JAG ÄGER EN POPORNMASKIN!!

här sitter jag i imin ensamhet och är överlycklig för att jag har 10 unika läsare!! helt galet.

i går firade jag min 18-årsdag, mycket trevligt :) rubriken kankse är relativt tydlig, men jag måste säga det iaf JAG HAR EN POPCORNMASKIN!! helt underbara vänner jag har som vet att min stora passion i livet (förutom Johnny) är popcorn :) känns bra att dom känner mig iaf. av min kära vän Ida fick jag den ultimata boken av alla! en egen bok om Johnny som hon själv hade gjort!! så otroligt gulligt!! av Malin (som ej kunde närvara pga konsert) och Issa fick jag en biljett till en föreställning med Björn, Soran, Måns och Özz. På Wallmans!! Kira bidrog med den bästa medicinen ever, CHOLAD! ah :) och Emma gav mig en egen Berthold (men jag ska komma på ett eget namn) kan det bli bättre? undrar verkligen om det finns någon som har underbarare vänner än jag?? tror inte det.... anyway, orkar inte skriva om allt jag fick men jag är iaf mycket glad för allt!

nu sitter jag och uppdaterar mig i cybervärlden, pluggar kiminologi och svenska, går hyfsat faktiskt :) vilket känns bra. tror dock att min mamma försöker (genom telepati) göra så att jag känner mig motiverad att gå ut med hunden. hon lyckas inte så bra kanske xD kanske får hon följa med runt morarundan sen, om jag orkar.

måste jag säga att det blir popcorn ikväll? antagligen inte men jag ska fan frossa!! kanske kolla på en film eller två. OTH idag, det nalkas bröllop så vi får se hur det går.... total katastrof hoppas jag på iaf!!

so long!

Kommentarer
Postat av: Ilse

hahaha hoppas du gillar den ;)

2008-09-29 @ 22:37:25
URL: http://outcast.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0