Ta honom! Idioten på hästen...

förra inlägget publicerades inte av någon anledning. men det skulle publicerats i fredagskväll iaf.. menmen, sitter hemma med hela familjen R, mamma lagar lite mat så snart ska vi äta :)

spenderade gårdagen med Ida, vi tittade på Disneyfilmer :D Mulan, Herkules, Svärdet i stenen och Aristocats. vi satt och sjöng till alla låtar högt och falskt, men pappa J verkade må förhållandevis bra i morse, så jag antar att han inte kom till skada xD i morse kollade vi också på Oliver och Gänget. Disney är verkligen makalösa på att göra film, vi satt också och inspekterade hur filmerna är gjorda. alltså för hand! så otroligt mycket bättre än med datorer! det blir en helt annan känsla, rätt ofta låg vi nog på golvet också och skrattade åt alla skämt, man uppskattar filmerna mycket mer nu än vad man gjorde när man var liten, eller iaf jag. nu kollar man på dom för att man vill, och det blir helt annat då. när man var liten kollade man för att man skulle kolla, men alla låtar och skämt gick liksom inte in, utan stannade någonstans utanför... helt annat nu, så alla människor, kolla på Disney!

tror att jag och Ida nästan bestämmde att vi skulle åka till Disneyland någon gång :D hoppas det blir snart, efter skolan kanske :D innan universitetet.  hoppashoppas!!

vi fastnade också för en film med Mary-Kate och Ashlee Ohlsen inte en film att rekomendera!! så se inte den.... nu är det dags att göra matten och sen ut på en liten power-walk med Frida :D

So long!

Dagens citat: Hades / Dan Ekborg

Kommentarer
Postat av: Ida

LÄTT att vi ska till disneyland!

2008-08-31 @ 20:08:05
URL: http://magiskmentragisk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0