dagboksskrivande. tror att hon sa att hon hade 23 hemma. de är fan coolt! älskar dig Man <3

Grattis mams och paps 18 år!

jaha, nu har jag ingen naturkunskap i dag (igen) CIssi är sjuk igen, eller så vabbar hon. iaf, så väntar vi på att samhällen ska börja, vi har fått Bella att flytta den så vi börjar halv i stället för 50. inte jättestort hopp, men vi har ingen labb i eftermiddag så de blir ännu tidigare :D

hoppas verkligen att vi har prov i morgon, för annars kommer jag bli arg!! vill verkligen ha provet så slipper man flytta fram det.

de här blir ett snabbt inlägg så här innan Anna Phil :) käkade en grekisk sallad till middag i dag :D gott! gick ut med hunden och så klart pluggade jag, har tid innan skolan i morgon (börjar 10) och jag kommer kvart i 9 så de är lite spilltid, och sen har jag lång lunch och då kan vi prata allihopa :D

måste rusa, Anna Phil börjar

Dagens människor: mamma och pappa!

för att idag har dom varit gifta i 18 år och jag tycker att det är en bedrift :) känns bra och veta att kärleken kan hålla riktigt länge! ser fram emot flera år med dom :D älskar er <3


Just the smell of it, like sports bras and desperation.

nu är våren verkligen här! de är helt sjukt va varmt de är, kollade mitt på dagen och då va det 26 grader i solen, fatta de är fan sommarvärme! :D

har pluggat natur hela dagen, tyckte att jag förtjänade en liten paus efter att ha pluggat in alla delar i örat, hjärnan och ögat. kan dom nästan nu, men vill Cissi att vi ska rita dom på provet är jag körd. sitter och lyssnar på låtar som jag inte har hört på typ 3 år, känns länge men jag kan dom fortfarande x)

jag och ilse hade en degarkväll i går och tittade på två filmer (en med Paris Hilton haha! och en som hette Day Watch) dom va jättekonstiga, den med PH hyrde vi mest för att vi skulle få något att skratta åt. en udda film som jag inte rekomenderar. Day Watch skulle vara typ som Matrix och Matrix gillar vi båda två så den tog vi också. det visade sig att filmen va på ryska och helt omöjlig att fatta. så den rekomenderar jag inte heller, vi hyrde också Stardust, men den hann vi inte se, så det får bli en annan dag :D i fredags va alla tjejer hos Emelie ute på solåkra och firade henne :D hennes släkt va också med och det va mycket trevligt. jag tror att hon blev glad över presenterna iaf :) alla va skit trötta så vi åkte hem ganska tidigt.

jobbade i lördags och de va väl kul. Lene (butikschef) ringde och frågade om jag ville hjälpa till och städa på söndag nästa vecka jag tackade ja. de är 100% hela dagen så det blir ett fint klirr i kassan. får lön på fredag och då blir det shopping på högnivå. är i ett stortbehov av kläder. kanske ska åka in till stan på lördag och kika lite :)

om cirkus 30 minuter är det OTH och jag är så pepp!! klockan 21 är det Pretty Woman på trean (vilken jag inte har), samma tid är det Sanningens ögonblick på femman och även 21 är det Bourne Identity på fyran, och jag vill se allt....20:30 är det Parlamentet på fyran och idag är Björn med, så jag måste kolla på de :D får se hur jag löser resten av programmen.

Dagens unge: Jackson Brundage(James Lucas Scott i OTH)

han får bli dagens unge dels för att han är sååå fruktansvärt söt så man håller på och dö varje gång man ser honom. sen är han en mycket duktig skådespelare för att bara vara 7 år. Jackson är naturligt skön, och jag menar inget perverst nu! utan han har liksom DET, fattar ni inte vad jag menar föreslår jag att ni kollar in OTH i kväll 18:05 på femman, han är riktigt duktig och passar perfekt för rollen som James! fattar inte hur en unge på 7 bast kan vara så bekväm i en roll, det ser ut som att han inte spelar utan att det är en dokumentär och Haley och Nathan är hans päron på riktigt. helt sjukt, men han är cool :) puss på dagens unge :D


image4

Saft, bulle och HIV i en påse...

lobbydagen igår va väl trevlig... kanske lite jobbigt att sluta 2 i vallentuna och klev in i Familjen R´s hus klockan 5. men iaf, dagen till ära hade jag på mig en svart klänning och bruna stövlar med kiklack (mams) kände mig som en bakelse, men de gick :) förstår inte hur man kan välja en skola som ligger så långt bort som det bara går.. pappa skjutsade mig till hamn så det va skönt att inte behöva gå upp så ruskigt tidigt :D alla i klassen va så fina :) Be06 såg ut som värsta brat-klassen xD

pluggade natur igår och kände mig gråtfärdig. de är så mycket och så jobbigt, men de är bara att bita i det sura äpplet...

åkte till flemingsberg idag och gick till skolan, vädret är helt underbart! nu märks det att våren snart är här, man blir så glad, allt blir liksom lättare och roligare på något sett när det är varmt och fint väder.

idag blir det party at Emelies house, eller något lokal ute vid solåkra :D är så JÄVLA PEPP!!!!! yes!! har fan längtat efter det här hur länge som helst. först ska vi träffas hos frida, fixa lite grejer, sen till ilse och styla om oss och sen drar vi till Emelie!!

Dagens människa: får bli min syster tror jag.

ibland kan hon vara en riktig bitch, ibland sur som en gammal tant och iland (tyvärr väldigt sällan) hur snäll och gullig som helst. jag älskar den människan och jag hoppas att vi kommer att ha bra kontakt resten av våra liv. visst vi bråkar ibland, men det finns ingen som hon. och tur är väl de xD <3


oh dear...

onsdag idag, känns som att tiden går väldigt fort, men jag gör inget nödvändigt...fick ett sms från Catrine (moster) hon sa att det var kris på Nibble, på två röda var jag i Järna och tog hand om krisen :D haha, va faktiskt skönt att jobba. har nog aldrig känt mig så opepp som jag gjorde i går. hade ingen ork med något alls, Manwald kände likadant. skulle simmat, men pallade fan inte. så de va skönt att få jobba några timmar. lite extra klirr i kassan :D ska jobba på lördag också, utan Maja tyvärr :( hon är sjukskriven....

pluggade svenska och natur igår, innan jag kollade på House. svenskan är de tråkigaste som finns, de va inte kul någon stans... naturkunskapen tycker jag ändå är ganska rolig :D

Madde kom och hälsade på mig för inte så länge sen, är kanske lite taskig som inte visar mer intresse? ska snart sluta så då kommer jag :)

ja, annars är det väl inte så mycket som händer i mitt liv. Onsad som sagt, inge Grey´s idag heller, Fan ta Hockeyn! de är inte nödvändigt att spela bäst av 7 matcher. antingen vinner man eller så gör man inte det. end of story

so long

Dagens människa: JAG

faktskt, för att jag känner mig lite omotiverad och behöver muntras upp (bra och göra det i min egen blogg?) jag tycker att folk alldeles för sällan tycker om sig själva. så idag ska jag tycka om mig själv :D

en dag som alla andra...

tisdag = simma! ensam, igen. inte så kul, men har simmpartnern förhinder är det inget att göra. måste för övrigt plugga arslet av mig i helgen och restrerande aprilmånad! känner att paniken sakta men säkert kryper fram och jag börjar få kort stubin och är allmänt irriterad. med andra ord inte så trevlig att umgås med. Kira och jag funderar på om vi ska anmäla oss till Högskoleprovet till hösten, sista anmälningsdag är i helgen. kan vara bra att göra, så jag ska överlägga med min mams och paps i kväll.

måste också beställa biljetter till P&L idag, ilse beställde sin i söndags :D mycket jag behöver göra, men det känns som att tiden inte alls räcker till. men det är väl så det är i skolan. känns ändå som att jag inte gör annat än och pluggar...

Ilse drar till Kroatien cirkus två veckor, ska nog ta hand om huset igen :) om familjen Hermans tycker att det är okej. kommer bli mys isf, bara jag och katterna, gud va lugnt och tyst. ska nog bo så när jag blir stor xD ensam ute i skogen, utan el, vatten eller någon som helst kontakt med världen. kanske inte när jag tönker efter

Dagens vän: Emelie

Dels för att hon fyller år idag, men också för att hon alltid finns där. Även om hon är ledsen eller mår dåligt kan hon få alla andra att må bättre. jag tror inte att det finns någon människa som är mer impulsiv än vad emelie är. men det älskar jag henne för :) tack för att du har stått ut med mig i alla år.
Grattis hjärtat, jag älskar dig <3

Helt oprovocerat från min sida!

dagens samhällslektion var ett äventyr utan dess like! jag och Ida bestämmde idag med Cissi (nk-lärare) att vi två skulle ha labb idag ist för på onsdag morgon som restena av klassen ville. så när vi va klara med våran FN:analys och vi hade kollat på de sista resolutionerna vihade kvar gick vi. de föll sig mest naturligt så tyckte jag, Ida och Manwald. Manwald gick hem och jag och Ida skulle gå till hus 5. när vi kommer ner för trapporna ser vi Mickis som står och trycker utanför klassrummet, och Mike och Schiller ropar "där är dom" jag och Ida fattar ingenting, men går in till Bella iaf. då tittar hon skitsurt på oss oh säger "varför gick nu från lektionen tidigare?" jag och Ida bara stod där och fattade ingenting "lektionen slutar om 3 minuter" sa Bella sen, fortfarande jättearg. jahaa, tänkte jag, nu skämtar hon med oss, jag menar 3 minuter är ju ingenting. först tänkte jag garva och säga något lagom klämtjeckt, men sen insåg jag att hon va helt SERIÖS!!!! hon skämade alltså inte. jag visste inte vad jag skulle säga, men Ida räddade situationen med att vi redan va klara.

helt ärligt är jag fortfarande helt paff! vi hade inte gjort något som helst för att förtjäna den utskällningen vi fick! inget alls... jag och ida är för fan stjärnelever, vi har aldrig skolkat under hela vår skolgång, vi kommer alltid i tid, vi lämnar alltid in våra saker i tid, vi får bra på proven, vi är med under lektionerna, vi pratar inte med alla andra, vi har en trevlig attityd mot lärare och våra klasskompisar (oftast). så jag fattade absolut ingenting. 3 minuter är inte värt att gnälla över. jag förstår att man som lärare blir arg av diverse anledningar, men hon tog ut det på fel elever!!!! jag hoppas att hon tar upp det i helklass i morgon. annars kommer jag...kommer jag... ja vadå? jag kommer sitta snällt på min plats, le supertöntigt, nicka och hålla med. som jag alltid gör....

idag tänkte jag börja med något nytt, jag ska presentera en kändis, kompis eller någon annan människa som jag tycker förtjänar uppmärksamhet. En liten patetisk motivering kommer också.
Dagens gubbe: Hans Zimmer (har gjort musiken till Pirates of the caribbean, Pearl Harbor, The Rock, Gladiator, Transformers m.m)

Hans blir dagens gubbe därför att han är fruktansvärt duktig på att göra musik utan sång. Det är kraft i hans musik som är svår att beskriva. De är så maffigt på något sätt, han är riktigt duktig och jag önskar att jag också kunde trolla så att stråkar och bas lät som i Pirates. Men det är nog bara Hans som kan det och han gör det jävligt bra! 

Favorit låt: One Last Shot- Pirates of the Caribbean (the black Pearl)
  

image3


P & L

ilse frågade igår om jag vill med på Peace and Love i sommar :D Klart att jag ska me!!!! har snackat med morsan, så nu är det bara att beställa biljetter.. WIHOOOOOO

image2

(inser att jag har samma bild som ilse,men de fanns ingen annan)

fjortisar i all ära, men räcker det inte snart?

dagens tågresa hem får vara min rubrik. jag tycker allmänt illa om alla fjortisar, dom sprider ett parfymmoln runt sig lika tjock som min gamla dagisfröken, deras maskara skulle fungera bättre som klädhängare än något som kan vara fint i normal mängd, deras årsförbrukning av foundation skulle kunna täcka upp alla studielån hos CSN inom de närmaste 25 åren! och deras blickar, herregud, vad är poängen? dom tittar på mig som om jag va dum i huvet, jag känner inte dom, dom känner inte mig och jag har absolut inget som helst intresse att stifta djupare bekantskap med dessa tjejer. eller ska jag säga flickor, för dom är faktiskt inte en dag äldre än 12 år!

eller det finns väl två sorters fjortisar. dom som är fjortisar när den åldern råkar komma (alltså 12-14 år) och tycker att det är så man ska vara. och sen finns det dom som efter 16 års ålder fortfarande ser likadana ut!!! exakt likadana, jag fattar inte grejen. borde man inte ha kommit över de stadiet när man är 16, eller är det bara jag som har den uppfattningen? jag skulle iaf inte känna mig speciellt hipp när min lillasysters kompisar och jag ser likadana ut. men alla har ju olika smaker...

nu känner jag mig som en bitter tant igen, men jag antar att det är sån jag är. men jag blir så irriterad, jag har svårt att förstå varför man vill att killar/ män ska kolla på brösten istället för ansiktet. det är inte så snyggt med en urringning som är lika djup som Grand Canyon... eller är det jag som är konstig? är det jag som inte hänger med i modet? är samhället påväg till att bli ett stort playboy slott med Hugh Hefner istället för Reinfeldt?

ja, mycket ska man vara med om innan öronen trillar av, ögonen i mitt fall kanske.

Your presence still lingers here...

idag ska familjen R, familjen A och familjen R bege sig till huvudstaden och kolla på Footloose. Alltså, mamma, pappa,  syster, kusiner, faster och farbror :) kul, jag ska med andra ord spendera kvällen med Mums Mums, a.k.a Måns Zelmerlöw. mycket trevligt, jag känner mig redan knäsvag (NAAT)

69 skulle farfar fyllt idag, känns konstigt att inte han ska med på Footloose, han hade gillat den tror jag.


förövrigt har jag engelska nu, men jag är klar så jag sitter och skriver istället. Peter visar mig sjuka klipp på youtube och vi garvar glatt :D


Grattis Farfar, saknar dig <3

Dagens låt: My immortal/ Evanescence


Kämpa för en miljöbil i en human prisklass?

ja, rubriken syftar på dagens samhällslektion, vi fick läsa resolutioner till FN: rollspel. och en del av dom var väl... humm, annorlunda kanske är de rätta ordet. iaf, jag, malin och ida fick oss några trevliga skratt :)

har precis kommit hem från min lilla simning i Gnesta, det snöar något fruktansvärt och jag var heeeelt genomsur när jag kom hem. vart tog våren vägen? i lördags var det 10 grader och sol? va är det för skit?

fick post från skatteverket idag, va skraj för att jag skulle få restskatt, men jag ska få tillbaka 500 spänn :) snacka om glada nyheter, dock kommer dom till midsommar. och det är ju ett tag kvar dit, men den som väntar på något gott x)

funderar på om jag ska kolla på sista Star Wars jag har kvar, men då kommer det bli så jobbigt, jag kommer gråta och gråta.. och sen kommer jag inte ha något att titta på sen, äh, bäst att göra psykologin ist. Hayden får med andra ord vänta.

nu ska jag kila och äta en bit mat, sen blir det psykologi :D

so long

ilse är bäst!

nu är jag rent ut sakt pissless på vädret!! va är det för skit? de blåser som fan, skit kallt och duggregnar.....nu får de räcka, jag vill ha vår NU!

städade rummet igår :D skönt, men det är fortfarande saker kvar som jag behöver plocka undan...börjar 10 idag, så här sitter jag i min ensamhet och pratar med ilse :) mycket trevligt att höra om hennes körlektion :) är så stolt över henne! 

frida kunde inte simma idag, så jag får simma ensam, kanske inte jätteroligt men jag behöver fan simma.... gjorde upp ett shema igår så jag kommer fan vara fit till sommaren!! jey. 


image1 

jag känner bitter och irriterad!

so long

Ja, om det ändå vore så väl!

jag insåg idag att jag inte anstränger mig alls för att stava rätt, hittade massa konstiga fel i gårdagens inlägg, illa.
dagens rubrik tillägnar jag Manwald, läser hon detta så förstår hon vad jag mernar :D

kollade på Star Wars 1 och 2 idag, fick gråta en liten skvätt också. har faktiskt inte fattat hur bra dom är egenltigen, kanske var på tiden :) fixade med mitt tema idag, som jag så kreativt knåpat i hop, igår ville inte datorn alls göra som jag ville så det var bara att försöka idag igen. och det gick! haha, kände mig så glad när jag satt här. egentligen borde jag städa mitt rum, pappa sa att så som det ser ut i mitt rum är det inte konstigt att hunden tuggar upp mina prylar.. mm, grymtade jag, så jag antar att jag borde göra en insats... MEN jag orkar inte, eller jo fan. de ska jag göra.. måste bli ordning på mig någon gång. kanske ska börja jobba på det nu då...

annars har det väl inte hänt speciellt mycket sen igår. jag var 1 poäng från MVG på sociologiprovet, kändes inte så jättelyckat, men jag var nöjd iaf :)

tisdag i morgon, vilket innebär simma!! lovely, har inte simmat på.. vad blir det, fem veckor? det är gräsligt illa jobbat. men jag har varit sjuk, mycket plugg och så, den vanliga visan :) men i morgon gäller det, sergej är sjuk så jag ska nog ta ett tidigare tåg så hinner vi hem tidigare.

nu måste jag städa, börjar bli trött.

May the force be with you (ilse, citatet är till dig ^^)

oh my...

nu är jag äntligen klar med psykologin!! känns skönt att ha det gjort. har skrivit klart litteraturanalysen också så jag ska ge den till Bella i morgon. härligt när sakerna är klara tidigt :D läste också ut min fjärde psykologibok idag. Andras ungar heter den, jättebra. samma författare som två andra jag läst. Torey Hayden, verkligen skit duktig!

insåg precis att jag missade Parlamentet idag igen(!) inte bra, men Björn va inte med så det var nog ingen större förlust.

idag har jag varit på lunch hos kusin Victor som fyllde 17 idag, grattis igen till honom :) maten va jättegod, tårtan också så det va trist att jag va tvungen att gå hem för att plugga. One Tree Hill idag va bra, som vanligt :)

jobbade igår med Agneta och Maja, vi kom fram till att jag är bitter och Maja har en 30- års kris fast hon inte har fyllt 29 än, de tycker jag är komiskt :) Agneta fyllde år i tisdags så jag grattade henne och fick lite tårta som fanns kvar, mumma! vi var sjukt trötta alla tre och sista timmen satt vi mest och gnällde över våra problem, men jag gillar mina arbetskamrater :D

restaurang senare på kvällen med mams, syster, mormor och morfar. La Cantina blev det, mycket gott :D drog hem till ilse och höll henne sällskap sen, vi kollade på Sahara och käkade onyttigheter. mycket trevligt.

känner att jag behöver sova nu! men ska skriva ut arbeten och jag vill kolla på Star Wars, vilket jag inte kommer palla med tanke på att den är typ 2 timmar lång och jag sitter här och knappar.... anyway, jag och ilse har kommit på BÄSTA presenten till emelie (ja, min lilla gris fyller myndig snart) herregud, snart är det bara jag kvar, och ilse förstås som inte har fyllt. det känns till och med som att frida inte har så lång tid kvar, men det har hon :)

pappa kom hem från turkiet idag. skitkul att han är brun som en pepparkaka -.- har saknat honom så det är skönt att han är hemma. jag som har börjat bli nyttig nu, vilket betyder mindre snask och sånt krosas totalt när pappa kommer hem med toblerone som skulle räcka till hela Sverige, jag måste påpeka att jag inte har öppnat den än x) men det är en tidsfråga.

solstrålen va inte i skolan i fredags :( hon va sjuk. jag som hade tagit med filmer och grejer till henne, men Manwald gav dom till henne. hoppas hon kommer i morgon, hon skulle nog göra det sa hon. nej, time to go down to el tv :D

so long!

Time to move on?

jaha, sista dagen innan helg  :) soft. sitter här med Nina och snackar om hur töntigt saker låter om man översätter från engelska till svenska (håller på med en grej i engelskan där vi ska översätta en låttext) allt låter faktiskt en aning fränare på engelska.

för att ni inte ska tror att jag har gått in i en svart och hemsk deperition ska jag förklara meningen med min rubrik. idag på bussen satt det en kvinna i medelåldern och pratade i mobilen. samtalet handlade om familjens tvättmaskin. jag och Martin försäktte att inte garva så mycket, men det var svårt. visst, tvättmaskiner kan man väl snacka om, det har jag inget emot. men att nästan bli sur över vem som ska sätta på tvättmaskinen när den kommer hem är väl lite överdrivet? eller är det jag som är konstig? vet inte. iaf, den här kvinnan sitter och diskuterar med sin man/sambo/pojkvän (har ingen aning om vad det var för något) om vem som ska sätta på tvättmaskinen efter hemkomst. samtalet flöt typ på såhär:
" ska du eller jag sätta på tvättmaskinen?"
"jag kan sätta på tvättmaskinen"
"när kommer du hem?"
"jodå, jag kan sätta på tvättmaskinen"
"jag ska ju iväg sen, det har du väl inte glömt?"
"bra, då sätter du på tvättmaskinen"
jag menar, sätt på den tillsammans om det är så, eller det kanske är en speciell kod dom har mellan sig?
samtalet avslutades iaf kort därefter. en annan rolig grej, hon skulle gå av vid flagg plan. tog sin rullator, fattar ni rullator!!! hahaha och gick av, det såg inte ut som att hon behövde den särskilt mycket, snarare skulle gubben som satt framför henne haft bättre användning av den..

so long!!

Det finns människor och sen finns det.. ja, människor xD

har läst lite på en av "de största modebloggarna i Sverige" (åh, status på den alltså!) av det jag fattar har hon dumpat sin pojkvän,eller han henne, som hon var förlovad med, och dejtar en ny. problemet är följande: folk hon inte känner, antagligen läsare, har nu spridit ut nyheten om denna nya "grabb" och folk börjar veta vem det är. i ett inte så tevligt blogginlägg skriver hon (jag citerar ordagrant) : Ajuste, aa.. Timmy = "grabben". Ja, det är Michaelas (aka Rar) lillebror. Anledningen till varför jag inte ville berätta vem han är var dels för att ni har inget med det att göra.... Och dels för att vi är inte ens tillsammans så jag vet inte varför ni tyckte att jag var "skyldig" er att dela med mig av mitt privatliv ännu mer än vad jag redan gör. Men ja, sen så fanns det ju sånna som visste vem han var & som verkligen var tvungna att sprida runt att det är just han jag dejtar. Sånna som verkligen har NOLL respekt för mig & mitt privatliv. Och det gör mig så satans less. Men skitsamma, Timmy heter han iallafall, vi är lika gamla & han är så söt att jag får hål i tänderna. Mer får ni inte veta!

Jaja, ni sötnosar med vett i skallen som verkligen har respekterat mitt privatliv hittills förtjänar en fet kram! Ni är bäst.

Slänger upp gårdagens outfit om någon timme, puss.

tycker att det är så mycket humor så jag snart kolar!! snacka om att få PMS när hon för det första har snackat skapligt länge om "grabben" saker som gör att man vill veta mer, eller börjar spekulera i vem det kan vara..och sen kasta ur sig detta! återigen HUMOR xD det är väl ingen som tvingar henne att skriva om sitt privatliv? eller följer efter henne som en annan stalker? jag gillar hur defenitionen "modeblogg" har gått till meningen "slänger upp gårdagens outfit om någon timme, puss" oservera gårdagens outfit. HAHAHAHAH!!!! jag diggar fan kommentarerna mer, läsare som på allvar tycker att hon är en helt underbar person som är såååååå fantastiskt ödmjuk och öppen att hon delar med sig av sitt privatliv. modeblogg? nää scratch that.

Härliga SL!

ja, egentligen är rubriken överflödig för jag tror att alla vet att sl inte är speciellet charmigt eller härligt alls. idag fick jag som så många andra gånger påminnas om detta. tåget gick endast till östertälje där jag satt ochväntade i 10 minuter pga signalfel. suck, väl i hamn hade gnesta tåget redan gått, och närsta tåg skulle gå 40 minuter senare. inte alls någon höjdare, så jag åkte in till tälje, köpte mig en yoghurt och satte mig och väntade i 25 minuter. jag handlade av spöket och det är ju alltid en upplevelse i sig x)

pluggar dubbel psykologi, vilket innebär fördjupningsarbete och litteraturanalys. mumma! allt gåt stadigt framåt.. (not)

förövrig händer det inte så mycket annat i järna, min hund är på gränsen till att förvandlas till en dörrmatta, Görgen total strejkar och syrran har låst in sig på sitt rum (pratar antagligen med Grem eller Haage) jag vet inte när min mamma kommer hem, om hon kommer hem (haha, skoja!) (fan va trist jag är) vill att det ska bli varmt, fick 2p från G på matten(bajs!!!!) pallar inte laga mat eller gå ut med hunden/dörrmattan to be ikväll heller (kommer sluta med att jag gör det iaf) borde springa idag (känner mig så omotiverad så det räcker och blir över för resten av sverige) spyr på mitt ostädade rum och på min egen lathet att inte göra något åt saken, men annars är det ett fantastiskt trevligt liv jag har.

film med maria och ilse i morgon (hoppas frida och emelie också hakar, men dom kommer säkert inte vilja se på Star Wars) kommer bli nice :) hoppas ilse han få bukt med görgen om han inte har slutat strejka...

trevlig jävla helg!

Parlamentet 08.03.24

istället för att plygga psykologi har jag kollat lite på Björn Gustafsson på youtube, ingen är så klockren som den killen! herregud, när han sjöng Carina Berg i melodifestvalen och sa att flickan var i salen just nu, tror jag att alla tjejer satt och trodde, en del kanske helt på allvar att det var dom som var den här lilla flickan :) han borde få nobelpriset eller nåt.

det har kommit en ny kille till Parlamentet, han heter Soran Ismail, han är inte riktigt uppe på Björns nivå men han kommer stadigt :) hel skön.

Jag kan stolt berätta att Görgen har vuxit upp! han är stor nu :D

image1

Här kommer lite citat som jag tyckte va sköna ( det är mycket roligare att kolla på youtube, så det är ett förslag)
Björn (bojkottar kina): När vi åker ut i rymden är det sista man ser kinesiska muren, då kan vi demonstrativt titta åt ett annat håll.

tips från coathen med Soran (bevis på att Anders är en rassist):
Soran: kommer du ihåg va du sa till mig här bakom innan vi började?
kan du skicka saften sa jag, kommer du ihåg vad du svarade?
nej, jag förhandlar inte med terrorister.


Frihet och kattungar åt folket!

Rubriken ägnar jag åt Linnea, ( hon kom på den)

igår frågade jag Ida om vi hade sovmorgon idag, svaret var nej vi har svenska..okej, upp tidigt som satan, till tåget ( som inte gick problemfritt) jag var sen så jag gick till bussen i stället, väl där insåg jag att jag inte hade busskortet med mig FUCK! sprang och hämtade det, mamma körde mig till tåget, tack mamii <3

kom till skolan och Madde (saknade henne igår, pga sjukdom) berättar att hon har labb, vilket innebär att jag och Ida har sovmorgon, bra.. efter ett litet utbrott från Idas sida så pratade vi om gårdagens House avsnitt, ett av dom mer spännande faktiskt:D

dagens ångestattack är sociologiprovet, jag känner mig inte alls förberedd fast jag har pluggat...hoppas att provet inte är svårt, men det är Martin vi pratar om, fan jag är körd -.-

tror att jag ska sjukskriva mig resten av dagen, eller resten av skoltiden låter bättre. Längtar till helgen så att jag får sova, men jag jobbar på lördag så jag får sova på söndag. Ilse på fredag lagar du maten xD är pepp för chili con carne :) nädå, jag känner att jag måste ta mina matlagnings skills till en annan nivå, så vi lagar den tillsammans. Right?! :D

Görgen mår bra, han la sig tio i går :) är stolt över honom.

puss, kram och nyp i stjärten
jusste! GRATTIS IDOLMARTIN (idas bror fyller 22, och Hedwig blir 6)

Everytime I look around I see strangers.

RAAAST!! jättkul, vi sitter och spelar diverse online spel. Det låter som att det inte går så bra för Ida, stackare :) första dagen efter lovet igår, va trött som satan, men gick upp så fint. glömde mitt busskort i skåpet, vilket jag kom på när jag var på Tullinge station, fick gå tillbaka till skolan och hämta det misslyckat!

såg på Star Wars med Maria och Ilse i söndags fyran och femman, ska låna 1-3 av Ilse så att jag kommer ikapp Maria och Ilse, sen ska vi se på sexan. Maria och jag har en ny sötsak som heter Hayden aka Anakin Skywalker. En MYCKET vacker människa och en duktig skådespelare. vi kollade på trean speciellt för att hitta en viss scen, vi hittade den till min och marias lycka :) nu måste jag kolla på resten!! jag trodde att jag skulle svimma... mamma vilken kille! Star Wars är riktigt bra filmer, har inte sett dom på länge, så det va kul. Padmé, Natalie Portman,är så otroligt vacker, det är helt sjukt att man kan vara så snygg :)

vi ska förövrigt ha ett maraton snart :D känns bra, längtar.

känns som att jag pratar väldigt mcyket utseende, men jag är inte ytlig, jag lovar xD skit samma, nu måste jag gå upp till skåpet och titta till Görgen :) ingen fara ilse, han mår bra.

RSS 2.0