The top of the iceberg!

Igår var då dagen jag skulle ut på en svensk krog för första gången, jag har aldrig varit så nervös tror jag.... Toxic blev det drabbade stället. Vi dansade, dansade och dansade! Till fötterna gjorde ont och skorna gick sönder, men ojojoj vad roligt vi hade det!! Det måste vi absolut göra om! Kom hem vid halv tre och dråsade i säng vid tre, trött och svettig men väldigt lycklig! Konstaterade matt att klänningen luktade killparfym, log lite och sen somnade jag.

Vaknade vid tolv i dag, drog mig till kvart över, sen gick jag upp och käkade frukost och läste min svenska bok, mycket bra. Odjuret av Rosenberg och Hellström. Läs den! Sen har jag pluggat, pluggat och pluggat lite mer, konstaterat att jag har mellan 5 och 2 kilo kvar till min målvikt. Gegget har inte gjort någon större ansträngning att försvinna, men jag antar att det är mitt jobb... varför kan man inte bara se ut som man vill? Jobbigt, hur som haver så ska jag kolla på Casino Royale i kväll och späda på min Bond dos. Jag kommer sova som en gud, vilket påminner mig om Idas present och jag känner mig lite stressad, tyckte att det var så mycket väldigt lång tid jag hade på mig när jag började för två månader sen, men när den blir färdig kommer den bli bra, hoppas hon kommer tycka om den.

Föresten så undrar jag hur man uttalar namnet Satsuki (Daniel Craigs flickvän), tycker dock att det låter som en sås och Daniel Craig ska ha en tjej med ett sofistikerat namn, därför passar Suzanna perfekt.

Och en parentes, vid 40 har man en fru, eller eventuellt sambo, men flickvän eller tjej är inte okej!
Daniel, du vet vart jag finns!

over and out!

Kommentarer
Postat av: Maria

Har du kollat på bilderna på Toxics hemsidan fresten? Du och Emelie är med på två :P

2008-11-20 @ 19:20:53
URL: http://epicurean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0